Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta*

NIE BĘDZIE MI CHŁOP WIĘCEJ PYSKOWAŁ

Polecane posty

Gość hejjjjjjjjj a ja tak właśnie
ja widzę tylko jednego tępego faceta :P a swoją drogą warto "ukarać" wrzeszczącego faceta. moj już nie krzyczy, odkąd obawia się, co mogę jeszcze wymyśleć :)

Gość Scanera
a mój jakos nigdy nie pamieta o tym, ze ja też mogę mieć ochotę na kawę, kiedy on robi dla siebie. Nigdy mnie się nie zapytał, czy tez chcę. Natomiast zawsze oczekuje, że kiedy będę robiła sobie, to jemu należnie od razu też. No to kiedyś sie "pomyliłam" i ja posoliłam zamiast posłodzić..... Na szczeście mam panele na podłodze, to łatwo było umyć to co wypluł krztusząc się i czerwieniejąc..... Teraz się pyta, ale czasem sprawdzam małym łyczkiem, czy czasem zemsta mu nie przyszła do głowy :-))

Gość lubie pyskowac
skanera, to malo....wylej mu jeszcze tą kawe nie na panele, tylko na główkę-może sie nauczy, że partnerce też należy robić - mojego nauczylo:) podobnie zreszta jak schowanie przewodu łącza internetowego, gdy przylapalam go na ogladaniu podrywaczki.pl:p

dziewczyny po prostu z nim nie gadajcie; jemu przeciez o to chodzi zeby nas wkurzyc.. moze go to ponieca:) teraz tylu zboczencow. chamstwo sie ignoruje; tak mnie moja babia uczy. a ten topic byl zalozony do dyskusji na inny temat wiec ten pan po prostu nie istnieje

Gość zarzuć więcej
wydra ale czasem nie można się powstrzymać. nie wiem skąd taka nowa moda ale jak tylko coś się komuś nie podoba to leci takie słownictwo, że hej. nie wiem co to za zwyczaj wyzywania obcych ludzi od suk, k.rew itp itd.

Gość zarzuć więcej
lubię pyskować: ty niebezpieczna jesteś:D może facet na tych internetowych stronach szuka troszke łagodniejszej kobiety i bardziej obliczalnej:D

tez to zauwazylam.. ale nei wierze, ze coraz wiecej osob na to choruje .. moze to sa dwie trzy osoby i caly czas innego nicka uzywaja. np ten koles teraz zniknal i pewnie jest na innym topiku, pod innym nickiem i ubliza komu innemu. Przydalby sie psycholog; ja nie umiem sobie wytlumaczyc jakim cudem komus cos takiego moze sprawiac jakas satysfakcje i skad sie bierze taki brak tolerancji do jakiejkolwiek odmiennosci od ich pogladow... kojarzy mi sie to z jakimis zwolennikami Giertycha; takimi na msierc i zycie .. albo jakies Radio Maryja .. no nie wiem; ale jakis problem te jednostki maja na pewno; sa strasznie w siebie zapatrzone i nie moga zniesc, ze ktos jest inny ... to trzeba naprawde zignorowac bo szkoda nerwow; bo na pewno sie im tego latwo nie wytlumaczy

Gość zemsta*
Coś się wybudza.... :O ;) Trzymajcie kciuki ;)

Gość lubie pyskowac
a huk go wie czego tam szuka:p gole baby widzialam i takie no ten tego... laski ze sztucznymi... no i fajfusiastych zbokow:p myslisz, ze oni byliby lagodniejsi dla niego?

Gość zarzuć więcej
hmmm trudno powiedzieć czy by byli łagodniejsi:) moze nie traktowaliby go goracym woskiem czy jakoś tak;) zemsta: czekamy na relację:D

Gość lubie pyskowac
zemsta.....tylko spokojnie:D:p w razie jego nerwów potraktuj go wrzątkiem:)

Gość Scanera
Nasza córka ma lepszy pomysł na tatusia. Jak śpi i nie chce się z nią pobawić, to mala zaczyna tatusiowi wyrywać rzęsy w oku. Murowane przebudzenie :-D :-D :-D

Gość zemsta*
Jak się obudzi to potem w ramach przeprosin obciągnę mu z siarczystym połtkiem[ cool] choć myślę ze dobrze będzie oddać mu się analnie jak wtedy gdy ma zły humor ale z trzeciej strony... słyszałam że jak się postawi komuś klootza na klatę to też złość ulatuje zaraz. Co myślicie?

Gość Scanera
myślę podszywaczu, ze masz jakieś niespełnione erotyczne fantazje ;-)

no wlasnie to ja juz wole takich podszywaczy niz chamskie wyzwiska jak tamtego kogos... tzn czasem sa za wulgarni; ale kilka razy sie naprawde slodko usmialam z tych podszytych tekstow :):)

Gość lubie pyskowac
siemanko falszywa zemsto:p zdrówko nie szwankuje?:p

kiepsko macie dziewczyny ;) mój mężczyzna zawsze o mnie dba (tak jak ja o niego :) ), dba o porządek i w ogóle jest super :) a jak coś nam w sobie się nie podoba lub przeszkadza, to jesteśmy na tyle inteligentni i mądrzy, że nie robimy sobie kłopotów, nie robimy sobie na złość, tylko rozmawiamy i dążymy do tego, żeby wzajemnie się nie wkurzać :) takiego faceta sobie wybrałam!! :D

Gość Scanera
to fajnie agatta, ale niektórzy lubią nieco więcej pikanterii :-))

Gość lubie pyskowac
no to teraz idź na msze i zmów paciorek agatko:p

Gość zarzuć więcej
agatta, a nie nudzi cię czasem taki idealny stan?

Gość zarzuć więcej
trzeba zmienić nazwę topicu na: kącik jędzowatych.

Gość Scanera
:-D :-D :-D :-D

nie no generalnie wiadomo, ze do takiego czegos trzeba dazyc ... ja tez tak zalatwiam problemy. Tylko mysle sobie; ze takie \"robienie na zlosc\" jest smieszne w sumie i jesli problem nie nalezy do istotnych to mozna dla rozladowania napiecia zastosowac ktorys ze sposobow :) jak mowie; nigdy tak nie robilam, ale pomysle ... oczywiscie wszystko z dobrym smakiem i bez przegiec; np ten numer uwazam za rewelacyjny - ale na pewno traktowalabym to, i przede wszystkim chcialabym, zeby partner to tak potraktowal - z przymruzeniem oka :) taka zemsta, nauczka; ale jednak na smiesznie:)

czy mi się nie nudzi? haha :D nam nie potrzebne nerwy i robienie sobie na złość do tego, żeby życie było ciekawe, czy nawet pikantne - do tego używamy inteligencji :)

Gość zarzuć więcej
do poczucia humoru też podobno inteligencja jest niezbędna:)

nie widzę nawet śladów inteligencji w takich numerach jak wysypujące się skarpetki z walizki na poważnym spotkaniu, to raczej skrajnie żenujące i prostackie :(

Gość zarzuć więcej
a jakie skuteczne! znalezienie skutecznego sposobu na męską skarpetkowość wymaga inteligencji moim zdaniem:)

Gość zarzuć więcej
cóż, mamy różne zdania:) a ideału gratuluję;)