kangurek 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 Czy ktoś zna tanszą cenę evry?? Znalazłam 46 zł w aptece w przychodni na pachońskiego, ale muszę zrobić zapas bo wyjeżdzam do australii. Proszę o jakiś odzew!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile opakowań potrzebujesz Napisano Wrzesień 23, 2006 ? bo jak duzo to może dadza ci rabat w aptece :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kangurek 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 aż 12. to nie możliwe bo nawet tyle recept mi lekarz nie wypisze, ponoć może na 3 miesiące.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przeciez to nie są Napisano Wrzesień 26, 2006 leki refundowane i i tak płacisz 100%, a apteka tylko zarabia i tak na prawdę to zalezy od dobrej woli osoby pracującej w aptece czy da Ci te 12 opakowań, mnie zdażyło sie nie raz, ze nie mogłam iśc do lekarza po receptę, a w aotece sprzedawali mi pigułki bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach