Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka9000

Ale maja o nas opinię zagranicą. Co za chory kraj!! Pozwalajacy na takie rządy

Polecane posty

Gość buahahahahahaaaaaa
pojecie, ze inteligencja w dworkach tylko balowala jest sygnalem na to, kto teraz zostal w Polsce. Bawili sie, jak kazdy czlowiek. Inteligencja rbila bale, chlop po robocie pil samogon w chalupie. Chlop widzial tylko zabawe - ale nic wiecej, dlatego dzis mamy takie opinie, ze zywa inteligencja tylko sie bawila.

Gość wyrwa w murze
hahahha byłam we Włoszech, we Francji, byłam w Grecji byłam w Turcji, co druga osoba śmierdzi potem, na poludniu Włoch syf na każdym kroku, nie wiem więc gdzie się obracałaś kochana, ale uwierz mi Polska to całkiem czysty kraj:-) odniosę się tez do rządu, nigdzie nie napisałam, ze podoba mi się korupcja i nieuczciwość. nie podoba mi sie to od ponad 10 lat, nie jest to dla mnie nowością, więc się nie podniecam, nie krzyczę na ulicy, ze jest źle, nie krzyczałam i wtedy gdy naprawdę było mi źle. dlatego potrafię docenić to co mam. potrafie pomóc człowiekowi, a nie mówić, slowa, slowa, slowa, czymże one są ? ja nie wyjeżdżam z kraju, bo bardziej tu się przydam, chcę dac Nam szanse, tego ucze moje dzieci, staram sie by mialy szerokie spojrzenie na wszystko, by szanowały swoją ojczyznę, by nie wypowiadały pohopnych sądów....naprawdę zanim coś powiecie zastanówcie się.

Gość Kisskat
Ponadto nie wszyscy inteligenci siedzieli w dworach, wielu mieszkało w miastach i zajmowało się polityką np. Nie myl balującej w karnawale szlachty z inteligencją. to do _ ludzie o czym.

Gość Kisskat
wyrwa sama wcześniej napisałaś ,że na forum można wymyślać ile się chce. A może m€wisz to na swoim przykładzie?

Gość Kisskat
Zaśmiecone parki, połamane drzewa, śterty śmieci wywożone do lasu, byle zaoszczędzić, poniszczone pustostany, to według Ciebie całkiem czysto? ?

Gość załamka9000
No tak "wyrwa w murze". Ty jak był o źle lub przewrót w kraju siedziałaś w domu i czekałaś by za Ciebie i dla Ciebie wszystko zrobili inni. To inni ginęli za Ciebie. Ty cichutko siedziałaś w domku

Gość Kisskat
Ja nie chcę, żeby moje córki chodząc po lesie natykały się na śmieci.Też wpajamm im jak mogę i szacunek do innych ludzi i do rzeczy cudzych, ale jakież przykłady z zewnątrz. W klasie córki pół dzieciaków jadąc na wycieczkę wyrzuca śmieci gdzie popadnie. Czy można to jeszcze komentować?

Gość wyrwa w murze
co do tej inteligencji, to nie pialabym jak kogucik. To, ze ktoś był potomkiem marii curie nie oznacza, ze samo to uczynilo go inteligentem. inteligencja przejawia się wszędzie, samoistnie i w rodzinie kazka co pije pod sklepem, i halinki co sprząta kible. wystarczy tylko poczytać jaki jest popyt na polskich naukowców,ale z kim ja rozmawiam, szkoda mi, że tak latwo idzie Wam szkalowanie własnego narodu:-(

Gość czytam i oczom nie wierze...
Boze, co za ciemnogrod. Ludzie, czego sie czepiacie Zalamki? Ma racje bez watpienia. Prawda jest, ze mamy wspaniala historie, wielu dzielnych patriotow itp., itd. Nie kwestionuje tego i jestem z tego dumna. Tym bardziej szlag mnie trafia, ze politycy PiS-u poprzez swoja polityke niszcza dobre imie Polakow, ktorze wypracowali nam przodkowie. Z czego mamy sie teraz cieszyc? Ze naszym krajem rzadzi korupcja? To jest powod do dumy? Przeciez nie mozna zyc przeszloscia, trzeba patrzec w przyszlosc, a perspektywy sa kiepskie...Rzady Kaczynskich - wstyd i hanba...To juz nawet nie chodzi o to, co mysla o nas inni, tylko o nas samych. I po co wymieniacie zle sytuacje, jakie panuja w innych rzadach? Co nas to obchodzi? Patrzcie na siebie. Uwazacie, ze to co sie stalo jest w porzadku? (mam na mysli sprawe z nagraniem) Zenada, a najgorsze jest to, ze oni nie widza w tym nic zlego. Twierdza, ze przeciez nic sie nie stalo. Sadzac po Waszych wypowiedziach - chyba myslicie tak samo. Gdyby Kaczynski mial honor, podalby sie do dymisji. Tylko, ze on tego nie zrobi. Przeciez nie zrzeknie sie stolka...

Gość analucia
ZACZNIJ ZARABIAĆ!!! Kliksz w maile które ci przysyłają! Nie muszisz robić nic więcej. Wystarczy się zapisać : http://www.zaczarowanymail.net/hc4/signup.php?who=30de9ece7cf3790c8c39ccff1a044209 zapisz się również tu, a twoje zarobki będą jeszcze większe!! : http://www.vienna-mails.info/site/index.php?refid=706 http://www.platformabiznesu.com/scs/site/index.php?refid=1639 http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=ania1787 A teraz NAJLEPSZA firma naprawde gorąco polcam: Eurobare płaci za włączenie ich surfbara (mały programik który wyświetla bannery) za co otrzymujemy punkty które są zamieniane na pieniądze pod koniec każdego miesiąca. Zaletą takiego sposobu zarabiania jest to że nie musimy nic robić, wystarczy włączyć programik a punkty same się zbierają. Jedynym ograniczeniem jest to że po 4 godzinach nieaktywności przy komputerze program się wyłącza. Program można pobrać na www.eurobarre.com/index_fr.php?p=971275932690 Wybieramy installer. Niestety wszystko jest po francusku albo angielsku. PRogram zaczyna się pobierać, trwa to kilka sekund. Następnie instalujemy pobrany plik i wypełniamy formularz. 1- to twój numer, nie kasuj go. Zaraz obok wpisz 4-cyfrowe hasło- zapamiętaj go! 2-to kraj w którym mieszkasz. 3-tu wpisz swój e-mail 4- klikasz napis Validez Votre Compte. Następnie wchodzisz na maila, kliksz link aktywacyjny i zarabiasz Najlepiej zapisać się do wszystkich tych firm, wtedy wzrosną twoje zarobki!!!!!!!! Ja dostaje ponad 400 zł/ miesiąc ( jestem w tych wszystkich firmach)

Gość buahahahahahaaaaaa
czy wyrwa w murze orientujesz sie w dziedzinie genetyki? Geny sa genami i u kazka w rodzinie moze pojawic sie dziecko przejawiajace wiekdze zdolnosci ale nigdy nie bedzie mialo pieknego genu i jego dzieci moga sie okazac juz zulami. Zywa inteligencja polegala na trwalosci, ciaglosci i nie zmieniala sie. Dzieci chlopskie ciezko bylo nauczyc czytac i pisac, liczyc, a co dopiero jakies wieksze wiadomosci, kiedy dzieci inteligentow w tym samym wieku znaly juz trzy jezyki obce i biegle orientowaly sie w swiecie.

Gość wyrwa w murze
załamka nie rób osobistych wycieczek do mnie, bo nie wiesz co robilam gdy były przewroty:-)

Gość buahahahahahaaaaaa
wiecie co znaczy blekitna krew? to wlasnie ten brak skazy pospolstwem.

Gość Załamka9000
Nie mam podstaw by myśleć, że robiłaś więcej niż teraz ;) . Czyli cicho czekałaś aż ktoś cos zrobi. Bo w krajach 3 świata jest jeszcze gorzej

Gość wyrwa w murze
buuuahahahhaha ----> tak samo wśród Twoich inteligentów znajdowały się osobniki, którzy byli półgłówkami, "w każdym rodzie jest kur.a i złodziej':-)

Gość wyrwa w murze
załamka a ty co robisz, hę? krytykujesz, krzyczysz ? wydaje Ci się, ze cos tym zdziałasz ? wiesz życie mnie nauczyło, że tacy pieniacze jak ty szybko tracili swój zapał:-)

Gość wyrwa w murze
*znajdowali się osobnicy

Gość buahahahahahaaaaaa
w rodzie tak, ale wtedy zostawali oni wykluczeni i swiat zywej inteligencji o tym wiedzial. Tylko chlopom mamili, ze sa z tych blekitnych, a oni, naiwni, wierzyli... Wykluczeni nie mieli nic, tylko wspomnienie.

Gość wyrwa w murze
załamka pytam Cię jeszcze raz co radzisz mi zrobić ? siąśc z Tobą i plakać, albo uciec za granicę, bo więcej zarobię??!!!! przecież sama to napisałaś, że jedziesz pracowac za granicę, bo będziesz miała lepszą płacę. nie dość, że jesteś hipokrytką to jeszcze skrajną egoistką. ciekawe co Cię wtedy będzie obchodziła emerytka hahahaha.

Gość Kisskat
Wykluczeni nie mieli wstępu w krąg inteligencj. Ostentacyjnie byli ignorowani, taka jest prawda. Taka osoba nie miała szansy na małżeństwo z członkiem " dobrej" rodziny. I tym samym geny złe nie były przekazywane w inteligenckich kręgach.

Gość Załamka9000
Widzisz "werwa w murze" właśnie tacy ludzie jak Ty zniechęcają do działania. Zapobiegawczy. "Lepiej nic nie ruszac, bo mi jest ok". Można zrobić wiele. Ale na pewno nie tuszować złe, niewłasciwe zachowania. Widzisz nawet grupa zwykłych ludzi może dac swój projekt do sejmu. Ale jak zebrać podpisy jak wszystkim jest tak dobrze. Skoro wszystkim tu jest ok, a mnie nie to ja wyjeżdżam.

Gość szczur lądowy
Teraz ja wypowiem swoje zdanie. Zgadzam się, ze w Polsce jest nienajlepiej, zgadza się, że jednak lepiej niż było. Nie uważam jednak by takie osoby jak załamka miały prawo osądzać kogoklwiek. Krytykujesz wyrwę, ze jest zadowolona i myśli tylko o sobie. Dziwi mnie to, bo sama myślisz tylko o sobie i wyjeżdżasz stąd. Zamknij się więc lepiej glupia dziewucho i won stąd! sami sobie poradzimy bez Was pseudopolacy. To przez Was mamy opinię jaką mamy. A kiedy bedzie lepiej naplyniecie z powrotem roszcząc sobie prawa do tego kraju. Upadek, upadek, upadek.

Gość artur z borkowa
załamka powiem Ci jedno - jesteś głupsza od mojej kupy:-o przykro mi, ze tak ostro, ale to ty nic nie robisz, to ty siedzisz na dupie i tylko narzekasz, ty pieprzona egoistko wynoś się z tego kraju i oby jak najmniej takich tchorzy i nierobów!!!!!!!!!!!1

Gość Załamka9000
Przepraszam "wyrwa w murze", bo teraz tego werwa przez naście postów będziesz się czepiać

Gość do założcyielki
NIE POLACY SĄ BEZNADZIEJNI, TYLKO NASZ RZĄD!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kisskat
Tylko, że ten rząd tworzą Polacy.

Gość Załamka9000
Nierobów??? Pracuję 11 lat, mając obecnie 29. Ech... szkoda słow. Zły złego będzie bronił, bo sam tak postepuje

Gość do założycielki/założyciela
sorrki za literówkę ;)

Gość załamka precz
"Głupia suka (czyli ja) własnie wyjeżdża. I to nie do pracy na zmywaku, ale do pracy w biurze. Bo głupia suka ma tam załatwioną pracę za niezłe pieniądze, tylko boi się, że będzie wytykana palcami bo jest głupią Polką" -----.to jest rozwiązanie naszej zalamki, wielkiej altruistki hahahahh i co ty robisz dla Naszego kraju oprócz pustego krzyku idź na rynek tam się nadajesz, dużo mowi, mało robi

Gość wyrwa w murze
A gdzie byliście jak był kwas z sld u wladzy, to wtedy Wam rzad nie przeszkadzał ???