Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jesienna_wiedźma

Chamstwo na forum.

Polecane posty

Zawsze dziwiło mnie i zastanawiało zachowanie ludzi którzy wchodzą na topiki i próbują je psuć chamskimi i głupimi odzywkami. To was dowartościowuje? Czujecie się lepsi gdy naubliżacie komuś popsujecie topik i rozmowe?

Na forum jak na forum ale w zyciu? To mnie bardziej denerwuje . Jestem chyba przewrazliwiona. Okropnie mnie na przyklad denerwuje jak mezczyzna siedzac przy stole przeciaga sie jak kot i glaszcze sie po brzuchu.

no to nie wiem o co Ci chodzi. gdy facet sie przeciaga i glaszcze po brzuchu, to chyba tylko z zadowolenia. najczesciej wyraza w ten sposob swoje zadowolenie ze zjedzonego posilku, rownie czesto przygotowywanego przez kobiete...

Jakos natknęłam sie na ten topic...bardzo dobrze, ze poruszyłas ten temat...sama znam osobe, ktora w ten sposób wcina sie w rózne dyskusje na forach..co jest porażające, osoba ta ma o sobie niesamowicie wysokie mniemanie choć zachowuje się jak odmóżdzona wywłoka - za cel swojego istnienia chyba postawiła sobie granie innym na nerwach...Ludzie po prostu ją ignorują albo dają jej po nosie, no bo cóz innego mozna... Internet niesttey ma swoje zalety i wady..choc mysle, że admini powinni nie tylko usuwac takie wpisy (co na Kafeterii nawet robią) ale identyfikowac takie osoby i blokowac ichdostęp do forum...

Nie znoszę chamstwa. Skóra mi cierpnie, gdy czytam to, co pewni ludzie tu wypisują.

Gość i sami mnożymy znieczulicę
bo nie zawsze chce nam się kliknąć "zgłoś do usunięcia" a na posty przynajmniej te łamiace prawo (obraźliwe, groźby) trzeba reagować. Dobrze, że kafe jest ogólnie latwodostępna, na tym polega jej fenomen, ale to my tworzymy atmosferę na tym forum.

Gość tajemnicz dama sama widziałam
tu na forum wiele twoich chamskich wypowiedzi

Gość Ona i on zbierają złomII14
ale jestescie nudni i daremni im bardzie was to denerwuje tym lepiej i zabawniej

wczoraj widzialem jak kogut bzuka kure fajnie bylo

Gość Beansby Weezer
tak juz jest kiedys to sie zakladało powarzne tematy i rozsadnie odpowiadało ale wiekszosc robi sobie jaja z ogolu wiec Beansby Weezer rowniez tak czyni ;)

slawna to ty jestes w nocnym klubie jak tanczysz na rurce

Nie chodzi o to, żebysmy sie licytowali kto jest mniej akto bardziej chamski...poza tym osoby, które na kafeterii mają stały pseudonim raczej rzadko zachowują sie poniżej pasa...najgorzej z tymi co nie mją zadnego pseudonimu a ich celem w ogóle nie jest dyskusja tylko psucie jej!to chyba jednokomórczaki... choc nie powiem znam tez jedna taką osbę, która ma swoj profil i produkuje sie na róznych portalach poprzez szukanie z innymi zaczepki..ale to juz osobny przypadek - chyba kliniczny...

Gość tak czarni to kulturka że
nie wspomną o Jani, glenie b, Opierdzianych Gaciach, Tycjanie Pięknym, Jarku84 - same stale pseudonimy.

Gość bioptron.med.pl
Witam. Warto czasami jednak pozwolić ludziom na to aby sobie poużywali, naubliżali komuś na forum. Robią to dla Was zupełnie bezinteresownie. Na pewno nie mają wobec Was personalnie złych zamiarów. Trzeba pamiętać, że często jest to jedyna możliwa i dostępna terapia dla nich samych. Lepiej niech tę energię tutaj wyładują niż mieliby bić swoje żony i dzieci. Pozwólcie im na to, postarajcie się ich zrozumieć. Dla niektórych to naprawdę jedyna terapia.

ple ple ple nie szkoda czasu? chcesz dyskutować jeden z drugim to załóż topik i se dyskutuj ile paluchy i klawiatura wytrzyma a nie marnujesz jeden durny z drugim durniejszym czas na pisanie jacy to inni są be i nam -tym cacy- nie dają poważnie i inteligentnie podyskutować.

Gość zmien nick
chamstwo sie rozrasta - niestety ignorowac nic innego nie dziala :) " a mi to wisi" bo widac, ze nie wisi :P i nie kaz mi co mam robic, wtedy nie bede mowila dokad masz isc

jakbyście mieli nieco rozumu, którego niedostatki aż nader rzucają się w oczy, rozumielibyście, iż zakładanie takich topików wywoła skutek odwrotny od tego co chcielibyście uzyskać miłego dyskutowania... a raczej walczenia z wiatrakami... bo mi to wisi...

Gość zmien nick
no jaki pojetny :D:D ludzie chca sie wygadac - do tego jest forum - wiec, nie widze problemu