Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

kaśka mów co chcesz kupimy ci a ty sie w międzyczasie tak zwanym zarejestrować możesz:P:P

Mysz-bylam tak lokalnie, nie w centrum wiec bulki, jogurt naturalny i marchewki :D

no to ja sie żegnam :-( przyszła praktykantka a przy niej wole nie pisać :P zajrze wieczorem :D a nie, nie zajrze bo bede oglądać mjm może po... chyba że mąż wreszcie wyzdrowieje i spełni swój małżeński obowiązek :P papa

no potrzebuje adapteru karty PCMCIA:D kolezanka dobra dede podpowiedziala mi co zrobic wpierw, a potem jak sie nie uda poprosic was o pomoc:) takze mail do goscia wyslany czekam na odpowiedz:) jak cos to juz wiem kogo ladnie prosic:)

Kaasia-ja mam PCMCIA z D-Linka i jest bardzo dobra. Wlozylam ja do laptopa, kupilismy router i mamy siec bezprzewodowa to jest swietna sprawa. Mozesz pisac na kafe nawet z kibla :D

dede-to ja bym juz wolala orbitreka, wiecej sie namachasz i wiecej spalisz kalorii

witaj w krainie 24h/dobe zakupów Kasia:) Joovi wszak od dawna marze o orbitreku hmmmm ale ten zakup musze juz skonsultowac z krisem

joovika czy to prawda że bezprzewodowy net jest powolny??? czy robur po prostu mnie cygani???? dede koniecznie w opisie rowera musi pisać że jest magnetyczny! wtedy jest cichy orbitrek rzecz bardzo dobra ale rower dla mnie ma przewage nad orbitrekiem taką że można na nim czytać , uczyc sie aha joovi chcesz ten mój orbitrek? bo nadal jest do sprzedania

co Ty Mysza-wcale nie jest wolny. PRzede wszystkim taka siec sie dobrze zabezpiecza i wcale nie jest wolna. Koszt routera to jakies 200 zl i karty bezprzewodowej chyba cos ponad 100 zl i masz wszedzie net w domu. To jest bardzo wygodne i wcale nie powolne :)

my mamy bezprzewodowy ale gibki nie jest:/ no ale tez taka opcje wzielismy bo abonament na szybszy jest drozszy:( w sumie do ogladania stron jest ok, ale sciagnac cos to marzenie scietej glowy

Mysz-kosztow zadnych bo to kupujesz tylko raz. WYstarczy ze oplacasz abonament na kompie stacjonarnym, a jak masz router i pcimcie to mozesz miec i 5 komputerow do ktorych sobie rozdzielisz sygnal z neta. A placisz tylko za 1 kompa

ale jaki abonament??? tzn my mamy laptop i mamy sieć osiedlową 65 zeta a chcę bezprzewodowy to jakos to sie łączy z tą siecią??? a jakbym chciała w domu na zadupiu gdzie nie ma sieci i musi być neostrada to jak???

aha oczywiście ja myślała że sie kupuje karte i comiesiąc sie płaci i wsadza ją do laptopa...

a może któras ma do sprzedania cyfrowy dyktafon na chodzie??? musi nagrywać 8 godzin gadania

Mysz-normalnie oplacasz to co masz czyli teraz te np 65 zl, bo to musisz miec. No chyba ze ktos ma juz siec bezprzewodowa np. sasiad to sie mozna dogadac i podpiac. Jak nie ma takiej mozliwosci to bierzesz ten net ktory masz a dodatkowo masz siec bezprzewodowa. Samej bezprzewodowki nie radze bo to nie na nasze warunk. Wystarczy ze drzewo zasloni nadajnik albo jakis kawalek bloku albo burza przejdzie i nie bedziesz miala netu. Bezprzewodowy net traktuje jak dodatkowy w domu, oprocz tego na kablu :)

a powiedz mi do neostrady sie to to nadaje bo tata ma tą najszybsza neostradę (uroki zdupia :D) czy wtedy tez można mieć bezprzewodowego neta???

Mysz====> co do aukcji,to ja za takimi mix\'ami nie przepadam. Wyznaje zasadę że suplementa najlepiej dzialają jak są naturalne,nie mieszane z niczem:):) Sorrki że dopiero teraz odpowiadam,ale byłem u Bossssa:) Kurde może se nick zmienie Mysza mnie natchneła:):):):)

Nadaje sie :) nie ma sprawy. Mnie tez to maz tlumaczyl z anielska cierpliwoscia

dziękuje joovi :) bo zawsze jak do domu jade to musze w pokoju komputerowym siedzieć jak chce na necie a tak to bym sobie w salonie na leżance z kulturka :P