Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollanda x.

jestem przerażona atakiem starej panny

Polecane posty

:D:D:D:D jesteście boskie:D:D:D:D No dobra, chociaż z 3 nazwiskami \"dziewiczych\" mężów. Ale żeby było na kim oko zawiesić przed atakiem.

Gość Jestem żoną
Nie to one nikogo nie chciały. Jeżeli miałabym mieć męża, na którego musiałabym cały czas patrzeć czy nie przyprawi mi rogów, to też bym nie chciała. Przecież zawsze jest prawdopodobieństwo, że ja to zrobię pierwsza :p

Gość lece w kosmos
i Swięta racje "jestem żoną"

Nie wiem , dlaczego niektóre osoby nie moga pojąc , że ludzie mogą miec różne wizje zycia.I że nie dla każdego małżeństwo jest szczytem marzeń. Że mozna nie wyjść za mąż nie z braku propozycji , ale wielu innych wzgledów.

Gość 35
niebezpieczna stara panna przyłącza sie.

Gość astor
codziennie hordy starych panien atakują niewinne rodziny, a dokładnie ich najwrażliwszą część.

Gość lece w kosmos
czyli jaką część???? DD

Gość złotousta
stara panna to podejrzana profesja, stara panna to koleżanka po fachu córy Koryntu tylko mniej jawna ale bardziej zdradziecka

Gość lece w kosmos
stara panna podejrzana profesja nie zgadzam się nie jesteśmy zdradzieckie

Gość panna z odzysku
czy panna z odzysku może się przyłączyć? Śladu po obrączce już nie ma, zresztą jak i po byłym ;)) Zdecydowanie jednak wolę humor starych panien niż nie jakiej zony :)) Pozdrawiam wszystkie szczęsliwe panny z "żałosnym humorem"

Panna z odzysku jestes z nami 🖐️ Tylko kota trza jeszcze kupić i atakowac cudzych mężów, wtedy już beziesz \"stara panna\" jak talala :D

Gość panna z odzysku
kota to ja mam na punkcie takich zaborczych żonek, którym wydaje się że to jakieś laseczki podrywają ich biednych niewinnych mężów. Kupię sobie sowę... żeby zrobić z siebie jeszcze bardziej dziwaka ;) A tak swoją drogą.. jako panna z odzysku siedziałam trochę na randkach, czatach itp. 90% populacji stanowią tam... uwaga.. żonaci panowie. I myślicie że jedno nie im wystarczyło? Panowie wręcz błagali o jakis kontakt, z kobietą której nigdy nie widzieli na oczy!!! Śmiać mi sie chce jak sobie pomyślę że żony tych panów, tez tak kurczowo się ich trzymają jak tutejsza żona.

Gość Zygfryda
stare panny zawsze były uważane za osobniczki podejrzanej konduity. I moim zdaniem, słusznie.

Gość etykol
stare panny to plaga !

Gość panna z odzysku
takl!! na stos z wszystkiomi pannami. Siebie sama zaniosę ;))

Gość ulfial
stare panny nie mają serca, mają tylko cipkę i swój zawszony interes.

Gość Jestem żoną
Chyba się rozwiodę specjalnie, żeby nie być żoną, jak czytam to co te Panie wypisują to mnie krew zalewa

Gość matritox
jesteś debilką, a nie żoną ! Twój mąż bez trudu uzyskał by rozwód i dyspensę gdy przedstawił powyższy "kwiatek", dzieło twojego pożal się boże umysłu.

Gość kaloch
stare panny nie chcą starych kawalerów wolą dzieciatych mężów

Gość wiecie co
a ja naprawde przylacze sie do opinii, ze wasze poczucie humory jest zalosne i co by mi tu ktora nie zarzucila nie jestem mezatka, a mam 27 lat wiec na dobra spraw do waszej kategorii sie kwalifikuje. Niby zartujecie, ale wasze zarty wcale sie sa smieszne. Sa zlosliwe i zaborcze i za wszelka cene poprzez te histeryczne zarty usilujecie udowodnic, ze jestescie takie super fajne, za ktorymi kazdy zonaty poszedlby za wami w ogien, a tymczasem te "straszne zony" sa szczelsiwe w swoich malzenstwach, a wam posotaly fora, koty i zlosliwosci.