Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGUSKAAAA

czy jest to normalne..............................??????????

Polecane posty

Gość AGUSKAAAA

poznalam chlopaka i piszemy czasmi ze soba na gg sms teraz umowilismy sie na anstepny tydzien on bardzo chcial no i nie odzywa sie znajac go to dzien przed spotkaniem sie odezwie

Gość znajac to
To ty napiszesz do niego, ze nie masz czasu sie spotkac i odwolasz spotkanie. Czy to jest normlane? Jesli on cie zaprosil to sie nie odezwie na pewno, to ty powinnas przed spotkaniem wyslalc do niego smsa czy spotkanie nadal aktualne. Po prostu to potwierdzic, a jak nie chcesz sie spotkaj to naapisz mu dzien wczesniej, ze nie masz czasu albo cos w tytm stylu, najlepiej odwolaj randke godizne przed jesli ci zalezy to dziala na faceta jak plachta na byka :), wszytsko jest normalne jesli nie dotyczy nas ;)

Gość AGUSKAAAA
no chce sie z nim spotkac ale to spotkanie dopiero w srode za tydzien a umowilismy sie w poniedzilek teraz no i widze ze np jest na gg ale nie zosawia zadnej wiadomosci nawet sms nie napisze i wkurza mnie to bo sie spotkamy i bedzie wszytko ok a do konca tak nie bedzie........niechce byc nachalna ale mysle ze afcet moglby sygnala puscic albo chociasz 1 sms na dzien napisac a co wy nato??? p.s. dziekuje za wypowiedz:)

Gość wypowie sie ktos jeszcze

Gość Anka***
moim skromnym zdaniem, to aż tak bardzo mu nie zależy. z moich doświadczeń wynika, że jeśli facetowi zależy to sam się odezwie i to na pare dni przed spotkaniem żeby je potwierdzić, a tłumaczenie dupków nic tu nie zmieni. też spotykałam się z chłopakiem który miał zwyczaj dzwonić na dzień przed randką co robię jutro. olewał wszystko, dostosowywał mnie do swoich planów

Gość AGUSKAAAA
ale ja wiem ze sie spotkam zle zrozumeilsicie mnie on zdzwoni dzien przed dogadac sczzegoly tylko ze do tego czasu bedzie milczal i to mnie drazni czy to jest normalne ze milczy i odezwie sie tylko przed spotkaniem?

Gość zbytdobryzebygokochac
No wlasnie to jest normalne, dzien przed spotkaniem. Po co ma 4-5 dni przed to robic? Do spotkania jeszcze troche czasu, duzo moze sie jeszcze zmienic, jesli gosc jest troche zapracowany.

Gość AGUSKAAAA
no wlasnie i wkurza mnie to fakt jest zapracowany ale bez przesady napisac 1 sms na dzien to zajmuje minute ani nie albo puszczenie sygnalku no ale mozna zalozyc ze niema kasy ale na internet codziennie po pracy siedzi na gg tylko ze jak on jest mnie niema i nie mozmey sie spotkac jak sie odezwie 1 przed spotkaniem spotkac sie czy olac? a moze mu pwoiem prost ze jak dalej bedzie tak milczal to niema sensu spotkanie.... co zrobic????

Gość AGUSKAAAA
to co ja ma zrobic? co wy byscie na moim miejscu zrobili???

Hmm, powiem tak, ja kiedys wlasnie pisalem smsy przed spotkaniem. To ja pierwszy dzwonilem i sie pytalem czy idziemy i co? I ona zawsze odwolywala. Bo za bardzo mi zalezalo i nic z tego nie wyszlo. Czekaj na tylku i tyle. On jak bedzie chcial sie spotkac to na pewno wysle smsa, a jak uznasz, ze juz nie mozesz dluzej czekac na jego odpowiedz a jest pozna godzina to jesli chcesz sie spotkac yto ty musisz do niego napisac.

Gość AGUSKAAAA
dzieki wam :) ale zbytdobryzebygokochac ---- popatrz na to jako facet czemu teraz milczy ? czy afceci tak maja a moze maja tak tylko Ci co olewaja dziewczyny czyc cos a moze to jest normalne wsrod was? bo jesli on sie nie ebdzie teraz odzywal to raczej sie nie spotkam mimo z eon dzien przed sie odezwie dogadac szczegoly

tez tak mysle czekaj:) poza tym to takie fajne oczekiwanie, bo wiesz itp a całosc bedziesz miec na spotkaniu, a nie tak po kawałku w esach czy cos;)

Gość AGUSKAAAA
haha Łabędzicaa -- ale ja tak nie umie czekac niestety

To wlasnie w dziewczynach mnie zawsze wkurzalo, one chca zeby do nich pisac, ale jak za duzo sie im pisze to zle. Najlepiej daj sobie odpowiedz czy chcesz sie wogole z nim spotkac. Trzeba sie zdecydowac. Ja tu widze, ze ty chcialabys zeby on sie jeszcze przed spotkaniem otworzyl na Ciebie? Nic z tego, na to przyjdzie odpowiednia chwila o ile przyjdzie, to juz bedzie zalezalo od spotkania i juz od was.

Gość AGUSKAAAA
ok dzieki Łabędzicaa i zbytdobryzebygokochac :) A ja chce sie spotkac z nim bo go bardzo polubilam tylko ze walsnie niechcialam wyjsc na kretynke co facet ja olewa a ona czeka na spotkanie itd ale ok bede czekac zobaczymy co czas pokaze p.s. ja do niego puscilam sygnalka to on nie odpuscil ale juz nie czepiam sie i nie wyolbzymiam sprawy :) dzieki wam jeszcze raz pomogliscie mi

Gość AGUSKAAAA
a moze pisac ja mam do niego? wyjdzie ze jestem nachalna? p.s. nudzi mi sie i teraz mama 1000 mysli na minute

Gość AGUSKAAAA
i co byl na gg ja tez i sie nie odezwal dopiero jak ja 1 i pwoiedzial ze zmeczony i idzie spac a siedzial jeszcze i sie nie odzywal i co otym teraz myslicie? dalam sie chyba nabrac i wierzylam w to co mowi ah....:(((( cay weeknd nie bedziemy agadc bo w pracy bede a potem to spotkanie o ile dojdzie do skutko bo ciekawe co znow wymysli

Gość srał go pies
nie ten to następny nie zawracaj mu dupy

Jesli tak bylo to po prostu zapomnij o nim i tyle

Gość AGUSKAAAA
now alsnie ja to maa pechac ......dalej mysli ze sie spotkamy a niech tak mysli

Gość AGUSKAAAA
powiedzcie mi czemu tacy faceci sa nie wszyscy ale w wiekszosci? i wg niego napewno wszytko jest ok

Gość agusss
nie odezwal sie:) czy jak ja sie odezwie i zachowie sie jak nigdy nic to dobrze zrobie? bo wg mnie jak sie nie bede odzywac i czekaz az on odezwie wyjde znow na kretynke czekam na wasze opinie