Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta*

NIE BĘDZIE MI CHŁOP WIĘCEJ PYSKOWAŁ

Polecane posty

Gość zemsta*

:classic_cool: Znowu fochy, wiecznie niezadowolony, awantura o zdjęcia z ostatniej imprezy :P ;) Położył się Bidulek spać popołudniu - obudzi się za 2-3 h z plastrami do depilacji na tyłku :classic_cool: Ciekawe jak sobie je odklei z tych owłosionych pośladków :classic_cool:

Gość rewfregvserg
a co to za zdjecia?

Gość Zrobię tylko jedno
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kobieto ales zazarta
:D:D:D

Gość zemsta*
Zdjęcia.... ten... no z imprezy ;) Bez niego rzecz jasna ;) Wielkie mi co - baby w bieliźnie, żadnego chłopa i awantura na 14 fajerek :O:P

Gość az sie boje
pewnie po prostu tez chcial tam z wami byc biedulek :P

Gość zemsta*
Plastrów na cały ten włochaty tyłek :classic_cool: Oj nie zazdroszczę mu pobudki :D

Gość kobieto ales zazarta
nie - po namysle - nie wierze:D.....masakra:D duzy tych plastrow?

Gość a ile wy macie lat
uciekaj już teraz masz jeszcze czas ;) włącz kamerę, niech się nagra jak sobie odkleja, a ty wiej kobieto, jeśli życie ci miłe :D

Gość zemsta*
Śpi i chrapie :O Mogłabym go z łóżkiem na klatkę wynieść, gdyby nie był taki wielki ;) (swoją drogą też niezły pomysł ;) ) A Wy odwaliłyście coś podobnego swoim? Jak to się skończyło? Trochę się boję tej jego pobudki swoją drogą :O Będzie naprawdę zły ;):D:D:D

Gość zemsta*
hehe, będzie tyłek w gorącej wodzie moczył :classic_cool: Chyba, że na to nie wpadnie ;)

to sie po prostu duzo smiej jak wstanie:) moze to jakos uspokoji.. bedzie mial co opowiadac kolegom:)

myslisz , ze facet opowie o tym kolegom? Lepiej kup duzo oliwki , bo pewnie Ty bedizesz mu to zmywała z tyłka :D

mysle, ze jak juz mu zlosc przejdzie to w ramch ciekawostki pewnie opowie:) ale to w ogole moze rozpoczac miedzy wami wojne - teraz on bedzie kombinowal jakby tu sie odegrac ...

Gość you now
ja nakleiłam mu plaster na czoło z napisem: przyglądam się głąbowi. nie mogł odczytaj w lustrze, musiał odlepić :D

Gość zemsta*
mowy nie ma - nie po to na paluszkach i bezdechu kleiłam, żeby teraz wszystko zmarnować. Wśród kumpli byłby spalony :classic_cool: Będzie milczał, jak grób, a ja go będę szantażować, że mi się wypsnie przy którymś :classic_cool: Dobry plan? ;) Chociaż mam kumpla, który opowiada dookoła, jak prasował bokserki i oparzył sobie conieco ;) 3 dni w wannie z zimną wodą spędził :classic_cool:

plan swietny:) chociaz mi sie wydaje, ze w ramach ciekawostki przy piwie.... no ale wiadomo kazdy inaczej do takich spraw podchodzi:)

Gość zemsta*
No to ogólnie świetlana przyszłość przede mną - jak mi tylko siniaki zejdą :O ;) Nigdy swoim nic takiego nie odwaliłyście? (poza plastrem na czole ;) )

nee; ja jakos nigdy w ten sposob nie rozumowalam .. ale jak juz zostalam naprowadzona to na bank sprobuje:) zamiast dyskusji i tlumaczen - kara :)

Gość Chcialabym a boje sie..
moj polazl wlasnie obrazony do swej mamusi. Mam ochote zrobic sieczke z jego ulubionych koszulek.. Chcialabym a boje sie..