Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka9000

Ale maja o nas opinię zagranicą. Co za chory kraj!! Pozwalajacy na takie rządy

Polecane posty

Gość Załamka9000

Od znajomych mieszkających zagranicą słyszę, że na całym świecie mówią o naszym kraju. Jaki wstyd, jaka korupcja. Najchętniej by nas wywalili z Unu Europejskiej. A my co? Nic! Polacy są beznadziejni

Gość Załamka9000
W sumie fakt. Nawet tu widać. Nieważne co się dzieje u nas w kraju, każdy patrzy tylko na swoje sprawy i swoją dupę.

Gość wyrwa w murze
a ja się nie wstydzę, wstydzę się za to takich ludzi jak TY

Gość Załamka9000
To żyj w kraju, który jest pośmiewiskiem całego świata. Ja mam to w nosie i skoro sami debile zostali, którym jest dobrze i wszystko pasuje, bo nie widza nic poza własnym nosem to wyjeżdżam z tego kraju.

Gość wyrwa w murze
a takie teksty o Unii sa podwójnie żalosne.

Gość Może lepiej by było
jakby wpychali penisa do pyska Levińskiej ??? Albo tak jak u Makaronów ;były premier nie chciał uznać porażki w wyborach ? Albo jak jakby się w Parlamencie bili ! Myślisz że u nas jest najgorzej !! Puknij się w łeb i zaineresuj się trochę nie tylko myciem własnego dupska i oglądaniem "newsowej" telewizji !

Gość a nie było Ci wstyd
za rządów Millera??????

Gość Załamka9000
Czyli tego co się dzieje w naszym rządzie sie nie wstydzicie? Wszystko jest ok? Kłótnie, dzielenie stanowiskami i kasą? Myśłałam, że za co inne im się płaci

Gość Załamka9000
Sorry, ale ja rozmawiam z ludźmi, którzy mieszkają od lat i mają obywatelstwo zagraniczne. Podobno tak źle o nas jeszcze nie mówi na świecie.

Gość wyrwa w murze
jeżdżę trochę po żwiecie i nie przesadzaj, uważasz, że wszędzie jest tak pięknie i idealnie ???!!! wiesz co cenię sobie w innych narodach, to że nie jeżdżą po świecie i nie plują na swój kraj. wyjedź sobie na białoruś i pomyśl jak tam ludzie żyją, pomyśl tez ile Nas kosztowało wydostanie się ze skostniałego systemu ??!!! ile ty masz lat żeby wiedzieć jak było a jak jest ???!!!

Gość wyluzuj nie tylko
w Polsce dzieja zsie takie rzeczy.

Gość Załamka9000
Spoko, luzik. Zgadzajmy się na wszystko. Na pewno będzie lepiej ;). Politycy sami zdzadzą sobie sprawę, że płaci im isę za pracę, nie za afery i kłotnie. Teraz sie nie dziwię, że robią co chcą. Mają naród, który jak cielaki na wszystko się zgadza. Bo w krajach 3 świata jest gorzej...

Gość Może lepiej by było
A myślisz ,że tego już nie było wcześniej ! Fakt ,głupio że PiS dał się tak dziecinnie wmanewrować ,no ale nie mają tyle doświadczenia co poprzednicy ! A musiało się tak skończyć bo ruszyli przeszłe afery i co niektórzy poczuli się zagrożeni ! To trzeba przyznać -ich błąd ,należało być bardzo ,bardzo ostrożnym bo wiedzieli ,że będą różne podstępy !

Gość wyluzuj nie tylko
nie nie mamy sie zgadzać, ale jestem ciekawa czy pierwszy raz Ci wstyd????

Gość wyrwa w murze
oczywiście najlepsza jest opinia quasi Polaczków, którzy uciekli w czasach gdy inni walczyli o demokrację i obalenie systemu. Uważam, że tacy powinni siedzieć cicho jak myszy pod miotłą, a nie wypowiadac się o rzeczach o jakich nie mają pojęcia! nie podoba mi się achowanie rządu, ale nie jestem też podatna na nagonkę mediów, z dwojga złego wole już jak jest, gdy pomyślę o kwachu i kolesiach....tylko, że nikt już nie pamięta, że przez takich ludzi jak trzódka sld Nasz kraj wiele lat był zacofany...nikt nie pamięta, ze takie kaczki walczyły o to byście nie byli przydupasami ruskich, a może chcielibyście druga białoruś ??!!!

Gość wyluzuj nie tylko
wyrwa w murze.....mądzre gadasz :)

Gość Załamka9000
Mnie nie chodzi tylko o te rządy. jestem załamana, że Polacy są tak kłotliwi i tyle czasu na to poświęcają. Nie potrafia zrobić coś dla dobra onnych, tylko walczą o swoje. Bez względu na to kto jest przy sterach

Gość wyluzuj nie tylko
a może powiesz gdzie mieszkasz teraz????

Gość TY ZAłAMKA
no to W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J albo koczuj pod sejmem z tymi ludzmi a nie pierdolisz na forum...o co cho?

Gość wyluzuj nie tylko
a przepraszam doczytałam sie. Dziwię sie, że nie potrafisz powiedziec znajomym, że łatwo oceniać z daleka:O

Gość Załamka9000
To nie oni oceniają. Oni wysłuchują o nas!! Od obcokrajowców. Podobno we wszystkich mediach o tym mówią zagranicą.

Gość a co gęby nie maja
żeby sie bronić?

Gość Załamka9000
Jasne. O niczym innym nie marzą jak o bronieniu swojego kraju. Sami, obcy w innym kraju. Za to my walczymy o to by o nas dobrze mówili ;). Właśnie to udowodniliście.

Gość TY ZAłAMKA
no albo uciekaj z kraju robic na zmywaku w londynie albow burdelu w niemczech,moze zmienisz opinie o nas!glupia suka

Gość Załamka9000
Głupia suka (czyli ja) własnie wyjeżdża. I to nie do pracy na zmywaku, ale do pracy w biurze. Bo głupia suka ma tam załatwioną pracę za niezłe pieniądze, tylko boi się, że będzie wytykana palcami bo jest głupią Polką. Cześć agresywny narodzie, nie widzący nic złego w przestępstwach

Gość wiesz co Załamka
ręce opadają:O zawsze możesz sie wyprzeć pochodzenia.

Gość TY ZAłAMKA
Oczywiscie ze bedziesz wytykana palcami bo jestes POLKA a z polakow sie smieja jak sama zauwalylas!!ale ty jestes taka waleczna ze na pewno dasz sobie z tym rade i jeszcze nasza''OPINIE'poprawisz takze w tobie cala nadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Gość Załamka9000
Czyli waszym zdaniem nalezy wszystko przyjmować tak? Cokolwiek się nie dzieje jest ok, bo to lepsze niż czasy komunistyczne?? Z takim podejciem nigdy nie wyjdziemy z bagna, patrząc na gorszych, nie na lepszych

Gość Może lepiej by było
Wstyd mi było jak komuchy i POpierd...eni prywatyzowali dobre zakłady w obce ręce,które niedługo póżniej ,albo bankrutowały,albo stawały się małymi filiami. Wstyd mi za to że partie te w tak zuchwały sposób nas okradały przez 15 lat ! Wstyd mi było jak Prezydent Polski łaził napierdolony po cmentarzu i ubrał się we flagę Polski w Parlamencie EU ! Wstyd mi że nasze wojsko bierze udział w agresji na Irak,czyli farsie wymyślonej przez amerykanów ,którzy teraz uważają że za dużo od nich żadamy ! Wstyd mi za to że jak zwykle nasi POlitycy zostali zrobieni w konia przez usa w sprawie ofsetu związanego z przestarzałymi amerycańskimu samolotami !

Gość wiesz co Załamka
ja jak jestem za granica to zawsze chodze z podniesioną głową. W życiu sie nie wstydziłam, że jestem Polką!!!!!!!