Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwa20

kto brał udział w promiennym konkursie Olay???

Polecane posty

Gość Ewwa20

Jestem niby na liście zwycięzców ale zero maila od Olay, hmmm przy dodawaniu porady wpisywałąm tylko maila... (kiedyś wypełniałam formularz klubu olay ale to dawno) noi teraz nie wiem czy mi nie przepadnie nagroda itp. Wpisywaliście adres przy dodawaniu porady??? Czy dostaliście maila z info o wygranej???

Gość a co mozna wygrac
??

zdaje się, że jeszcze nie zakończył się okres, w którym inni mogą głosować na Twój pomysł. pewnie po zakończeniu głosowania powstanie ostateczna lista zwycięzców. a mam do Ciebie pytanie - bo jest napisane, że można wpisać max. 300 znaków, a jest to jawne kłamstwo - chyba nawet 200 nie da się wpisać. też tak miałaś?

Gość dupka wielka
skoro zaczełaś najwczesniej z wszystkich to codziennie dawałas sobie 5 pkt i wten sposób jestes jedną z wygranych. ja niedawno dałam swoja porade i raz dałam 5 pkt więc nie mam szans miec ich tyle co ty. wielki mi konkurs, oszustwo.

Gość no ale wiesz w ciągu jednego
tygodnia to masz 7 razy 5 pkt to jest 35... Napisz jaką masz tęporadęi które msce mniej więcej :) Będę na Ciebie głosować;) Powiadom wszystkich znajomych itp :)

Gość no ale wiesz w ciągu jednego
a moja porada miała jedno zdanie wiec nawet ze 150 znaków było chyba tylko :)