Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczekkk

Uwaga!! Do starych panien po 21 roku zycia!

Polecane posty

Z racji tego, iz zostałysmy okrzyknięte \"pokrzywionymi chorymi monstrami\" wybieram sie w kosmos w podróż integracyjno naukową pt. \"Jak uwodzic zonatych\" chętne stare panny (UWAGA! Tylko po 21 roku zycia) proszę się zapisywać chętnych zajętych facetów zapraszamy, w celu ćwiczeń :classic_cool: 🖐️

Gość o Bozeeeee
mam 22 lata i juz jestem stara panna ;( pochlastam sie nozem niemieckich spadochroniarzy normalnie :P

Gość żonaci nie przesiadują
tutaj

W JAKIM WIEKU MUSIALABYM SIE CHAJTNAC ZEBY NIE BYC STARA PANNA ??? ;-) SKORO TAK TO WYGLADA TO JESTEM CHETNA... :-)

Gość adgam
też się zgłaszam!!!

Gość erotoman-gawędziarz
Wczoraj poznałem dziewczynę. Zaprosiłem ją do siebie wieczorem.. Zdjęła sweterek, położyła na stoliku obok laptopa i ...... cdn. :p

Nie bedzie dobrze , zemrzemy z głodu po odprowadzeniu podatków na becikowe i dofinansowanie złobków.Dlatego skrzetnie kolekcjonuje banknoty na czarna godzinę:o

Gość erotoman-gawędziarz
nie zaglądałem do wnętrza :p

Gość erotoman-gawędziarz
obudowa nie jest najważniejsza :p

Wiek sttaropanieński bardzo sie obniża , jeszcze pół roku temu nazywano tak tutaj niezamezne >26 lat.Obawiam się , że niedługo slub przed maturą jedynie bedzie gwarantował ucieczke przed staropanieństwem :P:P Pene _Ty się nie liczysz , zareczonaś. [grozi palcem]

cukiereczkkkku, ja nie znam wielu bywalców forum,udzielam się tutaj z rzadka (mimo stałego nicka). na jakim forum i jeśli można,temat tego topiku, podasz mi ,proszę? ciekawa jestem tych dyrdymałów :-D

Czy wiecie,że według prawa kanonicznego kobietę uznaje się za starą pannę,gdy przekroczy 24 rok zycia? toż to śmieszne. ale najorsze jest to,że w Polsce za rodzinę państwo nie uznaje związku partnerskiego z dziećmi. bo bez ślubu wobec Boga! to nie rodzina! bzdury i ciemnota w naszym świętym kraju!

staropanieństwo to stan parszywości uczuciowej i moralnej. Udowadnia, że kobieta nie jest zdolna do normalnych uczuć, a tylko do orgazmicznej zawiści. to cytacik stamtad a nie wiedziałam , co sobie na tyłku wytatuowac :D:D:D:D