Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta*

NIE BĘDZIE MI CHŁOP WIĘCEJ PYSKOWAŁ

Polecane posty

Gość krosta sluchamy
ma ktos jeszcze jakies pomysly!!!!twoj zemsta fajnowy agattaa-zmykaj stad!!!

Gość zarzuć więcej
dziewczyny koniec już! krosta: cały czas czekamy na twoje propozycje;)

Gość ohhhhhhh
wkoncu poszla

Gość dziewczyna_19
no i nie wracaj. badz chociaz słowna skoro inteligentna nie jestes.

Gość zemsta*
To już raczej standardowy kawał: kumpel - gospodarz imprez zawsze pierwszy odpadał ze wzg na ilość wypitego alkoholu. Obudzil się kiedyś cały brązowy (pasta do butów) i oblepiony ugotowanym makaronem. Ale do tego już paluszków nie przykładałam ;)

Gość zarzuć więcej
nikt już nie ma ciekawych pomysłów?

Gość zarzuć więcej
i znowu ty?

Gość zemsta*
hejkakohejka - to jest rozmowa z duchami ;) - post facetta został wycięty. Kolorowych snów wszystkim 🖐️

Gość zarzuć więcej
dokładnie jak mówi zemsta:) pojawił się nasz ulubiony facett;) dzień dobry wszystkim zołzom;)

Gość Scanera
Dobry wieczór zołzy ;-)! A mój zasnął z nogami na stole (jak ja tego nienawidzę!!!!!!!!!!). No więc skopiowałam troszkę pomysł zemsty, bo delikatnie podlałam jego kłaczki z goleni na stole klejem - wikolem. Ze stołu ładnie zejdzie, a ja idę spać :-) Pewnie mnie wrzask obudzi...poczekam chwilkę jeszcze, aż poruszy te giry :-) :-) :-) Skoro tysiace razy prosiłam, zeby nie kładł nóg na stole i nic, to teraz troszkę radykalniej....

Gość Scanera
hihihi... chyba go jeszcze do fotela przywiążę :-) :-)

Gość Scanera
mają w dupach nasze prośby, ot...co... :-)

Gość Scanera
ale nie martw się, coś wymyślę na osłodę nocy i bolących goleni ;-) Aż taka wredota ze mnie nie jest :-)

nie praktykowalam..... ale jak smierdziel nie chce zanosic brudów do kosza na pranie tylko rozrzuca po pokoju, to trzeba wziac np jego koszule i wytrzec nia kurze. Albo jakos szmate do podlogi... :-) Podobno skutkuje :P

Gość zemsta*
Najlepsze efekty daje przetarcie wilgotnym, zwiniętym w kłębek ręcznikiem podłogi w łazience. Oczywiście JEGO ręcznikiem:classic_cool: 🖐️ wszystkim

Gość lubię pyskować
a ty Luśka, spadaj stont, jak nie kumasz o co biega:p 🖐️ zołzy zaraz zapodam coś z mojego podwórka, stary zaraz do roboty wyjeżdża;)

Jak chlop nie pomaga w kuchni.... zostawic taki syf i tak dlugo jak trzeba. Jak mu sie zrobi wstyd przed kumplami, ze w domu taki sajgon to sam w koncu pozmywa. Albo zainwestuje w smywajke :-)

Gość Scanera
Na mojego gary przez 3 dni w zlewie nie działają. Zaczyna działac jak się o własne graty potyka i nie ma czystego talerza. Tylko mnie szlag trafi wcześniej zanim on mi pomoże przy sprzataniu ;-). No cóż, chciałam to mam, ale na pewne rzeczy absolutnie się nie zgodzę (giry na stole, mokry ręcznik na mojej połowie łóżka i wiszące brudne koszule na mojej połowie szafy :-o ). Resztę zniosę :-)

Gość lubię pyskować
ja tam mam zmywarkę, bo gdybym jej nie kupiła gary leżałyby podczas mojej nieobecności nie tylko w kuchni, ale w holu:o a umyłby je chyba pies swoim ozorem:p mój to potknąby się o brud i nie zauważyłby go:o Ciekawa jestem czy któraś z Was próbowała zakręcić gaz, lub wodę gdy Wasze szczęście bierze prysznic?:D ja to robiłam setki razy:p

tak naprawde to chyba nic jeszcze swojemu nie zrobilam... Nic konkretnego. Jeszcze w pazdzierniku wprowadzamy sie do mieszkanka, wiec jak nabede doswiadczenia to wam opowiem. Ja tez chce zmywarke.!

Gość gdzie sie podziewacie
piekne i wsciekle ?

Gość zemsta*
A co tam..? ;) 🖐️ wszystkim :)

Gość zemsta*
ps. Luśka, racja - idiotycznym jest zostawianie przez faceta mokrego, zwiniętego w kłębek ręcznika w łazience :P

Gość gupi kaowiec