natalia1306 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Mam pytanko:czy sprzedają gdzieś harmonet w tych kwadratowych opakowaniach?Lubiłam je bardzo,a ostatnio kupiłam w normalnym prostokątnym i jestem zawiedziona..a może wycofali juz te kwadratowe opakowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 no ja tez lubialam tamte opakowania ! z tego co wiem juz tych kwadratowych nie ma w obiegu niestety! musimy przyzwyczaic sie do tych Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antonina123 0 Napisano Październik 24, 2007 orientujecie sie moze w jakiej cenie mniej wiecej jest ten harmnet?? :) dziekuje za odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia194 Napisano Październik 25, 2007 antonino zażywam harmonet już trochę czasu i cena zawsze się wacha w granicach 28zl-32zl najlepiej kupywać w aptekach z tanimi lekami ogólnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki diki Napisano Październik 25, 2007 ja kupuje za 23 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach