Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibicka kubicy

kto z was boi sie policji

Polecane posty

Gość kibicka kubicy

Bo ja nie!a wiekszosc ludzi boi sie ich wyprzedzic ja to robie jak mam taka okazje Mysle ze to ich wkurza

Gość kibicka kubicy
Irytuję funkcjonariuszy policji wyprzedzając ich radiowozy rowerem z turbodoladowaniem odbytowym

Gość ERYK ZET
a ile masz lat jesli wolno zapytac?

Gość glina-
a ja sie sam wyprzedzam najpierw robie potem mysle

Gość rumiany Boluś
sie nie boję braci Roje.

Pytanko czemu policjanci w nieoznakowanych autach łamia przepisy o predkosci i wiele innych jadac i nagrywając potencjalnego \"przestepce\".Kodeks drogowy zezwala na łamanie przepisów tylko w wyjatkowych sytuacjach przez pojazd uprzywilejowany tzn z jednocześnie właczonymi sygnałami świetlnymi i dzwiekowymi.

tram---> Dobre pytanie - nigdy nie myślałem o tym w ten sposób...

Nawet w telewizji pokazują takie scenki.A co byłoby gdyby jadacy gliniarz spowodował powazny wypadek w czasie nagrywania ?

Moze jest na forum jakiś prawnik a moze nawet jest tu jakiś funkcjonariusz?

Gość kibicka kubicy
no faktycznie jakto wyglada w swietle prawa Przeciez patrzac na auto (zakamuflowane) nie widac ze to wóz do poscigu z video radarem?????? Co bedzie w razie karaksy?Kto zapłaci mandat?

Nie boję się policji, bo nie jestem przestępcą. Dlaczego ktokolwiek z \"czystym\" sumieniem ma się ich bać?

Gość kibicka kubicy
przeciez goniac kogos kto jedzie z nadmierna predkoscia sami łamia przepisy ktos powinien jechac za nimi i tez ich nagrywać!

ostatnio w brukowcu co prawda ale dziennikarze jezdzili prywatnym samochodem z videoradarem oczywiście za radiowozami .I okazało sie ,że oni{ gliniarze} łamia przepisy o wiele wiecej niz inni .Jak to jest ze im wolno a nam nie pod sankcja mandatu tudziez grodzkiego?

Gość
No i wala mandaty za brak pasów ,a sami ich nie zapinaja choc powinni Mi tez moga skoczyć....hop!

Gość hmmmnmmm
no przeciez policjantom nic nie grozi za spowodowanie wypadku

Gość
nic???? a jak ktos zginie to tez nic? Czy oni moga łamac przepisy ? gdzie tak jest napisane?

Gość
moze moga po pijanemu jezdzic bo robia to nagminnie!

Panowie policjanci czy kiedys ukaraliście innego policjanta? A może oni nie popełniaja wykroczen drogowych i słuzbowo i prywatnie?????

Hejpolicjanci odezwijcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gęby wam zatkało

Gość
Psy obowiązuje taka sama dyscyplina i reguły współżycia jak ludzi. Wolność jednych, nie może być kosztem drugich.

Gość
pochowali sie wszyscy w krzakach z \"suszarkami\" nic nam nie napisza Bo pytania sa zbyt trudne Poczytaja o prawach i obowiazkach policjanta to moze cos napisza bo oni zawsze, nawet przy pisaniu mandatu, musza miec sciagi Jeden umie czytac drugi umie pisac a w pojedynke przy kompie nic nie moze chocby chciał Pozdro tram

Czy nazywanie policjantów psami [Jak w Psach} lub gliniarzami jest niezgodne z prawem ?

mogą \"łamać\" określone przepisy podczas akcji, a ściganie przekraczającego prędkość jast już \"akcją\" i nie muszą być w tym celu specjalnie oznakowani

Gość toora
Ewa 33 bzdura jakich mało w ten sposób mozna wytłumaczyc wszystko

to nie jest bzdura, tylko takie są przepisy i bardzo dobrze trudno, żeby policja ścigała piratów z prędkością 50/70 km/h

Gość toora
no ale w poscigu sami przekraczja dozwolona predkosc i z boku na to patrzac nie wiesz ze to policja Łamac przepisy moze tylko policja straz i pogotowie jadace na sygnale bo sa to wtedy pojazdy uprzywilejowane Nie ma sygnału wiec nie moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nieprawda a swoją dregą, jeśli wyda Ci się, że ktoś jedzie za szybko, to możesz zgłosić to na policję i wtedy sprawdzą, czyj to samochód (jeśli już tak bardzo denerwuje Cię za szybka jazda :) ) (nt. patrząc z boku) A jak Ty sobie wyobrażasz pościg - że ma policja jechać siedemdziesiątką za samochodem zasuwającym 150 km/h czy ma włączyć syrenę w mieście i robić aferę, ze ktoś przekroczył prędność np. o 30 km? Takim sposobem cały czas wyłyby samochody policyjne po mieście. Bez przesady. Ja też mam zastrzeżenia do pracy polskiej policji, ale nie posuwajmy się do absurdów.