Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska19999

bylam chora na grype, cos mi sie dzieje z sercem teraz

Polecane posty

Gość miska19999

nie wiem co mi sie stalo, bylam chora na grype(juz mi przechodzi) ale cos mi sie stalo z sercem, bije strasznie szybko, mam jakies zaburzenia jego rytmu, czuje jakby mi kolatalo, gdy sie poloze czuje ucisk w klatce piersiowej, bardzo sie boje, nie wiem czy isc z tym do lekarza, co to moze byc, mam dopiero 19 lat, prosze o porady

Gość mogą być powikłania
idz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lekarka
Masz zapalenie mięśnia sercowego! Zadzwoń jaknajszybciej 999 po pogotowie i zawiozą cię do szpitala. Im wcześniej podejmiesz leczenie tym lepioej!!!

Gość miska19999
powiklania? jezuuu nastraszylas mnie, ja mowilam o tym doktorce, to powiedziala mi ze mi zrobi ekg jak calkiem wyzdrowieje

Gość ale jak czujesz ze jest coraz
to lepiej poinforuj ja.!!

Gość miska19999
:( ja nie moge zadzwonic na pogotowie, bo rodzice powiedza ze wymyslam

Gość miska19999
napiszcie cos

Gość może masz hipohondrię
???????????//

Gość miska19999
nie, nie nie mam i nigdy nie mialam

Gość nie lekcewaz tego
sluchaj, to, ze rodzice stwierdza, ze wymyslasz to naprawde maly kaliber w porownaniu z tym, co Ci moze dolegac... znalam osoby, dla ktorych zwlekanie nie skonczylo sie szczesliwie :( dzwon na pogotowie, jesli nic Ci nie jest, to najwyzej wrocisz do domu trzymam kciuki!

Gość Grypa
Niestety daje czasem powikłania. Ale ja sądzę, że nawet jeśli Twoje serce poniosło jakiś uszczerbek to nic poważnego. Powinnaś zgłosić się do lekarza, ale nie panikuj. Czsem nawet pogoda ma wpływ na rytm serca. A Ty skoro się zdenerwowałaś tym 'kołataniem" tym bardziej będziesz się źle czuć. Uspokój się , wyluzuj, powinno trochę pomóc.

Gość miska199999
bylam dzis u lekarza, zrobil mi ekg, powiedzialam mu o swoich objawach, mialam robione tez badanie krwi (wazne bylo ob czy nie jest zbyt wysokie, mam ob 19) no i nie stwierdzil nawet ze to podejrzewa, przepisal mi proplanolol i aspargin (witaminki!) a ja nadal zle sie czuje i wogole sie tym nie uspokoilam i nie wiem co mam zrobic, bylam niby u dobrgo lekarza, co prawda nie kardiologa ale od chorob wewnetrznych wiec nie wiem

Gość miska199999
prosze napiszcie mi cos

od razu powikłania:/może jeszcze rak.....ja miałam jakies 4 tyg temu zapalenie przewodu pokarmowego i tez miałam potem kołatania serca.bog jeden wie czy na tle nerwowym czy na skutek problemów zdrowotnych ale przeszło....myślę ze u Ciebie rowniez minie....