Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic dodac nic ująć

MAm 45 lat i brzydzę się RÓWIEŚNIKÓW !!!!

Polecane posty

Gość nic dodac nic ująć

poradźcie mi cos bo jestem w kropce :(

Gość no popatrz
Ja mam 26 lat i 40 letniego męża, który brzydzi się swoimi rówieśnicami i co ty na to? Miło ci?

Gość tyllak
toś idiotka co skończy sama samiutka ...

Gość no popatrz
Pewnie że idiotka...

Gość no popatrz
no dobra - czemu się brzydzisz 45-latków?

dostrzegłaś moje odczucia..to fajnie naprawde bronię się przed taka oceną lubię sie spotykać z ludźmi ale niewiele jest rozmowcow, ktorzy mnie w jakis sposob zachęcaja do dalszej znajomości wciąż znajduje w nich to co mnie drazni - niestety

Gość Limonka100
Ja też miałam wstręt do swoich rówieśników (jestem ciutkę starsza od ciebie). Sama mam młodzieńczą duszę. Ale, pewnego razu ........ poznałam 53 latka! Jest boski, ma młodzieńczy chód, optymistyczne spojrzenie, radość w sercu. I mimo, że wygląda zdecydowanie na swoje lata, a może i na więcej, to nic, absolutnie nic mi to nie przeszkadza! Zakochałam się w jego duszy :D:D:D Nadajemy na tych samych falach. Czego i tobie życzę.

Ja cię też rozumiem, jestem trochę przed czterdziestką, faceci w moim przedziale wiekowym totalnie mi nie odpowiadają - wyglądają, zachowują się i myślą strasznie staro. To samo mogę powiedzieć o moich rówieśniczkach, niejednokrotnie przeżywam szok, że kobieta o apatycji dla mnie matrony-mamuśki jest ode mnie młodsza i to sporo, a ja sie przy niej czuję jak szczyl. Generalnie lepiej dogaduję się z młodszymi i to sporo, no ale wiadomo, że to są takie powierzchowne relacje, trudno o faktyczną przyjaźń, a faceci młodsi to emocjonalni smarkacze. Czuję się więc w sytuacji nieco schizofrenicznej, nie przynależać nigdzie i nie identyfikując się z żadną grupą wiekową.

Gość Limonka100
Młody kochanek, to dobre na krótko, tak dla odświeżenia, uświadomienia sobie, że jest się jeszcze kobietką mniam mniam. Ale szukaj jednak wśród swoich rówieśników. I nie patrz na wygląd, bo to może okazać się bardzo złudne. Rozmawiaj, rozmawiaj, rozmawiaj. Facet mający formę niedźwiedzia z brzuszkiem może okazać się kimś dużo młodszym od twego młodego pocieszyciela. Wiem co mówię.

Gość nic dodac nic ująć
schizofreniczna sytuacja! tak własnie mam a z mlodym kochankiem sie dogaduję tylko z wyjsciem poza ...jest kicha:(

Gość Limonka100
Zgadzam się z Albi. Moje rówieśniczki są tragiczne!!!! Uwielbiam towarzystwo dużo młodszych, ponieważ jest w nich radość, a nie ciągłe utyskiwania na życie. Ale z kolei mój Misio, starszy ode mnie o kilka lat, jest tak radosnym i optymistycznym duchowym młodzieńcem, że niektórzy młodzi przy nim siadają :D Młodzieńczość duchowa jest nam dana jakby "z urzędu", czy co? Są 20-latkowie, którzy umierają w tym wieku, ale czekają do starości na pochówek. Są 90-latkowie, młodzi i radośni, cieszący się każdym dniem. Trzeba tylko dobrze poszukać.

Gość Limonka100
Och! Zakładanie awansem, że będzie dobrze, to nazywa się pozytywne myślenie. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywy. :D Bez jaj :D

Gość do autorki...
Mam 35 lat i jeszcze miesiac temu preferowalam tylko rowiesnikow. Mezczyzna juz o 5 lat starszy wydawal mi sie za stary. Zreszta 80% rowiesnikow tak samo. Bylam szalenczo zakochana w facecie 34-latku i wydawal sie mlodszy od rownolatkow. Z tej milosci wyleczyl mnie 52-latek. Jest boski. Jedyne co w nim starczego widze to zwrot na pozegnanie "uwazaj na siebie". Zawsze jak sie rozstajemy czy konczymy pogaduchy przez tel tak do mnie mowi. Wtedy czuje sie tak jakby to byl moj tatus. Fajnie sie prezentuje, uprawia sporty jest madry i troskliwy i ma to cos w oku.Acha no i nikt nigdy tak mnie cudownie nie calowal. Moja przyjaciolka zastanawia sie o co tutaj chodzi. Ja tyle mlodsza, odtracilam niedawno pieknego, mlodego , przystojnego. Jestem szczesliwa u boku 52-latka. Nawet kiedys skwitowala ze gdyby on chociaz byl bogatszy niz ja... to zrozumialaby, a tak ona i wszyscy wokol zastanawiaja sie o co tu chodzi

Gość Limonka100
To "bez jaj" zabrzmiało jakoś dwuznacznie. Ja myślę, że naprawdę pozytywne myślenie przyciąga pozytywy. To działa jak magnez. Kropka.

Gość Limonka100
Do Autorki Jeśli jesteś z facetem starszym od siebie o 17 lat, to rzeczywiście nie jesteś dla niego z powodu majątku (jego). Aha! Mój 53-latek też jest taki sam, jak twój :D Więc do dzieła Autorko, zacznij poszukiwania.

Gość Limonka100
nic dodać nic ująć W jaki sposób szukasz partnera? Rozumiem, że obecny nie jest traktowany przez ciebie zbyt poważnie.

Gość Limonka100
Dobranoc, ale wróć jutro. Oczywiście, jeśli chcesz, nie nalegam.

Gość do Limonki
To co piszesz o swoim partnerze..... mam takie wrazenia jakbym ja to napisala {poprzedni nick "do autorki"]

Gość tynimia
jak ktoś za amory bierze wyciąganie kutasa z rozporka to niczego nie rozumie z rzeczy pomiędzy kobietą i mężczyzną.