Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicku

panienka na wieczorze kawalerskim

Polecane posty

Gość nie podam nicku

moj maz byl wczoraj na wieczorze kwalerskim u chlopaka, za ktorego w przyszla sobote wychodzi moja przyjaciolka. inni faceci. ktorzy byli na tym wieczorze "zorganizowali" przyszlemu panu mlodemu dziewczyne z agencji towarzyskiej, z ktorej niestety skorzystal. fakt, byl pijany ale moim zdaniem to niczego nie tlumaczy. czy powinnam powiedziec o tym mojej przyjaciolce?

Gość eeeeee
lepiej nie......jakbym byla pijana tez pewnie by mi odbilo......

Gość nie podam nicku
odbilo by ci do tego stopnia zeby bzykac sie z jakims - byc moze zainfekowanym fagasem?

Gość eeeeee
no kurcze nie wiem,ale po co masz psuc byc moze ich przyszlosc,w sumie te panienki chyba nie musza byc zainfakowane,poza tym zainfekowany w dzisiejszych czasach moze byc kazdy....

Gość ja bym powiedziala

Gość nie podam nicku
wiesz, mi juz nawet nie chodzi o jakies chorobsko, mi chodzi o uczicwosc malzenska, ktora bedzie jej slubowal za tydzien.wiem, ze teraz nie sa jeszcze malzenstwem ale juz teraz powinien byc w porzadku wobec niej

Gość tezbym powiedziala
przyjaciołka zapewne miałaby Ci za złe, że wiedziałaś i nie powiedziałaś

Gość eeeeee
a za 15 lat moze sie okazac ze nie bedzie w porzadku,pogadaj z nim i niech sobie sam to zalatwi,i jemu powiedz co o tym myslisz....poza tym skad wiesz ze twoj maz jest w porzadku???

Powinien być w porządku, fakt. Natomiast co do mówić i nie mówić...szczerze mówiąc pojęcia nie mam:( Niby posłańców się nie zabija, a w przyjaźni szczerość jest najważniejsza. Z drugiej strony zrujnujesz dziewczynie życie jakie sobie wymarzyła decydując się na ślub z tym gościem a tak naprawdę nie wiesz wszystkiego o ich sytuacji. Nie zazdroszczę:o

Gość nie podam nicku
slub jest juz zorganizowany i zapiety na ostatni guzik, wydaje mi sie ze jak jej powiem to mnie znienawidzi, ze jej to wszystko zepsulam.a moze okazac sie ze pomimo tego wyskoku beda szczesliwi. a jak on i tak okaze sie palantem to tez moze miec pretensje ze jej nie powiedzialam.nie wiem co robic

Gość nie podam nicku
gdyby moj maz nie byl w porzadku to nie dzwonilby do mnie z ta wiadomoscia.sam byl w szoku.on nie jest zaprzyjazniony z tym gosciem.oni sa tylko znajomymi. to jest moja przyjaciolka. nie wiem co mam robic.

Moża racje ma ktos kto proponuje rozmowę z nim? Zależy w jakich jesteście układach. jeżeli się znacie na tyle, że rozmawiacie ze soba swobodnie na rózne tematy to pogadaj najpierw z nim. To też niesie za soba ryzyko bo jak jest gadem to się zaasekuruje u narzeczonej i rozpier***li waszą przyjaźń:o ale moze jest normalnym dorosłym gościem który popełnił błąd?

Gość **********----
postaraj sie odwrocic sytuacje...... ty jestes twoja przyjacilka a twoj maz tym kretynem ktort przelecial tamta panienke i wtedy najlatwiej podejmiesz decyzje, mowic czy lepiej przemilczec.....

Gość eeeeee
No ciezka sprawa ale wal do niego z tym najpierw....

Gość nie podam nicku
nie wiem czy chcialabym o tym wiedziec. i tak i nie. wiem, ze taka wiadomosc zalamala by mnie.moze wolalabym oszukiwac sie, nie mam z nim kontaktu na tyle dobrego aby rozmawiac z nim o tym. podejrzewam ze jak ktos tu wspomnial on zepsul by nasza przyjazn

Gość AgniesiaMałgosia
Ja bym powiedziała. Pomyśl sobie czy Ty chciałabyś stać przed ołtarzem i ślubować facetowi który tydzień temu przelaciał dziwkę? :(

Gość twój mąż to peplok
twój mąż to peplok i kapuś to był wieczór kawalerski

Gość nie podam nicku
a co zrobilybyscie WY jakbyscie dowiedzialy sie tydzien przed slubem ze wasz ukochany spal z dziwka?

Gość nie podam nicku
moj maz prynajmniej jest uczicwy, a ty widze ze jestes facetem

Gość EWRW
A JA MYSLE ZE TWOJ MĄŻ TO KAWAŁ CHAMA ZE CI TO WYPEPLAŁ. BYŁ U KUMPA NA WIEECZORZE KAWALERSKIM I ZDAŁ RELACJE ZONCE...PORAZKA

Gość nie podam nicku
ja nie prosze o rozpatrywanie zachowaia mojego meza. ja prosze o porade co mam zrobic

1. Pogoniłabym gnoja, nie zważając na to, że suknia już w szafie i goście zaproszeni. 2. Musiałabym znieść wstyd przed najbliżzymi, że takeigo gnoma chciałam poślubić. 3. Podziękowałabym przyjaciółce, że zięki niej nie będę się męczyć z bezmózgim samcem. Autorko, podejrzewam, że Twoja przyjaciółka prędzej czy później się i tak dowie o tym zdarzeniu, tylko wtedy może być już za późno. Oszczędź jej straconego czasu i powiedz jej teraz. Mam Narzeczonego i gdyby zrobił coś takiego, a moja przyjaciółka, koleżanka lub nawet znajoma powiedziałaby mi o tym, podziękowałabym jej z całego serca.

Gość EWRW
JA BYM NIE POWIEDZIAŁA. I NAPRAWDE WSPÓŁCZUJE CI MĘZA...

Gość EWRW
A JESTES PEWNA ZE TWOJ MĄZ NIE SKORZYSTAŁ Z TEJ DZIWKI???? JAK POWIESZ TO PRZYJACIÓLCE TO SIE WYDA ZE WIESZ TO OD MĘZA A WTEDY KUMPLE TWOJEGO MEZA ODWRÓCA SIE OD NIEGO....ALE MOZE TO I LEPIEJ BO PO CO IM W TOWARZYSTWIE KAPUS

Gość nie podam nicku
to nie sa jego kumple, tylko przyszly pan mlody jest jego ZNAJOMYM

Gość nie podam nicku
jestes jeszcze mloda osobka, skoro ma dla ciebie znaczenie "co powiedza o mnie moi kumple" wiec prosze nie wypowiadaj sie

Hmm, wybieram się na ślub znajomych za tydzień. Mam nadzieję, że to nie ten sam. Dla pewności: na jaką literę ma imię Pan Młody?