InformatykNieMusiBycZleUbrany 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Po Lepperze, po koalicji, nie ma co wierzyć w inne konfiguracje - trzeba myśleć o listopadowych wyborach. Na kogo zagłosujecie? Proponuję podawać faworyta przyszłych i partię na którą głosowaliście w wyborach poprzednich. Pozwolę sobie zacząć: PO/PO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PCT Napisano Wrzesień 21, 2006 PO do banda zdrajcow i konfidentow sympatyzujaca z czerwoną hołotą!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
InformatykNieMusiBycZleUbrany 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 PCT - postaraj się czytać ze zrozumieniem i stosować się do ustalonych zasad. Jeśli chcesz się wyżalić to załóż sobie osobny wątek i wypisuj na co tylko masz ochotę. Tutaj chodzi jedynie o badanie preferencji Forumowiczów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PO PO i jeszcze raz PO Napisano Wrzesień 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leśne mruczenie 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 PO/PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Racja PL/ Racja PL... a temu bluzgaczowi gratuluję wyprania mózgu przez kurskich i wierzejskich - zapomniał wół jak cielęciem był, a pisuary i platfusy tworzyły wspólne rządy i obcmokiwały się wzajemnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luzik jak wszędzie Napisano Wrzesień 21, 2006 pojebało was chyba z tym PO, to partia jak PIS , dla bogaczy, tylko SLD SLD SLD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 LSD to zdrajcy skumani z klerem. Poza Senyszyn nikt nie ma tam jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azazella 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 zdecydowanie PO/PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lewicówka Napisano Wrzesień 21, 2006 SLD/SLD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie wybory Napisano Wrzesień 21, 2006 ? Bo ostatnio nie oglądałem wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Własnie nie musi ich być - co prawda Kwaczka wykopał Leppieja ale może skumać se koniczynki i dezerterów z samoobory - jak pisuar przyssie się do stolca to nie ma ch... we wsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pf 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 PO / PO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne ze zaglosuje Napisano Wrzesień 21, 2006 PiS/PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SLD a ostatecznie PO Napisano Wrzesień 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samoobrona a co Napisano Wrzesień 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...A pewno Napisano Wrzesień 21, 2006 Tysz może być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalonka... Napisano Wrzesień 21, 2006 a kiedy dokładnie te wybory? wiadomo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleńka Napisano Wrzesień 21, 2006 PIS / PIS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 26 listopada wybory Napisano Wrzesień 21, 2006 ja na Leppera -na bank! dobrze chłop gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na... Napisano Wrzesień 22, 2006 SLD/SLD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waflowypierdziel Napisano Wrzesień 22, 2006 PO/PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 PO/PO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nyny Napisano Wrzesień 22, 2006 Samoobrona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko Roman tylko LPR Napisano Wrzesień 22, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 glosowalam na mojego wojta :P:P a z czego on startowal to nie wiem nie dostal sie a szkoda :P:P fajny facet :P:P:P a co do parti sdpl ostatecznie bo chyba do tych wyborow nie pojde nie mam na kogo glosowac pis juz byl po tez dostalo duzo glosow i gowno zrobili;/ samoobrona bron mnie boze bo sama sie przed nimi nie obronie lpr rydzykowi juz podziekujemy sld rzadzili i dobrze nie bylo czyli na kogo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ross Geller Napisano Wrzesień 22, 2006 pozostaje jedna partia tylko PLATFORMA JANUSZA KORWINA-MIKKE (dawny UPR) !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 a to moglo by byc ciekawe :P:P:P hehehehehe ciekawe czy by byla wieksza szopka niz teraz?? czy to wogole mozliwe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 kursy masaz tajski warszawa a ten nie mógł dłuższej tej stopki walnąć chyba.... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirus 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 on ci to zagoni szanowne kafeteriuszki do garufff oh yeah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach