To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Szukalam zdjec MMJ,bo gdzies wyczytalam,ze wkleil link.... Ale kurde nie znalazlam :) Chyba nie mam tyle cierpliwosci zeby przewertowac te wszystkie stronki :) do 87 bodajze dojechalam,ale dalej juz nie chcialo mi sie-przyznaje sie bez bicia :) Za to jakies flirciki tu zauwazylam ;) Blondyn i jakas Paulina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Oj tam ^^ za zywo sie nie da to przynajmniej na forum mozna ^^ A nie powiem dziewczyna z niej ladna :) A co do strony mmj to nie pamietam ^^ Ale za to mozesz zobaczyc jakie ja mialem pieklo na twarz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/808e3faec645468e.html no co troszke pochwalic sie musze ^^. PS. Ile razy w tygodniu mozna stosowac maseczke z cynamonu lub drozdzy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 oj Bravia, przyznaje się bez bicia, że wczoraj wycisnęłam 1. nie wytrzymałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 bas to masz ode mnie klapsa na tyłek!! na karnego jeżyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 A tylko na zdjeciach ja widziales tak? Daleko od siebie mieszkacie z tego co pamietam ;) Szkoda co... Co do tej maseczki to nie wiem,ja tam robie wtedy gdy mi na mysl przyjdzie ;) Czasami raz w tygodniu,czasami pare dni po kolei ;) Ale z cynamonu dlugo nie robilam....musze sie potorturowac troche ;) Ale to w piatek po szkole ;) No super zmiana na twarzy...Normalnie szok.Gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Tak ogolnie to wydaje mi sie,ze dziewczyny z tradzikiem maja o wiele latwiej,poniewaz przy uzyciu dobrego pudru i korektora moga naprawde zatuszowac wiele.... Tak sie zastanawiam,ze jest wiecej dziewczyn z tradzikiem ktore maja chlopaka,anizeli chlopakow z tradzikiem,ktorzy maja dziewczyny...No i niestety tradzik u facetow przebiega silniej...co znowu jest na niekorzysc panow.Szkoda nie... Ale mam kolege ktory naprawde wyglada T R A G I C Z N I E ! I w dodatku nic z tym nie robi.Blee.Ale ma dziewczyne!! Fakt,ze pol roku za nia lazil...przyczepil sie do niej jak rzep do psiego ogona... ;) Ale teraz jest z nia...Ale ona to taka swieta,ze szok...Na pozegnanie nawet go nie pocaluje w usta,bo....uwaga...-TO GRZECH. :D Ja nie mowie,zeby od razu chlopakowi do lozka wskakiwac,bo tego to nie popieram akurat,ale bez przesady.Ten buziak to mu sie chyba nalezy nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja bym nie pocałowała zasyfionego facetaktóry nic z tym nie robi, pewnie jest z nim z litosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 Weridiana - no wieeeeesz? caloowiac? :p A co do pudru i korektora, to moj wspollokator z zeszlego roku(studiuję) używał korektora, podkładu itp aczkolwiek ten typ nijak mi faceta nie przypomina ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 a moj kolega ma w swojej szafie istne kosmetyczne szaleństwo, pudry, podkłady, korektory, samoopalacze. wiele tego jest. ale on się tak potrafi wymalować, że nie widać, że jest wypacynkowany, po prostu zadbany przystojniaczek, z którym możnaby się całować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No fakt z facetami jest gozej :) jeszcze jak jest sietak jebanietym jak ja ze sie twarz maltretuje to sie ma ^^. Swoja droga jak mialem dziewczyne to nawet ja niechcialem zeby mnie calowala w policze zdawalem sobie sprawe z tego ze to ochydne wiec zawsze buzi w czolko lub usta dostawalem no ale teraz juz tak dobrze nie ma :( Co do Pauliny to fakty widzialem ja tylko na 1 zdjeciu,a teraz juz nawet z nia nie pisze jakos kontakt sie urwal, no ale widocznie wspolnego jezyka nie znalezlismy :) A co do wyciskania to ja to praktykuje caly czas i wygladam jak wygladam ^^ chociaz ostatnie 2 dni to masakra bo mialem ropne gule ktore wycisnac sie nie dalo ale jakos podolalem ;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Na moje oko mezczyzna powinnien uzywac jakiegos perfumu, antyperspiranty, balsamu po goleniu i krewmu nawilzajacego od czasu do czas (pomijam srodki czystosci bo to chyba normalne ^^) i tyle w zupelnosci wystarczy :). Samoopalacz ble... potem chodza cwaniaczki cale brazowe i z wlosami na zelu ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 baś to sie ciesz przynajmniej Cie nie pociagał, moglas sie uczyc w spokoju ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 blondyn - popiera w 100%. jak facet ma więcej kosmetyków niż kobieta i więcej czasu spędza przed lustrem, to ojojoj. musi być po prostu czysty i pachnący :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja tam lubie jak mezczyzna jest zadbany i lepiej jak ładnie zamaskuje syfy niz jak chodzi z błyszczacymi gulami. fuj. nie mowie tu o facetach, u których widac ze są \"zrobieni\"ale przecież teraz są takie kosmetyki, które maskuja a wcale ich nie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 BRAVIA a chciala bys sie klucic z facetem kto ma dlużej siedziec w laziece? :) Facet jak kolezanka nadmienila powinien byc czysty i pachnacy ^^ Z reszta wyobrazasz sobie faceta ktory smaruje sie balsamem albo naklada makojaz przed wyjsciem z domu? W dodatku nosi jeszcze lusterko w kieszeni ^^ dla mnie to zgroza :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 Taaak! Niech dba oczywiście o twarz, zwłaszcza jeśli ma problem z trądzikiem - naturalnie. Ale taki laluś - koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 moj facet siedzi w lazience dluzej niż ja i wcale mi to nie przeszkadza, bo my się myjemy i kapiemy głownie razem :) więc nawet można powiedzieć, ze jest to ..zabawa :) nie nakłada podkładu, bo nie ma trądzika ale jak mu czasem cos wyskoczy prosi mnie o korektor i ja mu wtedy maskuję niedoskonałości tak,że nie ma sladu. dla mnie czysty to za mało, ma być zadbany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Zadbany ^^ co przez to rozumiesz? :) Facet niemoze zabardzo o siebie dbac bo zacznie sie robic zbyt kobiecy delikatnie mowiac ^^ Wedlug mnie zadbany facet to ten co doba o higiene, uzywa antyperspirantów i goli sie regularnie do tego obcina wlosy gdy zachodzi taka potrzeba :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 blondyn, a może Ty też masz podkład, cooo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Wiesz jesli bys patrzyla na mnie w tej chwili mogla bys tak pomyslec xD Ale to przez to ze mam na ttwarzy masc Tormentiol a ona jest taka w odcieniu skóry ^^ Wiec teraz może wygladam jak dziewczyna ktora pierwszy raz w zyciu ma podklad na twarzy xD A tak na powaznie to w zyciu podkladu na pysku nie mialem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Moj brat to istna barbi ;) W sumie to nawet troche pedalski hehe.Nie no ja uwazam,ze dba o siebie i tyle.Wloski na zel,perfumy orginalne,ubrania tez.Ale nie udaje niewiadomo kogo.Jest przystojny i nic za to nie moze :) Skoro ma pieniadze to niech sie ubiera ladnie...Fajnie bynajmniej pokazywac sie z nim ;) Kolezanki mi zazdroszcza takiego przystojnego brata :D A skoro ma tyle kasy,ze moze sie ubierac w orginalnych sklepach to jego sprawa.Ja tez lubie orginalne ubrania,ale wiadomo,ze nie mam kasy,ze wszystko na orginalki przeznaczyc. Blondyn----> Wloski na zel to akurat nic dziwnego.Mnie sie to strasznie podoba.Chlopak wyglada od razu inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Dla mnie wlosy na zelu to masakra ja bym za to bil ^^ No ale niech robia co chca :)A co do rodzenstwa to jak kilka siostr a kazda niezla laska;p Wiec jak mnie ktos na miescie z szkoly widzi raz z ta raz z ta to potem mnie sie pytaja co ja tak czesto dziewczyny zmieniam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 Ubrania to ubrania. Każdy ubiera się tak jak lubi i w to, na co go stać. Jak to moja mama powtarza - byleby uprane i uprasowane :) żel toleruję ale tylko pod warunkiem, że dodaje uroku a nie szpeci - normalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Blondyn---->Papugo pisales w tym samym czasie co ja ;) I nie masz pyska tylko buzke :) A ja zawsze mowie ryj hehe ;) A mam taka przyjaciolke walnieta i mamy takie glupie teksty.Ale mniejsza z tym. Nie no nie wg mnie faceci powinni o siebie dbac...Ale tapeta na meskiej twarzy to juz chyba przesada...korektor to owszem...zeby zakryc jakies pojedyncze krostki,ale puder zdecydowanie nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Jaka papugo :p nie moja wina ze piszemy w tym samym czasie ^^ A pysk mam tego twarza nie da sie nazwac :) Z reszta nie probuj mi nawet tlumaczyc bo mojasamoocena jest niska i tego sie nie zmieni juz kilka osob probowalo bezskutecznie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Kazdy ma swoj gust :) Mnie sie podobaja faceci z wlosami na zel :) Ale tak jak wspomniala Bas-pod warunkiem ze dodaje im to uroku,a nie szpeci :) Nie cierpie chlopakow ze spodniami do kolan...Blondyn -bez urazy jesli takie lubisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 NIe nigdy takich spodni nawet nie mialem ja sie lubie ubierac prosto ale mam nadzieje ze modnie? ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baś. Napisano Wrzesień 26, 2007 Weridiana - te spodnie to koszmar. No to wychodzi na to, że ja lubię klasycznych mężczyzn, nie dbających o siebie bardziej niż kobitki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Hehe ja mam tak samo....niska samoocena...a kogos to bym pouczala :P Nie rozumiem dziewczyn,ktore wprost potrafia powiedziec,ze sa piekne...A znam takie... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Hehe my gustujemy w menelach prawda Bas ;) Nie no te spodnie to juz porazka :O Nie lubie stylu hip hopowcow... A tak serio to podobaja mi sie wlasnie tacy pedantyczni chlopacy hehe...Wloski na zel,bluzki w paski...Te to modne byly juz dawno temu ale mi sie podobaja nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach