Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agis25

Praca kelnerki.jak sie zwracac??

Polecane posty

Gość agis25

Za kilka dni zaczne pracowac jako kelnerka w restauracji. Niewiem jak sie zwracac do klientó?? Jak juz podam menu co powiedziec przy podawaniu?? Gdy juz zauwaze ze sa gotowi złożyc zamówienie jak mam sie zwrócić?? Jakie słowa?? PO zjedzeniu co powiedziec?? I czy talerz z resztkami po zjedzeniu kłasc jeden na drugi- zrobic taka wieżę?? Prosze o odpowiedz dziewczyn ktore pracuja lub pracowały jako kelnerki.

Gość na poczatke tak
dzien dobry panstwu podac menu wrocic i zapytac czy mozesz juz przyjac zamowienie podac potrawy zyczyc smacznego wrocic jak skoncza zapytac czy zucza sobie cos jeszcze jesli nie przyniesc rachinek podziekowac zaprosic ponownie nie pracowalam w restauracji ale takie banaly to kazdy wiedziec powinien :O

przyjmujesz zamowienie kiedy goscie zamkna karte gdy zabierasz puste talerze powinnas zapytac czy smakowalo,jesli nie to czemu, jesli cos jest nie tak zglaszasz kucharzom!!!!!!!!

Gość agis25
a jak sie nakrywa w restuaracji? noz po prawej czy lewej?

Gość ___ona
nóz między żebra :o

Gość kikis
A ile dni kelnerka chodzi w tej samej koszuli bez prania? Bo ja tak zauwazylam ze nawet 4-5 dni ma codziennie ta sama.blee

Gość a jak juz
zaplaca, to obowiazkowo musisz wejsc pod stol i possac po kolei wszystkim klientom. oczywiscie za free-w ramach promocji

Gość agis25
To ze musze wejsc pod stol to nie musicie mi mowic bo to akurat wiem, a jak juz skoncze to mam sie spytac czy bylo dobrze a jak bylo zle to co wtedy mam to zrobic jeszcze raz? A jakie majtki mam zalozyc do pracy bo nie wiem, a podmyc sie przed wyjsciem z domu czy nie?

Gość agis25
psychiczny ppodszywaczu odpier... sie

Gość do kikis
a nie wpadłaś na to że maja kilka takich samych....