Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczekkk

Uwaga!! Do starych panien po 21 roku zycia!

Polecane posty

dzięki za linka Niektóre zonate faktycznie nie cierpią niezamężnych,to fakt. moja koleżanka z pracy, w moim wieku,akceptuje zaręczone,patrzy z góry na te, co mają \"chłopaków\",a samotne traktuje jak powietrze! czego ludzie nie wymyślą

Rybka , przynajmniej nie mamy rozterek , czarno na szarym napisane , kto my .

Gość A droga ta impreza
Bo ja chętnie :D

Gość lece w kosmos
lece z wami.O rany ale nie chcę być starą panną

Gość lece w kosmos
cukierek uwież mi nadaje się na odlot w kosmos

Gość lece w kosmos
rozkręce tą impre a mężowie gdzie bo żony do gara

Gość lece w kosmos
wezmę sok malinowy.OK

Dziewczęta, Stare Panny! Przyłączam się! Witaj, Cukieras! Ale tu nie wejdzie żadna mężatka, nie będę miała inspiracji... :( A mąż jakiś wejdzie? Niechby erotoman-gawędziarz, zaatakuję z rozmachem!

Szara maść, tu nuda bo same stare panny.... wiadomo :classic_cool: Ja lukam na obydwa topiki :D Zostajesz prezesem, rozgośc się... Bo ja juz czuje odlot :classic_cool:

Dołączam się do szacownego grona!!! przekroczyłam 24 lata, jestem ładną kobitką i czuję się jak jakaś 18 latka... po co mam wychodzić teraz za mąż??? wolałabym już urodzić dzieci przed czterdziestką, żeby po czterdziestce rozpocząć kolejny złoty etap życia:P

Gość lece w kosmos
mam jedną mężatkę którą bym do gara wżuciła

lecę w kosmos: weź przestań, zgagi dostaniesz;) Cukieras: kocham Cię miłością szczerą, ale lecę do mojego żałosnego pustego nudnego staropanieńskiego domku teraz. Po drodze zaatakuję kilku żonatych ponętnym biustem. Atakuję z rowera;) :) Papatki!@ PS. Wolę być skarbnikiem:) Bedziemy często chodzic na pączki i roztyjemy się, jak to ze starymi pannami bywa:)

Gość OSKARŻYCIEL
Wy ruty zwiędłe, wy krzywe kądziołki. Stare czaple. Wyschłe na wiór niepłodne klacze. Grochowe tyki. Lubrykujące się olejem Kujawskim uschłe paździory. Wara od cudzych mężów Same nie zlanazłyście? To świecą do końca życia, albo ogórkiem.

martwi mnie tylko jedna myśl.. Nie ma tu zajętych facetów... Na kim będziemy trenować?? żony!! Wypuśccie ich spod pantofla na troszke

martwi mnie tylko jedna myśl.. Nie ma tu zajętych facetów... Na kim będziemy trenować?? żony!! Wypuśccie ich spod pantofla na troszke

amba fatima bylo i nima organizuj, tylko skołuj jakis zajętych facetów.... Przystojnych i tych mniej, bo Ci gorsi sa dla mężatatek one tez sie przyłączyły do grona) :classic_cool: