Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi tez sie wydawalo

sprzedalem na allegro DVD z amplitunerem, a teraz...

Polecane posty

Gość mi tez sie wydawalo

bylo w 100% sprawne chociaz uzywane, gosc dostal to w poniedzialek a dzis mi dzwoni ze mu cos w amplitunerze nie dziala i zada zwrotu kasy! u mnie wszystko chodzilo, on to pewnie zepsul, ale jan ie wiem co robic? musze mu oddac kase? jak mu udowodnie ze bylo sprawne?

Gość mi tez sie wydawalo
spoko, duzo mi ppomogliscie :o

Gość ciocia samo zło
to powiedz ,żeby zaniósł do naprawy i ,żeby pokazał"diagnozę" co i dlaczego nie działa, może w czasie transportu ściezki na scalaku pękły i coś nie działa

Gość ej no teraz to już...
za późno chyba na zwrot kasy, jak Ci udowodni że to nie on zepsuł? Wg mnie nie ma powodu do obaw

Gość mi tez sie wydawalo
nie dziala mu jakies wejscie cyfrowe czy cos takiego

Gość mi tez sie wydawalo
piszcie jeszcze nie wiem co zrobic?

teraz to chyba niewiele zrobisz. Przecież gość mógł zepsuć. najwyżej wystawi Ci negatywa. Jaki miał nick ten gość? ja już wyłapałam dwóch oszustów na allegro, przeze mnie im zablokowali konta. Może ten te z próbuje kasę wyłudzić od Ciebie, a potem sprzeda ten amplituner na aukcji, takiego gnojka właśnie złapałam. Ja sprzedalam jakiejś dziewczynie koszulę, śliczną, nową i z metkami za 90 zł. Ona do mnie dzwoniła po tygodniu, że koszula ma dziurę!! Oczywiście żadnej dziury nie było i wystawiła mi negatywa chociaż ja jej odesłałam pieniądze. Po 2 tygodniach wystawiła moją koszulę na sprzedaż, a umawiałyśmy się, że mi ją odeśle. Na swojej aukcji sprzedawała tą koszulę, jako nową, bez uszkodzeń. Co za szmata. Oczywiście dostała bana na allegro.

Gość mi tez sie wydawalo
no wlasnie, a ta osoba nie miala ani jednego komentarza, to tez jest podejrzane, nic mi przeciez nie moze chyba zrobic? zreszta dostal dvd do rak wlasnych, mowilem zeby od razu sp[rawdzil obejrzal to nie chcial