Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczekkk

Uwaga!! Do starych panien po 21 roku zycia!

Polecane posty

nie puszczą....dlatego też będzie trzeba wyczekiwac moment, gdy obiekt uda się na tzw.siusiu a my wtedy zaatakujemy ze zdwojoną siłą pod krzaczkiem.....:classic_cool:... mam 2 wolne wejściówki :classic_cool:

Gość zagubionyyy
to ze względów bezpieczeństwa:p

Gość panna z odzysku
aaaaa, w takim razie ja przygotuje komplet ubraniowy pt "krzak" ... tylko żeby na mnie nie sikali.. choć znowu sobie pooglądam co nie co ;))

ale udam, ze nie jest maly, w czym pomoze mi wspomniany wyzej push-up.....oj, będzie się działo.... ps.tylko wejsciowek jeszcze nie mam, bo są na mamę ...

Gość zagubionyyy
nie będę się zaczerniał bo nie chcę być rozchwytywany przez napalone dziewczyny :p

Gość zagubionyyy
chcecie mnie wykorzystać? nawet nie próbujcie :p

Gość zagubionyyy
lecisz na mnie i jeszcze bezczelnie się wypierasz :p

Gość panna z odzysku
ale Ci sie marzy zagubionyyy

jesteśmy moze lekko niewyzyte i potrzebujące, co nie znaczy, ze zadowolimy się byle czym... ps.po ilus tam dniach postu

aaaaaa czyli ze za miesiac zostane stara panna!?!? :(:(:( łaj?!?! łaj??!! tel mi łaaaaaj?!?! :P

Gość zagubionyyy
w takim razie żegnam :p

patrzcie goooo!!!!!! robi łaskę! no czekaj Ty na tych wyścigach juz ja Cię znajdę.....mamę przyprowadzę, ona ma DD...

a jaką wy tu macie definicje starej panny??:P czy babka z nielegalnym chłopem to tez stara panna??:P

asynchronizujmy zegarki wg czasu kafe :classic_cool: ....i zapewnijmy sobie posiłki oraz stragan z piwem w okolicy miejsca łowów, bo inaczej zaden nie pójdzie sikac.... zwróćcie baczną uwagę, czy nie mają ze sobą cewników...

Musze przeprosic wszystkie moje koleżanki \"stare panny\" Wczorajwyruszyłam na łowy, miałam dobre zamiary czyli złowić zajętego, lecz.... Złowiłam kawalera (może starego) 29 lat przystojny ;) czuje się strasznie, przepraszam Was, juz spotkała mnie kara NIEMIŁOSIERNY KAC!!!!! POMOCY!

W dodatku, tak zabalowalam, ze nie wstalam na 7:30 do spowiedzi, a chrzestna bedę, dokumenTy trza złozyc dzisai do 17. Same problemy przez tych kawalerów są!!! Kawalerom mówimy NIE!!

szykuję się od rana..;) wszystko będzie w jak najlepszym porządku..jak na razie na oku mam świadka koło 30..wywiad robiłam i żonaty od 5 lat...ojjj będzie się działo..załączę mój urok osobisty i ze dwa kielichy i świadek złapany ;);)

Dolączam do Waszej Elitarnej Bojowej Formacji Starych Panien.:classic_cool: Co prawda chlopa choduję w domu ale jest to związek nieformalny o czym cala rodzinka zgryźliwie przypomina mi na każdym roku więc jakby nie patrzeć - kwalifikuję się. W każdym razie z definicji wynika że jako stara panna powinnam mimo wszystko zagiąć parol na jakiegoś żonatego jegomościa, najlepiej dzieciatego i dobrze sytuowanego. Cóż...próbowalam dzisiaj na uczelni ale...mialam poważną konkurencję w postaci koleżanek - mężatek. Pewnie przeczuly moje zamiary i ubiegly mnie chroniąc nastepną rodzinę przed rozpadem z powodu oślizglych macek nachalnej starej panny...:o