Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERA komputera

Ciaża a komputer!

Polecane posty

Gość ERA komputera
chciałam wam udowodnic ze jednak nie jestescie takie cacy mamusie jak sie wam wydaje A czemu nie ujawniacie swych czarnych nicków?

Gość CCCCCCCCCCCCC
krzyk tu straszny, bo mnie wpienia jak ktoś nazywa mnie bezmyślną. Wyobraź sobie, że mój gin nie dał mi zwolnienia mimo, iż wie, że pracuję powyżej 4 godzin dziennie na kompie. I powtarzam - mnie się nic nie wydaje a już na pewno, że jestem cacy mamusią!

Gość
No i juz nie jest tak czerwono Tez jestem zdania ze od kompa w ciazy jak najdalej i od komórek tez A tez twierdze ze one wyobraznia nie grzesza ale o tym juz gdzies napisałam i udały ze nie zauwazyły czyli spostrzegawczoscia tez nie? Ktos wam zwraca uwage i jest kłotnia , ktos wam dobrze zyczy i radzi to tez jest zle O Izunia az 8 godzin w pracy Fajna praca w której sie nic nie robi tylko buszuje po kafe!

Gość Iza..
Era komputera, daruj sobie.....W kazdym razie dzięki i nie pisze tego ironicznie, za uwagę. wiem o tym, że siedziec przed kompem najlepiej to w ogole sie nie powinno w ciązy, jednak zycie weryfikuje niektore zalecenia. Stac w zatloczonym tramwaju tez nie nalezaloby, i jechac autobusem, gdzie trzęsie i mam ręce podniesione do gory, zeby sie trzymac za drążęk tez nie powinnam, niestety, musze pracowac, musze dojezdzac ponad godzine do pracy . Te wszystkie osoby, ktore nie za bardzo lubią i darzą sympatią ciężarne, muszą zrozumieć, że nie da sie pogodzic wszystkiego, takie jest zycie. Z 1 strony piszesz o zaleceniach i przestrodze, ze siedziec przed kompem nie powinno sie zbyt dlugo, z 2 bulwersujesz się, że kobiety w ciązy chcialyby siedziec w tramwaju czy autobusie dla dobra dziecka, pomijam wlasną wygodę, bo tak zapewne to zinterpretujesz za moment. Daj spokoj z takimi tematami....:( Moj lekarz twierdzi ze pracowac 8 godz moge, ze jak chce zniwelowac promieniowanie wszelkie, to mam takze wcale nie ogladac TV, nie uzywac telefonu i tak dalej.... Pozdrawiam Jezeli chcialas dobrze zakladając ten temat to spoko,chwala Ci za to:)Jednak raczej kazda kobieta, ktora korzysta z kompa,wie ze teoretycznie najlepiej z uzywania tego sprzetu nalezaloby w ciazy zrezygnowac,jednak nie zawsze robi sie tak jak teoretycznie sie powinno....(choc co do tego są różne szkoly, bo jak juz pisalam powyzej, lekarz jakos specjalnie nie przestrzegal mnie przed kompem, jak powiedzial-nie udownodniono ze szkodzi i nie udowodnionoi ze nie szkodzi....:)

Gość CCCCCCCCCCCCC
do net-ar: i vice versa: żle kiedy wypada nas przepuścić czy ustapić miejsca, ale też źle kiedy normalnie pracujemy i funkcjonujemy

Gość ERA komputera
lekarz o tym nie mowi bo to sie rozumie samo przez "SIE"Pochwal sie na nastepnej wizycie ze piszesz tu bez potrzebuy a usłyszysz jego zdanie Z wami faktycznie trudno sie dogadac bo macie klapki na oczach Nie chodzi tu o kłotnie mi ---ale wam najwyrazniej tak Madra cięzarna juz dawno by poszła po przeczytaniu tego co napisałam we wstepie! Robcie co chcecie.Skoro wam to nie szkodzi to sobie piszcie Ale moze do kogos to dotrze i zastanowi sie nad tym ze niewarto siedziec tu bez celu i pisac banialuki

Gość
zarówno w MPK jak i w kolejce czy przy biurku obok kompa nie chodzi o wasze dzieci ale o waszą wygode i mozliwosc wyrzycia sie na innych Akurat dziecku to obojetne czy siedzisz czy stoisz w tramwaju ale przesiadywanie przy kompie \"odczuwa\" niewatpliwie Chocby w postaci wrogich emocji na k@feterii

Zgodze sie ze komputer w nadmiarze moze szkodzic aczkolwiek w dzisiejszych czasach tak naprawde to musiala bym wyjechac na bezludna wyspe bo tam to chyba nic by nie szkodzilo mojemu dziecku no chyba ze tym razem słońce... a tak pozaty najgorszym morderca dla zycia ludzkiego jest stres.. a więc Ero Komputera czemu nas stresujesz swoimi wypocinami.. czyzbyś chciala zaszkodzic naszum dzieciom ?

Gość ERA komputera
same im szkodzicie wiec ja juz nie musze Gratuluje pomysłowosci na wyjscie z twarąz pomimo wszystkiego co tu napisałam Zegnam Nie moje małpy i nie moj cyrk

Ero komputera masz racje nie waro siedziec na kafeteri ale gdzie warto ? W parku... smród spalin z ulicy dojdzie i tam.... zdrowej żywności też nie znajdziesz w dzisiejszych czasach..nawet w sklepach ze zdrowa zywnoscia bo wszystko jest modyfikowane genetycznie juz od nasionek... no a na bezludna wyspe nie skarzona cywilizacja mnie niestety nie stac.

Gość kim Ty
jesteś by mnie pouczać mądralińska panno??

Gość ERA komputera
czyli siedzenie tez wam szkodzi musicie stac w autobusach jednak!!!!!!!!! Piszcie tu na stojaco albo leząc Oj baby baby! a czytałas ze naalezy go wyłaczac ! lepiej zachować ostrożność!!!!!!!!!!!!!!!tez tam to napisali Wasza ciaza i wasz wybór

Gość ERA komputera
jestem Erą komputera bezmyslna mamusiu

Gość kim Ty
śmiechu warte. Zajmij się sobą i swoim dzieckiem a od mojego won.

Gość ERA komputera
nie pouczam tylko dobrze radze a to róznica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to skoro
nasza ciąża i nasz wybór to może skończysz wreszcie nas pouczać???? Rób sobie po swojemu i pozwól ciężarnym postepować zgodnie i wedle własnego uznania i już lepiej nic nie mów......

Gość ERA komputera
no dotad nie udowodniono bo dotad nie było kompów na taka skale obok brzucha ciezarnej Ale byc moze udowodnia to kiedys na waszych dzieciach Wybor nalezy do was!

Gość Iza..
Ero komputera vel netareczko, napiszę jeszcze raz:pytalam lekarzy i to trzech odnosnie komputera:)Odpowiedzieli mi to co przeczytalas w moich wypowiedziach powyzej. To tyle, reszty twoich wpisow nie komentuje:)Czytanie ze zrozumieniem bylo juz dawno ,dawno temu....Ale na edukację nigdy nie jest za późno netareczko (niby era komputera:) )Widze ze choroba postępuje:)....

Gość ERA komputera
a powiem wam ze wiem juz co was tak złosci! A miaznowicie to ,ze ktos zwrócił uwage na t,o o czym dotychczas nie miałyscie pojecia, a ponoc wszystkie niezmiernie wykształcone jestescie Ciekawe w czym!

Gość ERA komputera
iza o czym ty piszesz ? lekarz ci" przepisał" to forum?

Gość lllllllllllll
ale wojna i dobrze, Ty nie siedziałas przed komputerem i nie rozmwaiałś przez komóre itp. to wspaniale a czy seksu tez nie uprawiałaś bo to też mogłoby zaszkodzić dziecku, wogóle mam nadzieję, że Twoje dziecko nie odziedziczyło zbyt duzo genów po mamusi??????

Gość CCCCCCCCCCCCC
nikt tu nic o wykształceniu nie pisał........

Gość lllllllllllll
zastanawiam się po co wogóle złożylaś ten TOPIK, dla mnie to szczyt bezmyslności???????????????????????????????????????????????????????????

Gość no to skoro
mylisz się ERO Wiesz co nas złości? to, że nie zajmujesz się sobą a pouczasz nas i to, że robisz to natrętnie i jeszcze to, że nas obrażasz przy tym - to nas złości.

Gość ciezarna
a co cie kobieto obchodzi co kobieta w ciazy robi ze swoim czasem????nie masz swojego zycia i innych problemow??nie douczona jestes bo nikt nigdy nie powiedzial ze siedzenie przed kompem jest szkodliwe heheeheheh,tak samo jak farbowanie wlosow w ciazy,glupia jestes i tyle chyba sie ostro nudzisz idz sie leczyc debilu i uczyc

Gość ERA komputera
a gdzie tu napisałam o dochodach czy wieku? To wy bezustannie podreslacie swoje wykształcenie a nie wiecie tak podstawowej sprawy Paula Komputery na" taka skale" sa od niedawna A do ciezarna ,przyznam ze jak na kogos kto nosi w sobie nowe zycie masz wyjatkowo ciety jezyczek. Skoro to smiechu warte to smiejcie sie same z siebie bo ja juz mam z was ubaw niemały Wiedza ze szkodzi, a pchaja sie jak cmy do ognia!

Gość za to Ty ERA
jako przykładna "matka polka idealna" nie masz ciętego języczka???? popatrz kochana na siebie później czepiaj się innych - smokrytyki trochę by Ci się przydało! Jesteś bezczelna i pyskata - wiesz o tym? MAMUSIU? Jak to o Tobie świadczy???? jak będą wychowane Twoje dzieci/dziecko??? jaki Ty przykład dajesz ????? RANY !