Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamona19

pocieszczie mnie bo ąz sie boje

Polecane posty

nie dawno kochalam sie z moim bylym no ale nasz kontakt juz chyba sie zakonczyl :( mielismy stosunek przerywany wiec nie spuscił sie do mnie w tym problem ze mialam wtedy dni płodne i mimo tego ze nie mial wytrysku we mnie to strasznie sie boje ... :(

Może nie bedzie aż tak źle ja nieraz ze swoim chłopakiem stosowałam sotunek przerywany i jeszcze nie zaszłam. Teraz zażywam tabletki ale na początku ciągliśmy na stosunku przerywanym. Jak jeszcze okres Ci się nie spóźnia to nie masz co się denerwować... Głowa do góry :)

No coz.. jedyne co mozna teraz powiedziec to- ZABEZPIECZENIE ! To na przyszłość. A teraz to co oczywiste- czekaj na okres i zrób test jesli sie nie pojawi. Nikt Ci tu nie powie ze nie jestes w ciazy. Bo zwyczajnie nie wiadomo. Bez paniki tylko

Gość Mylo
no przerywany jest skuteczny chyba na 40% to "gratuluje": - lekkomyslnosci - ze byly tak skrecil ze mu dalas - ze bylas tak schapana na parowke ze nie bylo nawet gum - ze bedziesz miala dziecko - bardzo kochajacego partnera

dziękuje ci bardzo:*** aż sie lepiej poczułam :)) a kochałam sie z nim 19 a okres mam dostac 7pazdziernika wiec jeszcze mam czas , własnie tez zawsze stosowalismy przerywany i nic nie było wiec mam nadzieje ze teraz tez bo kolezanki mi mowia ze mimo iz sie nie spuscił we mnie to moge zajsc;/

Hm, w sumie to ostre słowa chyba są zbędne tej dziewczynie. Mysle ze na przyszłosc bedzie wiedziała- nie ma gumki nie ma seksu. A jak nie to szklanka wody zamiast ;) Jesli bedzie z tego malenstwo to juz na pewno bedzie wiedziała o tym czemu warto myslec o zabezpieczeniu. Na razie nie ma powodów do nerwów. Spokojnie czekaj wiec na okres

No bo w sumie nie ma się pewności 100% bo to różnie bywa... Ale u mnie było tak, że nie zaszłam. Znam jeszcze kilka par co też stosowały na początku stosunek przerywany i nie wpadli. Więc może bedzie ok :) Ważne by się nie stresować bo to opóźnia okres :P

Jeju! Dziewczyno ! Powiem jedno- POSŁUCHAJ kolezanek ! I tych co Ci tutaj dobrze radzą. Prezerwatywa to nie tylko bezpieczensto w wzgledzie nieplanowanej ciazy, ale i chroni Cie przed chorobami, infekcjami. Dobra zasada- bez gumki niech se facet nie zbliza i tyle. A ja marudzi ze gumka to nie to- to won za drzwi.

w przypadku przerywanego nie ma co marzyc o 100 % pewnosci. Za to mozna mowic o prznajmniej 60 % pewnosci ze zaciążyłas. Wiec naprawde- zabezpieczcie sie ! To nie jakas zabawa w trafione- nietrafione.

Najlepiej to iśc do ginekologa po tabletki :) Ale jeśli jakoś bedziesz miała zamiar kochać się z kimś nie pewnym to nastepnym razem gumka bo o jakaś chorobe nie trudno.

Gość gość
Pare lat temu bylam taka glupia ze stosowalam z chlopakiem stosunek przerywany przez ponad rok. Teraz dochodze do wniosku, ze na szczescie chyba byl bezplodny, albo jestem urodzona pod szczesliwa gwiazda. Zycze Ci powodzenia, najprawdopodoniej nic sie nie stalo, a na przyszlosc....to juz kolezanki pisaly:)

dzieki wielkie za rady :* i teraz wiem ze nie dam sie juz namowic na stosunek bez gumki przynajmniej sie martwic caly miesiac nie bede ;/ okropna jest taka myslówa ...

do hardxxx umiesz pocieszyc;P ja po prostu nie przyjmuje do swiadomosci ze mogłabym zajsc co innego gybym błya z nim w satłym zwiazku ale nam sie juz kontakt prawie traci:(

Do hardXxX Nie dobijaj dziewczyny bez potrzeby... bo pewnie i tak się okaże, że nie jest w ciąży a następnym razem bedzie pamietać o gumce

Gość Mylo
zaspermiona zasłona: 70zl test: 30zl wozek : 400 zl satysfakcja byłego ze ciebie dmuchnal : bezcenna!

W temacie jest by pocieszać a nie dobijać więc może nie róbcie głupich docinek bo ciekawe jak wy byście się czuli na jej miejscu.... Troche serca okazać nie zaszkodzi.

Gość mylo biedactwo
nawet nei wie ile test kosztuje a maaaadrzy sie za wszystkich :)

Gość Mylo
bo nie mam stałej partnerki, tylko na raz wiec nei interesuje mnie to kompletnie!

Gość mylo biedactwo
to tak chociaz nie medrkuj:) troche tolerancji i wyrozumialosci ... tobie tez moze sie zdarzyc wypadek przy pracy, ze tak to nazwe.. a wtedy juz bedziesz mial troszke inny nastroj pozdrawiam!

A wiesz chociaż ile gumki kosztuja?? Czy też sotujesz stosunek przerywany i robisz głupie docinki?? A może nie masz na stałe panienki bo jesteś tak kiepski, że każda po jednym stosunku ucieka od Ciebie :P

iskiereczko dzieki ci ;) normalnie cos czuje że ty zawsze potrafiłabys mi doradzic w takich sprawach :) no a tego mi potrzeba masz 26 lat tak?

Gość Pedro_POZ
iskiereczka tak jak mowisz nie wiem ile kosztuje guma bo jestem z kraina deszczowca.... ...nij sie w czolko:)

Gość echhechhh
To jakas plaga wsród młodch dziewczyn ten przerywany? Plaga bezmyślnosci

Polak madry po szkodzie :D a to nie jest jakis tam wypadek tylko brak wyobrazni i bezmyslnosc