Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERA komputera

Ciaża a komputer!

Polecane posty

Gość
cały dzien dzis stałam w pracy teraz sobie posiedze

net-ar serio siedzenie szkodzi- hihihi no moze nie szkodzi ale siedzenie nie jest najlesza forma spedzania wolnego czasu. ciezarna chce odpoczac to najlepiej niech sie polozy. mnie po dlugim siedzeniu bola plecy ;(

Gość
a wy znowu tu siedzicie?tz przy kompach

Gość
w czym przyznajesz mi racje?

net-ar jakie znow??? ja tu juz przyroslam -hihihi- a na serio ja tez przyznaje ci racje za dlugo spedzamy czas przy kompach. ile osob oprocz buszowania w sieci cos jeszcze robi przy komputerze. nie mowie o graniu, ogladaniu filmow ;) mowie o tworzeniu, uczeniu sie itp ? - to przynajmniej bylby porzytecznie spedzony czas:D

ja na poczatku ciazy taka mialm prace 8 godzin przed kompem i siedzialam na zmiane ksero i fax :)

ja na poczatku 1 ciazy przepisywalam prace, uczylam sie photoshopa- ale pilnowalam czasu 4h dziennie na poczatku tej uczylam sie html itp, pisalam strony a teraz - kurde- ochrzaniam sie ;)

Gość KatarzynaK
a ja 5 dni w tygodniu siedzę 8 godzin przed komputerem...bo taką mam pracę. I co mogę na to poradzić? Poza przerwami?

Gość
kasia jako ciezarna mozesz siedziec tylko 4 godziny ----->-Kodeks pracy ---> sprawdz