Cameron22 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 prosze o rade ,martwię sie : mam od kilku lat normalną miesiaczke co 28 dni - jak w zegarku ,średnio 4,5 dni ,no nieraz bylo nawet 6-7 ale ok..tymczasem dostałam jej poniedziałek z 2 dniowym opóżnieniem czyli 30 dnia cyklu i trwała 1 DZIEŃ ! jestem tym bardzo zmartwiona ,na dodatek nie była to normalna krew okresowa tylko duze skrzepy ... miala któraś z was okres 1 dzien ? z czego to wynika zaznacze ze mialam ostatni miesiac OGROMNIE STRESUJACY - bardzo ciężka poprawka ,zarywałam noce na naukę ,poza tym duze problemy osobiste ,wielki stres ,no i nie jadłam dużo bo chcialam zeszczuplec ....Ale ten krótki okres mnie bardzo zmartwił :( a co gorsza w dniu tego 1 dniowego okresu wzięłam pierwszą tabletke z listka Novynette ....I w sumie juz nie wiem czy dobrze bo może i to nie był okres tak 1 dzień ? acha no i CO NAJGORSZE to kochałam się w ten pierwszy feralny dzien tego krótkiego okresu ?? godzinę po przyjęciu tabletki więc nie wiem chyba możliwosci zaplodnienia nie było ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pare lat temu Napisano Wrzesień 27, 2006 jezeli przyjelas tabletke w dniu krwawienia to bylas juz zabezpieczona w czasie kochania. a nie masz mozliwosci by podejrzewac ciaze ze taki dziwny okres???????ja jak jeszcze nie bralam tabletek to mialam rozne okresy w jednym miesiacu bardzo obfity qa na drugi bardziej skapy. a raz jak mialam bardzo duzo stresow to w srodku cyklu dostalam plamien nie wiedzialam co to bo nie bralam wtedy jeszcze anty ani nic i lekarz powiedzial ze to ze stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach