Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona 157

moj przyjaciel mnie ...

Polecane posty

Gość iwona 157

strasznie obgadal slyszalam to ale on sie nie oprzyznaje do tego. Pla=kac mi sie chce bo nigdy nikt mnie tak nie rozumial jak on . Powinnam m mu wybaczyc . Nie jestem na 100% procent pewna lae intuicja mi mowi ze to prawda. nie moge w to uwierzyc ze tak mnie sprzedal. co tym myslicie

Gość iwona 157
nikt nic nie napisze? wiecie jak taka zdrada boli

Gość iwona 157
ahojjjjjjjjjjjjj

Gość Moge tobie jedynie ...
napisac co ja bym zrobiła ... na pewno bym urwala z nim kontakt ... to wg mnie nie jest przyjaciel (nie wiem czy wiesz kto to jest przyjaciel a kto kolega ), no ale ty zrób jak uwazasz ... :-D

Gość nie rozumiem ..
jeśli to słyszałaś na własne uszy to dlaczego nie jesteś na 100% pewna ?

\"slyszalam to ale on sie nie oprzyznaje\" ... a niżej, ze intuicja ci mówi, ze to prawda... Nie bardzo rozumiem... Słyszałaś wszystko czy tylko kawałki, z których sama ułozyłaś calość? Co tak naprawde słyszałaś?

Gość dance dance dance
zal patrzec jak sie ludzie wyslawiac nie potrafią.

a może ktos ci powiedział, ze twój przyjaciel cie obgadał a on sie nie przyznaje...? bo jesli tak, to komu ufasz: przyjacielowi czy temu komuś?

ja bym go zapytała wprost przypierając go do muru. wątpie by był tak bezczelny by się wyprzeć o ile to prawda....gdy by się przyznał kopnęłabym go w przyrodzenie a poźniej jeszcze bym się na dokładkę zemsciła.

Gość ciekawe czy autorka się
jeszcez pojawi

Gość iwona157
Nie jestem pewna czy dobrze slyszalam bo to ja bylam w pokojua oni w salonie i slyszalam tylko szczatki rozmowy .On sie nie przyznaje. ne wie co myslec. aha mieszkamy razem tzn ja on i jego koledzy

Ja w ogole nie lubie jak dobry znajomy, ktory czasem wie wiecej niz inni mowi o moich sprawach innym :O To juz jest brak lojalnosci. Niektorzy tego nierozumieja, a ja bardzo cenie sobie prywatnosc :( A obgadywanie to juz w ogole cios ponizej pasa. Coz, nie bylby to juz moj przyjaciel :O

Gość iwona157
zapytalm go wprost to powiedzil ze nigdy zlego slowa o nie nie powiezdzial, juz sama nie wiem zawsze bylismy ze soba tak blisko on wszystko o mnie wiem moje najwieksze sekrety.nigdy bym go o cos takiego nie podejrzewala

Gość iwona157
PROBLEM W TYM ZE NIE JESTEM NA 100%PEWNA. powiedzialm mu ze nie chce miec z nim wiecej dczynienia, od tego czsu non stop chodzi smutny.

Gość iwona157
co taka cisza?