Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczekkk

Uwaga!! Do starych panien po 21 roku zycia!

Polecane posty

Gość tynimia
jestęśćie istotami zdemoralizowanymi do szpiku kości, obyście smażyły się w piekle. Boga nie macie nad sobą więc orgazm i pieniądz są waszymi bogami !!!!! Kiedyś odpłaćicie za zło jakie kreujecie.

Ahoj towarzyszki, witam Was na naszej wyboistej drodze w poszukiwaniu orgazmu i mezczyzny, drodze zascielanej gesto trupami wiernych zon! 🖐️

Gość alleria
jeste ś dziwką i żaden uczciwy facet cię nie weżmie inaczej niż na jeden sztos lub góra weekend

Gość Jestem żoną
Jestem załamana podejściem co niektórych. Myślałam, że żyjemy już w społeczeństwie wykształconym.Kobiety żony czy Wy nie widzicie, że nie macie kąpletnie abicji. Koszmar. Dla mnie ten topik i ten drugi to byłą fantastyczna rozrywka dnia dzisiejszego ale teraz to, jak czytam to mi się ciśnienie zaczyna podnoscić.

Gość Jestem żoną
I jeszcze jedno weźcie swoich mężów niech przeczytają te Wasze teksty ciekawe czy jeszcze jutro będziecie mężatkami. Mój jest przerażony Waszym podejściem.

Gość alleria
jesteście podupczone albo po prostu głupie. W ogóle nie znacie życie i nigdy nie kochałyście naprawdę. Macie serca z plastiku.

Gość Jestem żoną
alleria Ty żartujesz??? Powiedz, ża masz po prostu takie ciężkawe poczucie humoru, proszę, bo załamię się całkowicie poziomem naszego społeczeństwa.

Gość panna z odzysku
helloouu gdzie się wszystkie stare panny podziały? pojechałyście juz na wycieczkę?? beze mnie??

E , skąd.Wyskakiwałam zza rogu na tych meżczyzn , u których dojrzałam obraczkę.

Gość panna z odzysku
Oooo Rybka, musisz sie pozbyć tego mordu.. jak wyskoczysz z takim błyskiem w oku na jakiegoś żonatego to przecież ucieknie od Ciebie

Mogę się go pozbyć jedynie przez wykonanie wyroku na kilku takich z mojego osiedla. :-0 Jestem w trakcie obmyślania zemsty. Mogę w tym twórczym szale przejrzeć przy okazji pojazd podróżny. Miłego!

Gość panna z odzysku
eee weekend idzie, trzeba przygotować jakiś strategiczny plan podrywania żonatych panów... w supermarkecie hak będą robić wielkie zakupy z całą rodziną ;))

Gość do cukiereczka
a co się stało?? piekna dziewczyno:)

Ja jak juz wspomniałam ide na chrzciny, zajęctych facetów będzie cała masa i to niekoniecznie z rodziny :classic_cool: Sexowna kiecka już kupiona, szpile, i do ATAKUUUUU aż mi slinka pociekła :classic_cool:

poczytalam i podoba mi sie ten klub :-) dzieeewczynyyy ?!? moge z wami ? obiecuje ze juz od poniedziałku bede ponentnie ,namolnie narzucac sie w celach seksualnych wszystkim żonatym podwładnym . no i na ulicach tez sie zaczne za obrączkowanymi ogladac , i w sumie mąż najlepszej klolezanki ćwok i dupek ale skoro mówicie ze tacy najlepsi to sie postaram wyrwac chwasta :-).

Gość panna z odzysku
dobra, w takim razie ja przygotuję plan ataku w supermarkecie. Musze się zaopatrzyć w odpowiedni wózek. Będę udawać że mi się zepsuł. Na pewno jakiś żonaty pan przyleci mi z pomocą ;))

Gość panna z odzysku
super mooo.. wzmocnij nasze oddziały. Każda stara panna się przyda

He he , z tym hipermarketem to prawda , mnie taki jeden ostatnio starał się zbałamucic nad burgerami sojowymi (sam grzebał w pierogach) , aż tu nagle sz piskiem kółek hamuje obok zona z wózkiem wypchanym dzieckiem i sokami.Oj , mila ona mord w oczach , miała :):)

W sumie nic sie nie stało, chandre mam i tyle :D Ale czuje, że wszystko wraca do normy, dzisiaj ide do knajpy, mam ochote na kilka wściekłych :classic_cool: OOOO a przecież w knajpie tez sa żonaci, tylko trzeba bardziej przyjżec się na palec, bo przewazanie obrączka w kieszeni. zebym tylko nie pomylila i nie wziela kawalera.... porazka :classic_cool: