Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

te 2 - tak jak napisałąm wczesniej,kolor nie jest zbyt ciekawy :o wolałabym te 40 ;) no chyba, że poczekam jeszcze z 2 miesiące ;) to może będą dobre na razie czekam na odp. czy te 40 będą mniejsze ;) popcorn mi się przypalił :(

najbardziej te 3 - wolę mieć taki pas na brzuch niż zapinane tak nisko, niby te co akurat mam, są zapinane nisko, ale ostatnio znów mi brzuchol urósł i już się nie dopinam, a ta gumka zawsze będzie pasować :) chyba poproszę tą allegrowiczkę o więcej fotek :)

mysz a z Twojego 2 zrzutu najbardziej podobają mi się2 :D już dodałam do obserwowanych :):) zaraz idę się mierzyć :)

te też dodałam do obserowwanych - wymiary pasują :) a z tych poprzednich co pisałam, że mi się 2 podobają, to trochę małe w biodrach :o 88 cm a ja mam 92 :( myszko 👄

Czesc wredne babony, co macie costam jak balony:) Jestem z letka chora, wiec bredze, co mi oczywiscie wybaczacie. Klawiatur mi sie zacial i nie robi polskich literkow:(

Ja moge chuchnieciem co najwyzej powalic, albowiem od sobotniego wieczora spozywam najwiecej czosnku. Wiecej nawet niz ciasteczek:) Kto chce buziaka...?

obserwuję 7 par spodenek :):) mam nadzieję, że się na któreś zdecyduję :):) czigro, ja dziękuję bardzo ;)

otóz w poniedziałek widziałam wnętrze ieszkania w kolorze że na ścianie ten twój fiolet , zielony dywan i kapa z krowy na łóżku do tego była bakłażanowa sofa było to przepięknecudneboskiestylowezklasą :D a więc jeszcze bardziej ci zazdraszczam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

he w jednym mieszkaniu u znajomego mecenasa i jego małżonki salon mają taki w starym budownicztwie więc wysoko ze 4,20 m do góry jak nie więcej

ale tez jak to mozliwe ze oni maja podobnie lub wrecz tak samo (no pewnie my mamy pusciej) urzadzony salon? a czy zyrandol maja jak i my? (zarowka na drucie?)

no cześć:D! Wróciła:). Byłam rano na uczelni, załatwiłam dwie biblioteki i potem pojechałam do Silesiii:). Znalazłam sliczny płaszczyk, oczywiście nie umiałam się zdecydować, więc sprowadziłam mamę:p, która orzekła, że się nadaje, ale ponieważ jest dość lekki, wiec trzeba będzie do niego sweter pod spód a to oznacza, że potrzebna mi M...której nie było:( Na razie obdzwaniam trzy sklepy w Krakowie i we Wrocławiu, kurde może kiedyś sprowadzą...

jesoo, jakie ja mam zaleglości w pracy:( jutro musze się ostro na nie wziąć:) na razie laseczki 🖐️