Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta*

NIE BĘDZIE MI CHŁOP WIĘCEJ PYSKOWAŁ

Polecane posty

Gość hehheh
zemsta chyba wpierdol wlasnie zbiera:) jak w formie ostrych klapsow to bym sie zamienila chetnie:)

Gość zarzuć więcej
albo ratunek niesie:)

Gość zemsta*
Jak pisał Oscar Wilde: "W życiu chodzi o to, by być odrobinę niemożliwym". Zastanawiam się jaki sens mają dywagacje na temat: kto robi lepiej. :O Dla Ciebie motyw ze skarpetkami jest prostacki, dla mnie motyw: siadamy i dyskutujemy, analizujemy każdy nawet najbanalniejszy aspekt naszego życia - to czystej wody nudziarstwo. :P Moze zatem każda z nas pozostanie przy swoim zdaniu i nie będzie za wszelką cenę starała się przekonywać do własnego sposobu na życie innych..? Ja lubię, gdy coś się dzieje, lubię diabelskie kawały i wolałabym żeby nikt mnie nie przekonywał, że to prostackie czy nienormalne :P A w następnym poście streszczenie ostatnich trzydziestukilku minut ;) Jak zauważyłyście: żyję, czyli nie jest źle ;)

hahaha :D po pierwsze nigdzie nie napisałam, że analizuję najbanalniejsze problemy, chodzi jedynie o informowanie się nawzajem co nam przeszkadza w sobie :) po drugie, skoro nie wystarcza Ci inteligencji by to zauważyć, to wyjaśnię Ci, że nikogo tutaj do niczego nie przekonuję, a już na pewno nie za wszelką cenę hehe :D:D nie osmieszaj się :D ja tylko mówię jak jest u mnie, i tyle :D a Ty jesteś gotowa mnie za to zlinczować :D zlituj się kobieto :D

hehe znam ten cytat:) i go lubie; nawet kiedys komus to zacytowalam :) ladnei powiedziane - trzeba tolerowac poglady innych dopki oczywiscie prawa one nie lamia:) ciesze sie ze zyjesz:)

Gość zemsta*
Wybudził się i poczuł, że szeleści. :classic_cool: Później krótka analiza sytuacji: o co w tym do diabła chodzi..? Następnie niedowierzanie: "Nie zrobiłaś tego!!" - mój sprint to łazienki, szczęk zamka i diabelski rechot ;):classic_cool: Potem to już tylko zawodzenie: "Zdejmij to ze mnie!!!! 😭" i pertraktacje: "Będziesz się jeszcze kiedykolwiek na mnie wydzierał?!" "Przecież nawet głosu nie podniosłem..." Doszliśmy do porozumienia w kwestii ewentualnych rękoczynów ;) i oto jestem, a on moczy tyłek w wannie i naciera się oliwką ;) Mam też niejakie podejrzenia, że obmyśla przy tym zemstę, więc jakbym zamilkła zmówcie jakąś zdrowaśkę... 😭 ;)

Gość doświadczony facetttt
powinien porzadnie ci na dupsko natrzepac 😠

Gość zemsta*
agattka, daj Ty sobie spokój dziewczyno, bo mam za dobry humor by po Tobie jeździć. Spiżdżaj sobie, gdzie Ci się podoba i mi tyłka nie zawracaj 🖐️ wydra - dzięki, też się cieszę ;)

i gdzie tam jakieś dogryzanie było? :D cały czas mówiłam o mojej sytuacji, a nie o waszych związkach :D chyba masz jakąś manię prześladowczą, że tak się wszędzie uszczypliwości dopatrujesz :p

Gość zarzuć więcej
eee, trzeba było mu sposobów na łagodne pozbycię się plastrów nie podsuwać. co to za zemsta;) nie ma to jak eleganckie zdzieranie plastra po milimetrze:)

widzisz zemsta, właśnie wychodzi z Ciebie kultura i ta rzekoma inteligencja :D :o

Gość zarzuć więcej
dziewczyny darujcie sobie, tak przyjemnie było:D

Gość dziewczyna_19
agata.. daj sobie dziweczyno spokoj. skoro im takie zabawy sie podobaja to co Ci do tego? chyba nikt nie kaze Ci praktykowac i wprowadzac tego w swoje zycie, hę? zemsta, zajebista jestes :D

ja już skończyłam i mam nadzieję, że ze strony zemsty więcej bluzgów nie będzie ;)

Gość zemsta*
Po tym jak zostawiłam go w lazience by zdejmował to co mu tam nakleiłam poszłam do garderoby i w wielkim pośpiechu wrzuciłam na siebie ciasny kostium seksownej wielbłądzicy po czym po nasmarowaniu się najnowszymi perfumammi produkcji hondurasu "eau de szambau" poszłam podspiewując pod nosem do łazienki i z entuzjaztycznym "bierz mnie mój arabski ogierze" dać upust swojemu temperamentowi seksualnemu. Co prawda mnie po tym bolałą nieco dupa ale i tak było fajnie. Zaraz zasiądziemy sobie do kolacji to znaczy ja postoję i będziemy się zajadać zamówionymi drażami kokosowymi z osiedlowej biedronki.🖐️

Gość zemsta*
ależ agatko - nikt tu nie twierdził, że jestem inteligentna czy kulturalna. Co więcej: jestem wredna, mściwa, podła i złośliwa i na dodatek jest mi z tym kapitalnie :P Z tym, że jednego nie mogę sobie zarzucić: nie jestem nudziarą i stronię od takich ludzi 🖐️ hejkakohejka - dzięki ;) zarzuć więcej - jednego na dobrą pamięć musiał sobie zerwać sam :classic_cool: Ma gołą łatę na tyłku :D:D:D Normalnie Fanta w erotycznym wydaniu ;)

dziewczyna_19 :D następna \"mądra\" :D:D NIC MI DO TEGO!! też nie rozumiesz tego?? :D:D powiedziałam tylko jak jest u mnie i LUUZZZ!! zejdźcie ze mnie do cholery ciężkiej! :D:D

Gość lubie pyskowac
agaattka, popieranko za super inteligentny nick, zapewne masz na imię Agata:) pięknie piszesz, wyrazy szacunku - Kornelia.

Gość zarzuć więcej
zemsta koniecznie zrób zdjęcie tej łaty. jakby miało mu się zapomnieć to wrzuć jako tapetę na monitor.

Gość Scanera
agattaa - skoro już powiedziałaś jak jest u Ciebie to idź już sobie, bo my tu o czym innym gadamy.

Gość dziewczyna_19
no chyba madrzejsza od Ciebie, skoro wiem o czym ten temat jest. a na pewno nie jest o zwiazkach z punktu widzenia czy sa one udane czy nie, czy sa klotnie czy nie. laska zrobila zajebisty kawal swojemu facetowi i o tym napisala. a Ty chcesz narzucac komus swoje racje ktore i tak kazdy wsadzi sobie w dupe. planuj, prowadz, ukladaj swoj zwiazek jak chcesz, niech bedzie idealny, bez klotni, zartow itp. zamsta zrobila fajna zabawe zeby dac swojemu facetowi nauczke a Ty p[ieprzysz glupoty. nie o tym topik, nie o tym i zrozum to.

hejkakohejka jak narazie to Ty mi cały czas wmawiasz, że ja chcę tutaj kogoś nawracać :D:D zauważasz jaka jesteś obłudna w tym co mówisz?? :D poza tym temat jest o tym, żeby \"facet nie pyskował\" a nie o mszczeniu się :) więc podałam mój sposób, a Ty mówisz, że piszę nie na temat haha :D

zemsta - moje pomysly zostaly zmasakrowane przy Twoim rzadko mozna spotkac ludzi o takim poczuciu humoru :D gratulacje :)

Gość dziewczyna_19
agata, wez idz juz stad bo atmosfera robi sie ciezka. ktos jeszcze jakies spoosby "wychowywania" facetow zaproponuje?:) ja swojego gilam, on tego nie znosi, ale to chyba jedyny sposob zeby szybko i skutecznie doprowadzic go do pionu:)

Gość zarzuć więcej
krosta - opisz swoje:) mogą się przydać.

hejkakohejka nic mądrzejszego nie jesteś w stanie wymyslić? :D nie masz nic na swoją obronę to wymyslasz jakieś bzdury :D:D:D

Gość zemsta*
krosta - dzięki ;) A teraz opowiadaj :> :D

Gość dziewczyna_19
a taki fajny topic był...

hejkakohejka w tym rzecz, że jesteś obłudna :) wpierasz mi cały czas, że kogoś chcę tu nawracać na moje metody, zarzucasz mi, że nie toleruję zdania innych, a sama nie widzisz, że ja tylko opowiadam o sobie, a podkreślałam to kilka razy :D gdzie w takim razie jest Twoja tolerancja co do zdania innych osób? bo ja jej tutaj nie widzę :D i to jest obłuda w najczystszej postaci :D żegnam! :) szkoda mi czasu na takie przepychanki