Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

JUTRO WESELE SIOSTRY! JEDYNEJ! CO KUPIC????

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[29.09] 10:34 onaK tak zeby ie bylo drogo,ona pieniedzy ode mnie nie przyjmie...wiec musz jej cos kupic...narazie mam piekny album na zdjecia..a co po za tym?? tak do 150 zł?

ok ;) nie gniewam sie ;) aczkolwiek nikt mnie tu nie zauwazy

Kurna, jak ja nie lubię jak mi topik ginie w trakcie odpisywania.:o Idź na miasto, połaź po sklepach, na pewno coś Ci wpadnie w oko. Może komplet puszystych ręczników pasujących jej do łazienki, może jakieś ustrojstwo kuchenne (toster czy cóś takiego)...

ONAK - przecież umiesz \"podciągać\" topik..... To nie jest zabronione:) A działy nie zostały stworzone żeby sobie były tylko w konkretnym przecież celu:) Pozdrawiam.

Gość hmmm pomyslmy
- srebrne lyzeczki z jakims wpisem zrobionym u grawera - kubki dla pary...widzialam kiedys takie fajne...wyprofilowane tak ze sie nawzajem uzupelnialy tworzac calosc ;) z jakims fajnym slubnym ryzunkowym nadrukiem ;) - posciel, reczniki itp to oklepane ale w sumie przydatne ;) - jakis ladny serwis kakowy/deserowy

ok,przepraszam za moje zachowanie ;) a moze Ty moderatorko mi pomozesz?

serwis juz odstanie od kogos innego,recznikow ma kupeee...kupki dostała na urodziny ze swoim zdjeciem i jej narzeczonego...hmm

Gość hmmm pomyslmy
a moze noc w jakims hotelu w apartamencie malzenskim ;) na noc poslubna ;)

Wiec oto moje propozycje. album -bardzo fajny pomysl. Moze idz do fotografa i niech namaluje ci siostre na obrazie ....zawsze bedzie pamiatka od ciebie dla siostry no wasze wspolne zdjecie. a moze 2 golabki,ktorzy mlodzi wypuszcza po ceremoni wkosciele

apartament dostają w hotelu,w ktorym robia wesele..zreszta rodzina tez dostaje poo apartamencie i ja rowniez; p

ja??? oj........chyba Ci nie pomogę:D - mam tu niezły kieracik na forum , muszę się tym zająć:D Ale jestem pewna, że Forumowiczki podsuną Ci jakiś niebanalny pomysł na pewno:)

Gość hmmm pomyslmy
moje pomysly sie wyczrrpaly :O:P jedynie lyzeczki nie zostaly skomentowane wiec chyba pomysl nie przypadl do gutu :P

ok,ale dziekuje za odpowiedz ;) zupelnie nie rozumiem,dlaczego nie lubia moderatorów..;)

tak sie zastanawialam nad tymi łyzeczkami,,,ale wydaje mi sie ze ciotka sie tym juz zajela

Gość hmmm pomyslmy
poza tym cos pozno zaczelas myslec nad prezentem skoro jutro weselicho

ludzie pracuja..nie mam codziennie czasu,by łazic po sklepach..dzisiaj mam wolne

My dostaliśmy od kuzyna obraz- bardzo sympatyczny prezent Może jakąś fajną ksiązkę? Na przyklad wiersze Jana Pawła II, tytuł chyba \"Poezje\", albo dla jaj jakiś poradnik w stylu \"Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus\"

yyyyy wiersze???? yyy nie dzieki....i zadnych obrazkow ani swietych rzeczy...ale DOCENIAM pomysl i pomoc!

Gość daj jej to
mialam to nazwac mixer ,a le to to samo co blender- popieram, [postaw sie w jej sytuacji co ty bys chciala ja bym chcial takie cos ilez to ulatwia

Gość Agatka ty to masz
pomysly, :O o rany :O