Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ggggaaaa

ile kosmetykow powinna miec kobieta?? gdzie to pomiescic???

Polecane posty

Go艣膰 ggggaaaa

wlasnie ogladalam program o urodzie... jak zobaczylam co pokazywala kosmetyczka, co powinna miec kobieta do twarzy, rzes, ciala to sie przerazilam i stwoerdzilam ze ja chyba nie dbam o siebie!!!!! Te odzywki do rzes, wlosow,paznokci, balsamy, mgileki, maseczki, kilka balsamow-na dzien, na noc, kremy do rak, do biustu, na nogi, olejki do kapieli, sol do kapieli, juz nie wsponme kremy na powieki do twary na dzien, na noc itd...LUDZIE ile tego powinno byc w naszej lazience?????? co ma zrobic studentka ktora odwiedza czesto dom, ciagac te wszystkie kosmetyki ze soba?? Przeciez to cala hurtownia kosmetykow, gdzie to pomiescic???????? co tak naprwade powinno byc w naszej lazience???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
powinna mie膰 tyle, ile potrzebuje. jak wyje偶d偶am, bior臋 ze sob膮 wersj臋 oszcz臋dn膮 - wiadomo, 偶e na 2 dni nie potrzebuj臋 3 balsam贸w... a wszelkie zabiegi dodatkowe typu depilacja, peelingi, maseczki, mo偶na zrobi膰 u siebie w domu przed wyjazdem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rusa.
Bez przesady.. szafa na wlasna chemie? Ja swoje trzymam w lodowce:D drozdze do maseczek,bialy ser do maseczek..cytryne, miodzik trzymam w szafce akurat.. Witaminy na paznokcie i wlosow mam w apteczce. Glownie ziola. Z chemii mam krem nawilzajacy na dzien, krem na syfki, kredke do oczu puder i korektor.Na usta zamiast blyszczku daje retinol. - - - - - Mysle ze nie warto sie zagracac..bo sie wpada w pulapke a wyjscie z domu w ciagu godziny graniczy z cudem bo ile by to zajelo??? Nakladanie kremu na twarz rece biust pupe uda, korektor na twarz podklad puder malowanie krecenie ,odzywka na wlosy ..lol lol looool..to ja bym glownie w domu siedziala chyba

Udost臋pnij ten post

Hmmm...ja moze powiem co ja mam :) W lazience: zele pod prysznic - 3 szt (tak wyszlo taniej, bo komplet), peeling do cia艂a, peeling do twarzy, maseczka do twarzy, krem do stop, do rak, balsam do ciala na noc, opalajacy, na dzien, odzywka do rzes, tusz do rzec, cienie do powiek, szampony, odzywki do wlosow, olejek do wlosow, maseczka do wlosow. Lakiery do paznokci...ja juz sama nie wiem :D

Udost臋pnij ten post

Ja mam:偶el pod prysznic,peeling do cia艂a,do twarzy,偶el do higieny intymnej,偶el do mycia twarzy,tonik,maseczki na w艂osy i na buzi臋,krem do r膮k,balsam antycellulitisowy,krem do biustu,balsam do cia艂a,krem do twarzy,krem pod oczy,bezbarwna szmink臋 nawil偶aj膮c膮,od偶ywk臋 do paznokci i odzywk臋 do w艂os贸w. Z kolorowych:podk艂ad,r贸偶,cienie,tusz do rz臋s,b艂yszczyk,zestaw do frencha. Lubi臋 od czasu do czasu poszale膰 z olejkami do k膮pieli i solami,uwielbiam tapla膰 si臋 w tych wszystkich kosmetykach,nic na to nie poradz臋 :P A wszystko mie艣ci si臋 w jednej szufladzie w moim pokoju.Na wyjazdy zabieram tylko najpotrzebniejsze rzeczy :)

Udost臋pnij ten post