Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaa99999

kiedy piescicie sie oralnie patrzycie sobie w oczy ???

Polecane posty

Gość madziaaa99999

czy patrzycie sobie w oczy np gdy chlopak stoi przed wami a wy mu lizecie itd...? czy nie czujecie wtedy wstydu?? czy wasz facet patrzy na wasze twarze jak polykacie jego sperme?? proszeo odpowiedzi:)

Gość madziaaa99999

Gość bezpestkowy słonecznik...
ja nie umiem się przełamać i nie patrze na niego jak robię mu dobrze... nie wiem, ale jakoś nie potrafię :( lubię sprawiać mu przyjemność ale podnoszenie wzroku i patrzenie mu wtedy w twarz jest ponad mnie, jakoś tak źle mi się kojarzy.. on za to patrzy na mnie cały czas jak go pieszczę ustami.

Gość jasne że się patrzę
sprawia mi wielką frajdę widok tego jak zmienia mu się twarz podczas kolejnych etapów podniecenia. Widzę jak jest mu dobrze. On też się patrzy na mnie prawie zawsze, czasem tylko przymyka oczy. Na początku czułam lekkie skrępowanie, ale teraz już nie ma niczego takiego... nie wstydźcie się patrzeć. Możecie wyczytać z twarzy swego mężczyzny naprawdę wiele :)

Gość madziaaa99999
dzieki za odpowiedzi:) ja tez wlasnie szukuje sie do tego i niewiem czy bede potrafila...czy nie bede sie wstydzic...a gdy polykacie sperme tez patrzycie..???? nie jest to krepujace/??

Gość o matko............
a musisz połykac spermę???:o Jak nie chcesz, żeby o to widział, to po co to robisz w ogóle? Tak ci smakuje? Nie stac xię na budyń? Bo nie rozumiem...

Gość gość
Ja nie patrze, bo robia sie od tego bruzdy mimiczne na czole:o

ja patrze czasem na wode w sedesie i zastanawi sie jak by to było gdybym w niej zamoczył włosy:-O

Gość madziaaa99999
do o matko.... nigdy tego nie rbilam wiec niewiem czy lubie :) przymierzam sie do tego ale nikt mnie nie zmusza.sama chcialabym dac chlopakowi duzo przyjemnosci rozumiesz? czy ciezko?:)

Gość oalal
Nie ma to jak glebokie spojrzenie w kakaowe oko ;)