Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibicka kubicy

kto z was boi sie policji

Polecane posty

Gość toora
czyli jeden i drugi jedzie zbyt szybko a tylko *nie policjant* płaci?

Nosz kurde, a jak inaczej złapać pirata? Trzeba jechać szybciej od niego!!!!

Gość toora
no trzeba szybciej a przeciez policja moze "piratować" z kogutem na dachu i wyjaca syrena a nie inaczej a jednak łamia w ten sposób przepsy w swietle prawa

Gość
ewa a wytłumacz czemu nie zapinaja pasów ?moze wiesz skoro ich tak bronisz

temu, że ww. przepisy dotyczące praw w akcji im na to zezwalają a co do kogutów - ja nie byłabym zadowolona, gdyby policja jeździła na każdej akcji na kogutach, nie dałoby sie wytrzymać na ulicy ja rozumiem, że można nie lubić policji ale przepisy są przepisami i policjant ma większe prawa niż przeciętny obywatel po to, by tego obywatela skutecznie przyskrzynić to, że policjant łamie prawo jest oczywiście naganne, tak samo jak to, że ksiądz ma kochankę ale są ludzie i taborety w każdym zawodzie i na każdym szczeblu

A mnie intryguje inna kwestia. Jak to jest, że panowie policjanci stojący na patrolach zawsze ale to zawsze przypieprzą się do baby za kólkiem (najlepiej takiej matki z dzieckiem jadącej zdezelowanym maluchem), lub innych spokojnych/lub w miarę spokojnych uczestników drogi próbując znaleźć pretekst do wciśnięcia mandatu a jak zapieprza banda lysych byczków jakąś furą próbując pokonać barierę dźwięku, to gliny udają że ich nie widzą??? Czyżby naszej wspanialej policji brakowalo odwagi???Przecież to niemożliwe!{beksa]

Gość eee tam gadanie
jsli policja jedzie ponizej dozwolonej predkosci to nie mam problemu z wyprzedzaniem (zwracam wtedy uwage na wszelkie inne zakazy i smigam :) ) Ale jesli popylaja dozwolona predkoscia albo szybciej to ja sie wychylac nie bede :P

Gość eee tam gadanie
jakby policja jezdzila z kogutem to przestepcy wiedzieliby, ze sie zblizaja :P JAkis maly kamuflaz musi byc, nie? ;) Ze juz nie wspomne o zapinaniu wtedy pasow... A jak trzeba sie bedzie wychylic i strzelac? (duzo filmow ogladam :P )