Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość adar
też o=> ja mam pięcioosobową przyczepę kempingową i myślisz że jak z nią pojadę to wszyscy sa przekonani że jest w niej 5 osób?

Gość jak się..
adar=>bardzo to optymistyczne co piszesz, ale czasem problemy potrafia przerosnąc uczucie

Gość adar
jeżeli to nie zdrada to inne problemy są do rozwiązania przynajmniej w 99% a 1% da się przeżyć

Gość jak się..
tez o===> i tak Cie podziwiam, ja jestem raczej osoba niesmiałą i samotne wyjścia byłyby dla mnie ciężarem , a nie przyjemnoscią

Gość jak się..
adar=> podziwiam Cię za optymizm , jeżeli chodzi o sprawy damsko -męskie ale tu odzywa sie moja przeszłosc i nieufnosc

też o... to co napisałąś brzmi przekonująco, ale dla mnie nie do zastosowania mimo wszystko, i co zrobić... już wolę posiedzieć przed kompem :-(

Gość jak się..
estersete==> prawda?,że fajna, a 37latka mówiła ze z niej szara myszka, cos nam tu kręci kobitka ;-)

Gość 37-latka
ale jestescie fajne babki plus rodzynek :), juz nawet bardziej optymistycznie mysle. A czy do tej sukienki pasuje bardzo jasno rozowy (ale taki naprawde delikatny) jesienny plaszczyk do kolan dopasowny?

Gość adar
ja ufam do pierwszej skuchy potem czuwam druga skucha = całkowity brak zaufania a co dalej wiadomo

Gość jak się..
37-latka==> osobiscie uwazam ,że tak.Dodasz jakis drobiazg z bizuterii w kolorze płaszczyka i bedzie extra

Gość też o
Adar: Nie wiem jak jest z przyczepą ale jak stoi na polu namiotowym namiot 3-osobowy z tropikiem, wygladający na 4-osobowy to wiekszośc ludzi nie pomysli ze w takim namiocie spi jedna osoba....Takie jest myślenie ludzkie ( kierowane przez stereotypy), kiedys mi ktos powiedział " to ty jesteś sam w takim duzym namiocie?" Taka refleksja: "interesuje mnie kobieta którą będę kochał i która będzie kochała mnie z resztą problemów sobie poradzimy" piszesz trochę jak nastolatek, z drugiej strony nie dajesz szansy na tą miłośc np. z powodu odległości czy wzrostu kobiety.....to są problemy , z którymi już sobie nie radzisz na wstępie a miłośc wszystkiego nie załatwia bo w życiu są różne problemy i sytuacje.

Gość adar
właśnie myślałem o płaszczyku będzie super

Gość jak się..
adar===> a ile razy w życiu mozna tak się zawodzić, wiem ,że czasem sa nieograniczone mozliwości....

Gość jak się..
estersete==> jakbysmy się spotkały , to byśmy wyglądały jak blizniaczki :-D

Gość też o
Do "Jak się...": Ja też jestem osobą raczej nieśmiałą, ale jedno drugiego nie wyklucza, bo w czasie samotnych wyjśc np. do lasu nad wodę nie masz raczej kontaktu z ludźmi więc niesmiałośc tu nie przeszkadza, po prostu delektujesz sie przyroda i słonecznym dniem albo zimowym.

Gość jak się..
tez o==>oprócz tego ,że jestem niesmiała po prostu boję się takich samotnych miejsc, a raczej odludzi

Gość adar
też o => może nieuwarznie czytałaś nie wzrost i odległość były przeszkodą pisałem to bardziej jako ciekawostkę po to tu jesteśmy (chyba?) żeby coś pisać a przeszkodą było to że poznałem inną dziewczynę i niby to że nie zostawiłem sobie w zapasie tych trzech koleżanek jest złe? miałem zawracać głowę wszystkim czterem raz że mogło by mi coś się pokręcić co z którą a dwa wyznaję zasadę jednej kobiety nie lubie kręcić kiedyś jedna dziewczyna powiedziała mi "nie rób tego czego nie chciałbyś żebym ja zrobiła" i tego się trzymam

do jak się.... może się kiedyś spotkamy, świat jest naprawdę mały :-) ja też jestem raczej nieśmiała

Gość adar
jak się..=> szczerze nie mam pojęcia największą pomyłką była moja żona ale to stare dzieje

Gość jak się..
mam koleżankę , z którą poznałam się na necie. Mieszkamy w ościennych miastach I spotykamy się w realu.Ostatnio nawet przytargała swojego faceta :-) bardzo sie lubimy i czesto klikamy. Doibrze miec kogos nawet w wirtualnym swiecie komu mozna się wyzalic W sumie dzieki netowi staje sie bardziej otwarta...

Gość jak się..
adar==> a moja przeszłośc po kilku miesiącach przypomniała sobie ,że jestem kobietą i moga mna zainteresowac się inni mężczyźni, a co gorsze ja mogę. Więc od tygodnia mam urwanie głowy.

Gość adar
tak tylko ze nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie ale facetów podających się za kobiety wyczuwam

Gość adar
jak się=> czy to przez sympatię czy randki o2

Gość jak się..
ale ja pisałam o moim kilkuletnim związku realnym Zawze dostrzega sie brak kogoś, gdy się go traci bezpowrotnie i ja jestem tego przykładem

Gość adar
widzisz jaki jestem muł (jak shreka kumpel :) ) zrozumiałem że masz urwanie głowy z facetami ups..

Gość jak się..
ale ja kolege Shreka uwazam za super goscia

Gość też o
Adar,tez nieuwaznie czytałeś, bo ja nie pisałam że złe jest to, że nie zostawiłeś w zapasie tych koleżanek. Pisałam tylko że z tą miłościa to piszesz teroche jak nastolatek , w końcu chyba kochałeś kiedyś swoją żonę a ona Ciebie?...

Gość adar
nie powiem żebym nie zwracał uwagi na urodę bo bym skłamał ale nie to jest ważne chciałbym jeszcze kiedyś poczuć te motylki w brzuchu czy gdzie tam one występują bo już zapomniałem jak to jest