Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

InformatykNieMusiBycZleUbrany

NO TO MAMY NOWE WYBORY - NA KOGO ZAGŁOSUJECIE?

Polecane posty

Gość Ross Geller
szopka? wreszcie porzadek by byl!!!

Gość Ross Geller
ale niestety nawet nie ma co o tym marzyc, debile wola glosowac na skorumpowane PO i PiS albo na debili z samej brony czy LPR, nie mowiac o komuchach-aferzystach :o

no nie wiem. hehehe ciekawe czy nadal korwinn-mikke znow udawal by kangura lol

Gość idsar
Leper gora!

Gość rumiany Boluś
tym razem bede glosowal na Maksymiliana Tkaczuka.

PO i SLD a z listy pewnie wybiorę jakąś kobietę z SLD (u nas pewnie Izka będzie, jak zawsze :) )

Mikke byłby dobrym kandydatem ,ale czasami gada głupoty ! Musiałby trochę popracować na swoim i coś poprodukować żeby mieć prawdziwe spojrzenie na gospodarkę !

Gość PARTIA KORWINA-MIKKE

Gość rumiany Boluś
zgodnie z wytycznymi UE o prawach zwierzat wyśle do lokalu wyborczego mojego psa.

Gość łączenie
prosze Was glosujcie tylko i wylącznie na PO - jedyna nadzieje dla Polski. 09:05 Miroslaw Szlenkier ewentualnie jeszcze na SLD lub Demokratów. pl . reszta jest milczeniem. jezeli nie macie zamiaru glosowac na w/w partie tzn. , że jestescie cofnieci w demokracji, i nalezycie do koltuńskiego , nacjonalistyczno-ksenofobistycznego elektoratu . 09:12 Donald Kaczor Teraz Q..a ZNOWU MY !!!! Wreszcie znowu będzie kasa z przekrętów ! No i mercedes z białą skórzaną tapicerką ! 09:16 nie słyszałam o demokratach no nowa partia? 09:47 Asiaaaaaaaaa ja bede głosowac na po 09:50 ---------------- żeby kobiety musiały pracować do 6o? tusk miał to w planie. 09:51 dobbbrrrzzeee bede 09:51 onaK ja bede glosowala na po!! bo nie moge patrzwc juz na te twarze kaczynskich i ich zagrania polityczne 09:52 give meeeee ja na pis! 09:53 mam fajny charakter a ja zaglosuje na PiS bo reszta to banda pajacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09:53 ---------------- kaczyńscy też się nie nadają. A le rzeczywiście chcesz pracować do 60? Oślepłaś? I ten ich spot dziadowski, że też ktoś jeszcze wierzy w politykę.

Gość kolorowych snów i wrażeń
tAK to fakkt ,ze gdy wybory to Izka już przebiera nóżkami, może nadszedł czas aby wybierać ludzi nowych nie zwiążanych z tą całą hołotą z Wiejskiej,już dawno powinno dojść aby okręgi były jednomandatowe a nie te debilne przepisy z list,że ludzie oddając głosy w praktyce na jekichś kryminalistów umieszczonych na listach wyborczych, o czy dowiadujemy się po zaistniałllym fakcie kiedy tzw, politycy mają już nas w dupie

Gość Stanislaw Świetlica
a może kandydatura najpiękniejszej Polki : p. Doroty Wellman?

Gość kolorowych snów i wrażeń
A głosować to na konkretnych ludzi a nie na debilne partie, a przed samym głosowaniem taki polityk przed wyborami powinien określić dokładnie co zamierza uczynić przez te cztery lata,mało tego wyborcy powinni podpisać kontrakt z nim i po tych czterech latach z niego rozliczyć ale nie w ten sposób że traci posadę ale również podlega zwrot kasy,to wtedy tak by zapierdalali w tym sejmi że aż skry by leciały. Skoro oni wprowadzają debilne przepisy podatkowe gdzie w żadnym kraju europejskim takich durnot nie ma to my musimy trzymać ich za kołnież i pilnować żeby więcej już takich głupstw nie popełniali,bo tak prawdę powiedziawszy to oni zachowują się jak małe dzieci.

Gość na SSS
Samoobronę

Gość Pojełem decyzje
PGR/PGR

Gość Ross Geller
matko boska :o debilizm polityczny w Polsce nie zna granic , wystarczy na was popatrzec :o

Gość PO/PO
PiS na pewno nie Kaczynski kłamał, oszukal mnie i juz nie bedę na niego głosować. Powiedział, że koalicja bedzie z PO a jaka powstała wiadomo ... szkoda słów. Powiedział, że jak jego brat zostanie prezydentem to on nie bedzie premierem - zrobił inaczej ... to nie jedyne jego kłamstwa ... Nie znosze klamczuchow i na pewno nie dam się okłamywać :-D

Gość Ross Geller
jasne , PO to wzór wszelkich cnót :o

Gość niezmiennie
PO/PO :D

Gość UPR/SLD
teraz jak już to SLD, bo korwin nie ma i tak szans, a zgłosuję na sld, zeby chociaż ich trochę wzmocnić. na PO nie, bo oni jcyś tacy nie teges dla mnie są :o ale ogólnie to wszystko(oprócz LPR), byle tylko znowu PIS nie miał większości

Gość Nie wierzę że coś zdołają
zmienić ale SLD/SLD

Gość Wg mnie nowy ...
przewodniczący SLD to swieży powiew, odsunął starych wyjadaczy, stare układy, facet rozsądny, mądry, ma klasę i wie czego chce... Był ministrem rolnictwa i pracował tak, że wszystko grało, nie było żadnych kłamstw, oszustw, przekrętów, rolnicy nie narzekali na niego ... Myslę, że byłby dobrym premierem, odpowiedzialnym, nie takim kłamcą jak KACZYŃSKI ... Juz na PiS na pewno nie bedę głosować, nie znosze kłamstwa i obłudy.