Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notfunny

czym wydepilować pupę?

Polecane posty

Gość notfunny

Kobiety mają większe doświadczenie w tych sprawach, więc tu zajrzałem - włosy na tyłku generalnie wkurzają mnie już od dawna - zrobiłbym coś z tym. Tylko czym, jak?? Poradźcie coś. Raz widziałem jakieś takie mazidło koloru fioletowego do depliacji, jak wziąłem trochę i posmarowałem to szczypało jak diabli i musiałem h2o zastosować... Włosom smierć!

Gość notfunny
ciężko dotrzeć w niektóre miejsca :> może mi któraś pani pomoże?? :)

Gość bardziej mesko
bedziesz wygladal z tymi wlosami..gdyby moj facet mial wydepilowana dupe to umarlabym ze smiechu;/

Gość i nawet kurwiki zniknęły
tu byl taki topik, na ktorym panna opisuje jak wydepilowala pupę facetowi :P

Gość notfunny
bardziej mesko - smiem watpic. Tak dla ścisłości, będąc nawet może obrzydliwym - nie chodzi mi o włosy centralnie na półdupkach :) Te głębiej mnie denerwują.. Nie wiem jak długie są, ale na mój gust zbyt długie.. Takie to mało higieniczne mi się wydaje.

Gość notfunny
PS. te na półdupkach mi w niczym nie przeszkadzają - niech sobie będą, a może któraś panna, jak już w końcu jakąś znajdę, będzie lubiała taką włochatą dupę :P

Gość mądrala kafeteryjna
chyba się nudzisz :o

Gość notfunny
mądrala kafeteryjna - nie bądź taką mądralą. Te włosy mnie drapią, powodują, że czasami mam ochotę się podrapać.. przecież nie będę się po dupie drapał :/:/ Illeli -- tak, wystawie gołą dupę nieznanej mi osobie i powiem, żeby mnie ogoliła :)

Gość mądrala kafeteryjna
ja to myślę, ze chodzi o ten palec w tyłku...faceci to lubią a Ty pewnie po to nie chcesz miec tam wlsoów, zeby móc prosić pannę o wsadzanie pluszka TAM :o

Gość notfunny
Hehe, co za szpieg... Nie mam panny i nie chce mieć tam palca wsadzanego. A odpisałem tam bo lubię się dzielić wiedzą z biednymi ludźmi. Teraz ja jestem biedny bo nie wiem czym to wydepilować, a jak już pisałem raz skończyło się to dosyć ostro (co to za środki do depilacji???) - więc pomóżcie i bez zbędnych wycieczek proszę :)

Gość notfunny
ktoś kto nigdy nie woskował niczego (chyba, że narty) da sobie SAM radę? :D przecież nie będę szukał na gwałt dziewczyny, żeby mi pupę ogoliła :D Temat już się lekko śmieszny robi :) (rzeczywiście chyba nie mam innych problemów :/)

Gość mądrala kafeteryjna
:o....moze zainstaluj bidet w chacie to latwiej zaakceptujesz wloski w tylku mając zawsze czystą i pachnącą pupę:)

Gość plastry z superglue
:classic_cool: efekt murowany :D przy okazji można nawet pozbyć się odbytu i raz na zawsze pozbyć się problemu ;)🖐️

Zalezy od podejscia z tym wystawieniem..czy ty myslisz ze kosmetyczka padnie jak zobaczy tyle..jeden z tysiecy ktory depilowala..wielu facetow to robi tylko o tym nie mowi..czy moze myslisz ze kosmetyczka bedzie miala od razu mysli mrr jaki tylek.. a jak jestes az tak puderyjny he to samemu plastry albo wosk..albo kremem do depilacji..

Gość joyunia
DEPILACJA CUKROWA JEST DOKŁADNA I NIC NIE BOLI W MOIM PRZYPADKU PRZYNAJMIEJ:D a depilowałam też miejsca intymne:D

Gość pizdziklaki
tzn , ze kosmetyczka zajmie sietymi wlosami miedzy posladkami?????troche zenujace.....przyznacie? ja je gole elektryczna golarka

Gość wyposzczona lalka
w moim mieście za depilację jajowodów i macici jest promocja !!! 50 zł

Kup sobie krem do depilacji Joanna,popros kogos zeby ci posmarowal odczekaj 15 minut i po zbednym owlosieniu.

Gość wyposzczona lalka
popros mame :D