Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamona19

pocieszczie mnie bo ąz sie boje

Polecane posty

no ja mam 19 wiec jestes pewnie bardziej doswiadczona :) a nie ma to jak pogadac to od razu lepiej sie robi heh No plaga bo w gumce nie wygodnie bo trzenba ciagle sprawdzac ;/ no ale chyba juz wole spradzac niz sie martwic

Gość echhechhh
jakżem rzekła- plaga bezmyslnosci :P

Niekoniecznie... Chociaż cześciej jest spotykany u nastolatek. Ale czasami zdaża się inaczej... Przecież nikt sosunku przerywanego nie stosuje na okrągło tylko w wyjątkowych sytuacjach a po za tym jak bym nawet jak bym wpadła przez to...to trudno... moja wina by była.. ale mam stałego partnera i jakoś byśmy sobie poradzili :)

a co ty hardxx nigdy takiego błedu nie popełniłeś? chwila głupiego zapomnienia ?

no własnie co innego jak sie ma stałego parntnera to tez bym sie nie martwiła ;/ w sumie to pierwszy raz mi sie w czasie płodnych zdarzyło przerywany bez gumki mam nadzieje ze nie pechowy;/

Gość Mylo
dlugo z nim sie kochalas? dlaczego poprostu tabletek nie bierzesz, wtedy ponad 90% pewnosci

z godzine :/ nie chce sobie psuc organizmu dlatego tabletek nie biore, tym bardziej ze nie kocham sie zbyt czesto z 2 razy w miesiacu , heh kochałam...:/

Gość mylo biedactwo
mylo alez ty niedoksztalcony:) 99% ale nie mysl sobie ze to takie wspaniale rozwiazanie dla ciebie; bo jesli ty masz tylko seksy z roznymi partnerkami to absolutnie powienies uzywac gumek! zarty zartami; ale teraz powaznie mowie; bo laska ktora tak o daje tobie; daje tez pewnie innym i o chorobsko naprawde bardzo bardzo latwo. tabletkom ufa sie tylko i wylacznie w stalych zwiazkach. pozdrawiam! i nie robie ci tu na zlosc tylko sie ciut drocze - ale o tabl to powazne bardzo bylo

Gość mylo biedactwo
mamona - a prezerwatywa czemu nie? chlopak stwierdzil, ze nie lubi? czy tak po prostu wyjatkowo wyszlo?

tak wyszło , ja jak mu mowie za ma wziasc to tak robi wiec jest wporzadku a on tak samo nie chce wpasc jak ja to tym bardziej uwaza no i jest bardzo doswiadczony wiec sie zna na rzeczy a ja nie wiem czemu tak głupia bylam ze nie pow zeby wzioł po raz pierwszy o tym nie pomyslałam:/

Gość mylo biedactwo
no to zapamietaj raz na zawsze jak sie teraz czujesz - i juz w przyszlosci bedziesz wiedziala co gdzie zalozyc przed. oby teraz sie wszystko dobrze ulozylo. uratwac moze cie spokoj. trzymam kciuki!

Gość Mylo
widze ze na forum zawialo konspiracja, : czy ja powiedzialem ze nie uzywam gumek? nic nie powiedzialem, a jesli jzu chcecie wiedziec to bez tego to troszke hardkor z jakas lewa laska, no wiadomo jak jest, postawmy sprawe jasno nie chodzi tam o to ze wpadne z jakas bo to jej problem nie moj, ja tylko jestem od walenia i zarobku, chodzi mi zeby jakiegos syfa nie miec bo to roznie bywa, nigdy nie wiesz na jaka trafisz, albo jaka niezsieza tak wyszlo, no wiadomo pewien gosciu bo z nim bylas, ale bez przesady, jak by to byla moja byla wybombal bym chetnie ale tylko w gumie! Zreszta ze to byla rzniecie mialaby przednie, za te wszystkie cierpienia :)

mylo- heh tzn jak bys sobie jąkas tam zaliczyl i okazało sie ze jest w ciązy to by ci bylo lotto tak? ja znałam przypadek ze koles i z gumka wpadł wiec teraz to zawsze mam stresa jak czekam na okres nawet jak bylo z gumką ale jak narazie mam szczescie:) dzięki wszystkim to teraz czekam :)

Gość mylo biedactwo
ja tylko na wszelki wypadek - w trosce o twoje zdrowie:) a jesli ktos z toba wpadnie to bedzie to tez i twoj problem... oczywiscie nie bedziesz musial chodzic w ciazy; rodzic ani wychowywac dziecka; ale bedziesz musial placic alimenty i miec na sumieniu (jesli posiadasz) ze jakis dzieciak wychowuje si ebez tatusia

zgadzam sie z toba \"mylo biedactwo \" hej teksty od kolesi typu \"wyrucham a jak wpadnie to jej problem \" to aż mnie przerażaja Czemu jak wpadnie? racze wpadniecie liczba mnoga moj drogi bo sama sobie dziecka nie zrobi a ty jako tatus tez za to odpowiadasz i jak masz godnosc i jestes normalny to nie zostawisz laski od tak i niech se radzi :/

Ale bywa też tak, że faceci wiecej mówią niż robią wiec kto wie jaka tam jest prawda z tym ruchaniem panienek... bo jaka panienka by chciała byc tylko na jedną noc z kolesiem ktory rucha dla \"spotru\".... Sadze, że niewiele..

Gość mylo biedactwo
no ale mamona z drugiej strony ciezko oczekiwacc po kolesiu ktory zalozmy idzie na impreze i wyrywa tam kogos na jeden numerek, ze bedzie tatusiem jesli wpadnie. czegos takiego moglaby oczekiwac dziewczyna; ktora wpadnie ze swoim chlopakiem.. i to takim nie od tygodnie czy dwoch ale takim juz powazniejszym. koles "przelatujac" taka laske nawet jej nie zna; ciezko wiec oczekiwac ze nagle z powodu ciazy zechce z nia spedzic reszte zycia. powinny miec taka swiadomosc wszystkie dziewczyny ktore sie "puszczaja". jest to brak odpowiedzialnosci z dwoch stron - tylko dziewczyna w razie wpadki ma o wiele wiecej do starcenia

Gość mylo biedactwo
wiesz co iskiereczko - okazuje sie podobno, ze wlansie sa takie laski. oczywiscie z wyksztaleceniem u nich zazwyczaj nie najlepiej.. imponuja im takie rzeczy jak fajny samochod; dobre ciuchy; fajni koledzy; popularnosc ... i one naprawde ida na impreze i jak im sie trafi ktos w ich oczach "przyzwoity" to raczej nie maja oporow skoczyc z nim do kibelka ale juz w ogole w luksusach dac sie zaprosic do domu ... tez mi strasznie ciezko w to bylo uwierzyc .. ale rozni sa ludzie; rozne maja zasady; roznie swiat odbieraja i z roznych rzeczy sa dumni ..

no masz racje , heh no i wychodzi na to że laska i tak zawsze ma sie gorzej chwila zapomnienia brak szczescia no i lipa przez reszte zycia Wiesz własnie jak laska wpadnie tak przypadkiem z kims z kim nie jest w stałym zwiazky tylko moja tzw. zwiazek bez zobowaizan to tez nie jestem za tym ze jesli sie nie kochaja to maja sie hajtac bo dziecko itp nieee Ale mimo tego koles nie powienien całkowice zapomniec o lasce Bo tacy z disco to wiadomo pewnie nawet nie pamietja jak laska wygladała O_o

Gość mylo biedactwo
no nie powienien zapomniec ... ale to juz jest kwestia jego poczucia obowiazku moralnosci .. tego jaki tak naprawde z niego bohater ... i w takich sytuacjach prawda wylazi na wierzch... bo oni moga odejsc; moga zapomniec .. wystarczy ze beda placic i nikt tak naprawde im nic nie moga zrobic. taka prawda. kobieta niestety ryzykuje o wiele wiecej .. dlatego dziwie sie ze znajduja sie chetne

jak sie laska zakocha to jest ślepa i czesto tak bywa :/ a facet zeby tylko miec dupre blisko to medzie mydlił oczy ile wlezie a po jakims czasie sie znudzi nia Wniosek :laska cierpi koles idzie dalej :/

Gość mylo biedactwo
no bywa i tak. dlatego trzeba uwazac w kim sie zakochujemy :):):) no ale umowmy sie - mezczyzn ze zlamanym sercem tez nie brakuje kazdego kiedys dopadnie strzala amora - tylko zeby w tym samaym czasie te druga osobe dopadla - to juz spelnienie marzen

Gość mylo biedactwo
no neee naprawde nei wszyscy ... jakbym tak miala odstawiac to mysle ze okolo 30% - tylko oni sie bardziej rzucaja w oczy - dlatego sie wydaje ze ich wiecej. albo moze ja sie po prostu w takich kregach obracam, ze jest takich mniej no nie wiem.. bo tez na pewno kwestia wychowania itd itp ale nie jest tak zle - trzeba tylko zwarcac uwage na wazne rzeczy a nie na buty :):):)

Nie jest tak cięzko... :) Przynajmniej u mnie sporo jest naprawde super kolesi którym nie chodzi wyłącznie o sex. Tylko faktycznie nie rzucają się tak w oczy. Ale wystarczy umieć się poznać na kolesiu... Jak odrazu ciągnie Cię do łóżka to chyba jest coś nie tak wiec najlepiej takiego olać!!

ja zawsze lece na takich niegrzecznych chłopczykow , szlonych itp straszbnie mnie tecy kręca, no ale źle na tym wychodze jak narazie Nie wiem czemu jak jakis spokojny porzadny chłopak mnie chce to mnie od razu to razi :/ bo spotykac spoko i w ogole ale jakbym miala sobie cos wiecej z nim wyobrazic to w takim wypadku nie ma szans:/ i nigdy nie moge połączyć tego żeby byl porzadnym przyjacielem i dobrym kochankiem :/

Gość mylo biedactwo
ale to nie jest tak, ze jak ktos jest porzadny to zaraz nudziarz ... powaznie jest duzo fajnych kolesi; ktorzy uszanuja kobiete i mozna z nimi konie krasc. tylko trzeba ich umiec zauwazac ... szpanerzy na przyklad od razu odpadaja - nie ma sie co nawet zastanawiac nad takimi