To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Hehe cala nasza trojka napisala o tej samej godzinie :) Ja mialam 3 msc temu idealnego chlopaka jesli o bledy chodzilo...Pisal tak slicznie jak zaden..Zero bledow.Naprawde bylam w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No to milo ^^. Weridiana widze ze sygnaturke zmienilas :) Znam cos podobnego nie dysktuj z idiota bo ludzie moga nie zauwazyc rożnicy :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 moj tata też pisze idealnie, ale tu nawet nie chodzi tyle o ortografię, ale ma takie piękne pismo, faceci zwykle bazgrolą, a moj tata pisze po prostu pięknie, bardzo czytelnie. uwielbiam jego pismo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 zdarza hehe....to byl wlasnie byk ;) Zdarzaja oczywiscie powinno byc.. :) Juz za dlugo siedze przed kompem.Buszuje w necie od 9-jakos tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Wow to co panna w szkole nie byla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 hehe dobre to z idiota :P Moj tatus pisze jak lekarz hehe.Nie no ma super pismo...nie tyle,ze wyrazne ,ale jakies takie zarąbiste :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No wlasnie,ze nie :) Jakos mi sie nie chcialo:) Wolne se zrobilam.E tam...i tak se zwolnienia sama pisze wiec nie ma z tym problemu.Gorzej jesli zapomne se wypisac.Jesli bede miala powyzej 10 godzin nieusprl.to nie dostane stypendium... :O takze musze sie pilnowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No kurcze co za niesprawiedliwosc ;p ,a ja musze do szkoly dupe codziennie targac:(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No to se tez wypisuj usprawiedliwienia :) Ja Ci moge wypisywac jesli chcesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Dobra pisz mi i wysylaj ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 W takim razie Imie,nazwisko,adres zamieszkania poprosze ;) Ja musze spadac,bo mnie serce bolec zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Z przyjemnoscia ale nie tu bo jeszcze potem jakies pogruszki bede dostawal ^^. Mnie serce boli caly czas ^^ no nic pa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Ale mnie naprawde boli.Juz dawno powinnam pojsc do lekarza...powinnam,ale nie musze :P Maila nie podales wiec nie pogadamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Zobacz w profilu :) Dobra idz bo sie wykonczysz :) Do nastepnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Wpisales teraz? Bo chwile temu sprawdzalam i wydawalo mi sie,ze nie bylo adresu...hmmm :) zmeczona juz jestem i nie wiem chyba co widze a co nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Wpisalem ^^ trzeba byc anonimowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Wpisalem ^^ trzeba byc anonimowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 No to wykasuj juz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Ej...nie spimy ;) wszyscy wygineli jak mamuty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Ja żyje ale to przez to ze nawet w polowie nie jestem tak owlosiony jak mamut ^^. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja tez nie spie :) co dzisiaj nrobimy? jakasmaseczka? moze peeling? byle nie wyciskanie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Hehe ja andal z ta mascia co rano, ale juz chyba 5 warstwa na twarzy wyladowala musze jutro jakos wygladac bo zdjecia musze zobic :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 a nie wydaje Ci się ze troche przesadzasz z tymi masciami? może Twoj problem pojawił się znowu dlatego, że za duzo zaczaleskolo buzi robic? jedz sobie drożdze piwne, pij duzo wody i daj troche twarzy odpoczac. dwa razy dziennie smarowanie w zupełości wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Oj uwierz mi to nie z tego powodu :)) A ta masc nie jest wysuszajaca tylko na zadrapania :) czytaj. zeby mi schodzila zaschnieta skora i strupkow zebym nie mial :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Bravia wyprobuj ta maseczke z cynamonem :D Nie badz tchorz ;) Ja chwile temu mialam drozdze na mordce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 A z reszta odpoczywala w tamtym tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 zrobie:) nie mam narazie cynamonu w domu, a buzia nie jest taka najgorsza, co prawda zrobiły mi sienowe pryszcze po bokach twarzy, na skroniach, ale to okres daje o sobie znac na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Kupilem sobie ten capivit zobacztmy za jakis czas jak bardz ulotka kłamie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRAVIA 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ulotka ulotką, ale ja sama jestem dowodem, ze ten capivit naprawde działa, moja skóra nie jest już szara, nie jest sucha chociaż dzien w dzien używam brevoxyl, po którym zwykle ludzie mają skorupę, a moja buziajest naprawde nawilżona. nic nie dzieje się od razu, trzeba czasu. na pewno po dwóch tygodniach już bedziecie widziec efekty a ja po miesiącu już zapominam co to są suche skórki i to bez zadnego nawilżacza!! do mycia zel do higieny intymnej, na noc duac, na dzien brevoxyl, a do buzi tetralysal, capivit i belissa. jestem zadowolona z tego zestawu bo z dnia na dzien moja buzia pieknieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyDumbBlondeBielsko Napisano Wrzesień 27, 2007 Witam:) Bylam dzisiaj u dermatologa, i zapisala mi Duac. Czy warto kupic ten krem, skoro mam tylko tzw grudki? Czy nie pogorszy mi cery i po jakim czasie grudki zaczynaja znikac ? Sa nawroty?? - - Tak sie sklada ze dawno temu chodzilam do dermatologa i zaluje bo bardzo, naprawde bardzo mi zaszkodzili zamiast pomoc.Zrezygnowalam. Wyleczylam domowymi sposobami to co mi zepsuli, o czym poinformowalam dzisiaj pania dermatolog a co ona poddala w watpliwosc ze akurat TO mi pomoglo (a co innego moglo?kosmici??). Minelo pare lat i dzisiaj poszlam znowu, w zupelnie inne miejsce i okazalo sie ze trafilam..do tej samej kobiety://// W tym momencie mam tylko, tylko grudeczki i tylko na policzkach, ktorych wlasciwie nie widac, ale sa i to bardzo uciazliwe dla mnie. Nie ufam tej kobiecie, wiec pytam was:) Warto kupic Duac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach