Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden tam ktos

Lubicie zakompleksionych i niesmialych facetow? I dlaczego nie?

Polecane posty

Gość hurraaaaa
ło matko, ja (facet) nie lubię (jako kumpla ;) ), bo toto nic nie powie bo sie boi, wzbudza we mnie wrazenie ze jestem halasliwy, przyjmuje wszystko bez sprzeciwu czego nie znosze, poza tym zakompleksieni to bomba zegarowa, nigdy nie wiadomo w ktorym momencie cos mu odpierdoli, bo na zewnatrz spokojny a w srodku sie gotuje

Gość żadne takich nie lubią
no może skrajnie zdesperowane

hmm lekko niesmialy czemu nie...to nawet urocze..ale musi sie jakos zdobyc na ten pierwszy krok :) ma to swój urok:) i te oczy, milczące usta:) intrygujące:) :P

Gość jasneeeeee
To co mówisz to tylko teoria. Twój facet jest wysoki, wysportowany, przystojny, wygadany i ma dobrą pracę. Zgadza się?

Gość tym razem bez nicka...
Taka słodka nieśmiałość u mężczyzny mnie osobiście baaaaardzo odpowiada...:):) Jeśli nie jest ona całkowicie obezwładniająca i paraliżująca, lecz taka skierowana do kobiet, to jak najbardziej mnie kręci...:classic_cool: Poza tym nieśmiali mężczyźni są zwykle szalenie intrygujący, ta nutka tajemnicy...:):) Kobieta czuje się szczęśliwa, bo ma co odkrywać...

Gość co odkrywać..
a jak za nieśmiałością nie ma nic ZONK 🖐️

Mylisz się:) Owszem, są nieśmiali faceci, którzy nie mają ciekawej osobowości, ale tacy zwykle są tzw. życiowymi fajtułapami, którzy w żadnej dziedzinie życia sobie nie radzą. Jeśli mężczyzna jest nieśmiały tylko w relacjach damsko-męskich, to bardzo często kryje niesamowicie bogatą osobowość:):)

Gość a co to za nieśmiałoć
tylko w relacjach damsko-męskich. Jakaś kiepska i nie godna takiej nazwy :classic_cool: 🖐️

Jeśli mężczyzna jest nieśmiały tylko w relacjach damsko-męskich, to bardzo często kryje niesamowicie bogatą osobowość == to prawda, szczegolnie jak go oniesmiela Ta jego jedyna;) Mój jest mądry, ciepły i miły i ma super głos:) A jakie pióro;) dziś miałam urywek niego, czemu tak daleko.. i tylko tak:( no własnie:) do jasneeee Nie zgadizone:P mój jest zielony:P grassowy:P hiih

Tamit, pozazdrościć tylko takiego mężczyzny... To skarb, aby facet łączył w sobie te wszystkie cechy...:):) Szczęściara!!

Gość alu bujdy
:classic_cool:

Gość Morświn.
MOJA STARA KLASZCZE U RUBIKA