Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pralinka23

Szukam dobrej PANI ginekolog w Tychach , Oświęcimiu lub okolicach

Polecane posty

Gość Pralinka23

Lekarze w przychodni są do ****** - każdy jeden mówi mi o czym innym paranoja !!! Ponoć jestem w ciąży, mam tyłozgięcie , nadżerkę, torbiele - a jak ide do innego lekarza okazuje ten zaprzecza i mówi jeszcze coś innego. A na badania ŻADNE nie skierują !!!!!!!! Szok ! Do badania piersi to chętni... szukam pilnie dobrej PANI ginekolog PRYWATNIE

Gość mam pytanie123
dobry PAN GINEKOLOG Tychy ul. rolna 44

Gość mam pytanie123
lub szukaj w Katowicach tam w przychodni na powstańców człowieka nie olewają

Gość Pralinka23
Wolałabym jednak do kobiety iść - myślcie co chcecie ale ja sie krępuje a o badaniu piersi mogę u pana ginekologa zapomnieć... Chętnie prywatnie pójdę bo w przychodni nie ma na co liczyć...

Gość zizziz
dr Ewa Szkodny, Katowice, ul. Szeligiewicza (boczna od kosciuszki) .Polecam goraco

Gość gość
Polecam Panią Martę Szulik z Dea Salus, własnie w Tychach, pozdrawiam

Gość gość
W Tychach jest bardzo dobry ginekolog pani Marta Szulik. Przyjmuje w Dea Salus, na terenach przemysłowych. Jest bardzo taktowna, delikatna, w ogóle niezwykły bardzo serdeczny człowiek. W placówce przyjmują także panowie. Można zrobić tam badania np. cytologiczne, KTG, badania prenatalne, USG. Ponadto jest możliwość założenia w gabinecie wkładki domacicznej. Nie ma problemu z otrzymaniem recepty na tabletki antykoncepcyjne. Ja chodzę co jakiś czas na wizyty do Dea Salus, właśnie do Pani Szulik i chwalę sobie:)