Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnabezradna

Co robić jeśli chłopak ma stulejke i nie chce jej leczyć?

Polecane posty

Gość HardManiak
Dzieki Mortuus... Naprawde bardzo mi pomogles... Wlasnie ja sie wstydziłem o Tym komu kolwiek powiedziec , myslalem ze to tylko ja mam taki problem , ale wiedzę ze nie jestem sam :) Jak najszybciej skontaktuje sie z urologiem ... Dzieki pozdrawiam....

Gość też_to_miałem
mialem kiedys czesciowa stulejke, ale gdy zaczalem sie onanizowac w wieku kilkunastu lat napletek stopniowo zaczal sie zsuwac z zloledzi. Nie jestem lekarzem, ale wydaje mi sie, ze lagodne postaci stulejki da sie po prostu rozciagnac podczas masturbacji. Trzeba obciagac napletek dosc czesto. stopniowo bedzie sie powiekszal. Ja mam duzy napletek zakrywajacy caly zoladz. Teraz moge go spokojnie odslonic i nic nie boli. Na poczatku czulem dyskomfort podczas obciagania. To tylko skora wiec moze sie rozciagnac. Inna sprawa to wedzidelko. Ono tez sie rozciaga, ale juz moze bardziej bolec. Kiedys po seksie z dziewczyna pojawila sie krew. Gdy wszystko sie wygoilo okazalo sie, ze troche naderwalem je. Ale wyszlo mi to na dobre, bo dziek temu napletek zsuwa sie jesze dalej. Mimo wszystko polecam wizyte u urologa i zajecie sie tym profesjonalnie. Im wczesniej , tym lepiej. Ja mialem 25 lat, gdy uporalem sie z problemem.

Gość rajtuzy55
Witam ja miałem stulejkę,tak bolało że postawiłem mamie jasno.Mamo chyba mam stulejkę bo bardzo boli przy dotyku i myciu,pomimo że mam 13 lat pokazełem mamie swego penisa. Poszła ze mną do lekarza i bezbolesnie go naprawiono.Tylko musiała mi pomagać przez okres 2 tygodni naciągac skórkę,stwierdzam że to zaden wstyd mieć zaufanie do swojej mamy, nawet gdy mi pomagała naciągaś skórkę nie śmiała. A mi penis się podnosił,ale dzisiaj jej dziękuję za to wspaniałe matkowanie i pomoc kiedy jej potrzebujemy. Pozdrawiam.

Gość toffik35
Mój chłopak ma 35 lat ma stulejkę , nie przeszkadza mu ona w życiu seksualnym aż tak bardzo nie chce iśc do lekarza.Boi sie lekarzy ,zabiegu i bólu po nim .Ma przykre doświadczenia z dzieciństwa,kiedy rodzice z tego powodu byli z nim u lekarza,a wizyta ta zakończyła sie dla niego bardzo boleśnie i zostawiła w jego psychice uraz do lekarzy.

Gość hiehie
siema, mam sprawe mam lekka stulejke, moge sciagnac napletka tylko przy podnieceniu tylko do grzyba moge sciagnac. A woda w ktorej gimnastyke robic ma byc ciepla, goraca?

Gość Powiem Wam tak !
Jeżeli boicie się iść do lekarza to zróbcie to sami ... wiem nie jest łatwo ;/ najlepiej napijcie się vódki tak aby wami trzepalo i wtedy weźćie się w garść... jak to będzie wyglądało idziecie z kumplami na podryw każdy idzie z dziewczyną na seks a ty ze swoją co ? co jej powiesz? ej sorki zapomniałem gumek ?... ogarnijcie się i dodajcie sobie sami siły ja sam się na siebie wkurwiam i wkącu powiem Tak i sam to zrobie pierdole jakie będą tego skutki nawet jesli się nie uda i cos pójdzie nie tak to będę wiedzy że tak czy tak nie mogłem uprawiac seksu no kurwa !!!!!! Przeczytajcie to dokładnie i pomyslcie :> ja za skarby nie pójdę do lekarza dlatego pisze ten post dla was bo wiem że też nie pójdziecie :> zróbicie to sami nie zwazając na skutki tego ... będziecie sami to popracujcie polecam napic sie czegos mocnego ! :)

Gość Powiem Wam tak !
Jeżeli boicie się iść do lekarza to zróbcie to sami ... wiem nie jest łatwo ;/ najlepiej napijcie się vódki tak aby wami trzepalo i wtedy weźćie się w garść... jak to będzie wyglądało idziecie z kumplami na podryw każdy idzie z dziewczyną na seks a ty ze swoją co ? co jej powiesz? ej sorki zapomniałem gumek ?... ogarnijcie się i dodajcie sobie sami siły ja sam się na siebie wkurwiam i wkącu powiem Tak i sam to zrobie pierdole jakie będą tego skutki nawet jesli się nie uda i cos pójdzie nie tak to będę wiedzy że tak czy tak nie mogłem uprawiac seksu no kurwa !!!!!! Przeczytajcie to dokładnie i pomyslcie :> ja za skarby nie pójdę do lekarza dlatego pisze ten post dla was bo wiem że też nie pójdziecie :> zróbicie to sami nie zwazając na skutki tego ... będziecie sami to popracujcie polecam napic sie czegos mocnego ! :)

Gość dfsgsfeferfer
Ile ja bym dała, żeby mój mąż miał stulejkę. Tak mi się podobają obrzezane penisy...

Gość Cajdlerek
Witam. Ja jestem młody i nie powiem ile mam lat :). Ale mam stulejke ale nie pełną - skóra z napletka mi schodzi prawie do końca. Podczas erekcji napletek schodzi ale tylko do tego stopnia że widać, hmm że tak powiem (grzybka) i dalej nic, skóra zeszła z jednej strony ale została z drugiej (trochę) i teraz nie wiem czy iść do lekarza tym bo jestem młody (fakt że się trochę wstydzę i mam lekkie obawy ale jeżeli będzie konieczne to to zrobię ) ale czytając różne fora piszą tam właśnie że można samemu się tego pozbyć poprzez moczenie penisa w ciepłej wodze i ściąganie napletka nie wiem czy jest to skuteczne ale wiem że chce się tego gówna pozbyć - nie przeszkadza mi to w uprawianiu stosunku z partnerką ale po prostu nie chce tego mieć. Proszę o porady

Gość 23_latek_
przeczytałem wszystkie wspisy...hmmm też mam ten problem, ale boje się iść do lekarza. Nie tyle że się wstydzę, ale boje się powikłań, jakichś stanów zapalnych ropienia itp..na samą myśl że mam tam szwy to robi mi się niedobrze. Trochę mi z tym źle,bo czuje się gorszy od innych "normalnych". Przez to wogóle staram się unikać kontaktow z kobietami, bo gdyby miało do czegoś dojść a ja bym się nie sprawdził to bym się spalił ze wstydu. Jedynym pocieszeniem jest to,że z tym da się żyć i nie ma co się zamartwiać w końcu ludzie mają większe problemy...

Gość do powyzszej wypowiedzi
dobrze cie rozumiem, mam to samo a bez seksu mozna zyc... zawsze pozostaje np. petting

Gość 14latek
Mam problem z moim penisem,gdy jest w stanie spoczynku jest okryty cały skórą,ale mogę ją sciągnąć teraz bezbolesnie za żądełko.Wzwodzie nie zejdzie cała skóra,gdyż jest chyba zbyt krótkie wędzidełko czy jak sie to zwie i stawia opór lecz dużo nie brakuje.Wsytydzę się powiedzieć mamie,czy jak będę ćwiczył sciaganie to w końcu będzie schodzić?

Gość boos
Witam chciałbym się dowiedziec do jakiego wieku można iśc do lekarza na operacje stulejki.? proszę o odp.?

Gość PERYPETEUSZ
odgryz mu napletek - do autorki

Gość PERYPETEUSZ
do 100 lat - nie ma gornego ograniczenia - tylko jak masz ponizej bodajze 18, to musisz z opiekunem

Gość michh
hej ja mam 20 lat i chyba tez mam stulejke tzn. nie moge sciagnoc napletka tylko do polowy bo mam zrosniete z zoledziem i nie wiem co mam robic :/ gdzies z rok temu umowilem sie na wizyte u urologa ale nie pojawilem sie bo mi zabrako odwagi sa jakies domowe sposoby?

Gość PERYPETEUSZ
tak - dziewczyna przegryzie ci napletek a tak powaznie nie - nie ma - najskuteczniejsze, to obrzezanie, chociaz sa rozne opinie na temat tego zabiegu - jedno zaobserwowalem: nie znam ani jednej osoby, ktora by tego zabiegu zalowala, a wiele ktore byly zadowolone z calkowitego - glownie kobiety obrzezanych mozesz sprobowac tez polsrodkow - plastyka napletka, tylko wtedy nie wiesz, czy nie bedziesz musial cierpiec kilka razy, bo stulejka nawroci, a poza tym problem zsuwajacego sie napletka

Gość michh
co obrzezanie?

Gość miejscowy blokers
zmienic chlopaka chyba ze masz go dtylko do remontu domu

Gość 16 lat
nie wieże w to że mozna by było urwać sobie stulejkę po prostu w gorącej kapieli. Moja stulejka jest dosyc porządna wieć nei wiem co mam z tym zrobic. (lekarz odpada)

Gość lomax
lekarka powinna mu uciac napleta,a tak poza tym to powinnas mu czesciej hapac dzide

Gość Dzisiaj sie dowiedziałem ...
Mój Boże ! Obrzezanie brzmi jak Zarzynanie!!!! ;( Nie ukrywam mam ten sam problem .. Wiek [18 lat] Jakoś przez dłuższy czas niewiedzy że coś takiego istnieje jak nie przeszkadzało mi to. [A tu coś takiego.. -_-'' ] Teraz to ja nie wiem czy iść na zabieg czy tez nie. A mówić staremu o tym to nie za bardzo [Sami wiecie Wstyd jak Cholera..] [A matki nie mam a bym się jej wyspowiadał pewnie by mnie zrozumiała..] Ale takie jest życie [Nikt nie jest idealny!] Każdy ma swoje wady.. [Jak na razie dogłębnie muszę rozpatrzeć co z tym dalej zrobić..] Jak ktoś chce porozmawiać o tym i się pożalić no to podam numer GG 21912283 Teraz ja sam myśląc o tym aż nie wiem co zrobić. [Zapaści się pod ziemie] czy [Przezwyciężyć strach]

Gość Dzisiaj sie dowiedziałem ...
Wam dziewczynom to wydaje się takie Proste... [Idź do lekarza i zrób co trzeba] Każdy z facetów wie jak to boli jak dostanie się np: piłka w Hu** albo się go nie chcąca uderzy .. [Wtedy lęk do podjęcia takiego zabiegu jest GWARANTOWANY!] Nawet i bez tego Ludzka wyobraźnia niema granic... [Człowiek może myśleć Hu* wiec co źle na ten temat a żeby nie pójść do tego zasranego lekarza.] Nie wiadomo czy ci Hu** utnie czy ci go Naprawi. [Oczywiście nie namawiam do tego zęby do niego nie pójść jak najbardziej tez rozmyślam nad pójściem do niego.] Jeśli chodzi o Raka to ja bym dbał o nasze pociechy ;P [Najlepiej jak tylko się da!] A jak to Kobiecie przeszkadza niech go żuci jak się nie podoba albo niech zamieni się miejscami z swoim chłopakiem. [choć to nie możliwe..] To niech chociaż pomyśli jak się człowiek czuje przy kimś op cym nago i jak tną mu hu** [i tyle na ten temat...]

Gość twoja starsza
człowieku weź się opanuj w łeb sobie wsać ten ładunek to może zmondrzejesz bo to jest poważny problem a nie ku***wa żart

Gość 4adp67u43ath5
No dobra sry juz sie ogarnolem ! Co do tego ladunku eksplodujacego swietna sprawa ! polecam !! Wyprubowalem juz to !! ale jest jedna wada ! Jak zaduro dasz do ci hu7ja urwie ! wtedy nie ma co zbierac mienso wala sie gdzie popadnie Jedynie mozesz dac jako papu dla kota bendzie mial co jesc wyciong Z fiuta TYLKO 4.99

Gość twoja starsza
chyba dla twojego czakiego kur*a człowieku a nie dla kota ty wiesz co to wogólee jest kot skoro piszesz jak dziecko upośledzone w sumie to takie jestes z tego co ja widze ogarnij sie dopiero pisz na forach

Gość a takna powazniee
dziewczyny ktora z was jest z facetem stulejkowiczem???

Gość Ja bylam ale go rzucilam
miedzy innymi z powodu stulejki a konkretnie bo mialam przez niego infekcje i bo sex byl kiepski

Gość a ile was chciałoby
zyc bez seksu?

Gość agrafffkaaaa
miec nadzieje, ze sie kiedys obrzeza, a wtedy bedziesz jedna z nielicznych w polsce, ktora bedzie miala obrzezanego chlopaka i korzysci z tego plynace :)