Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaod

help

Polecane posty

Gość takajednaod
sebaa... klikam i mam te wlasciwosci... tam nic wiecej w srodku nie ma...

Gość takajednaod
mam tam tylko zakladke "ogolne" nawet nie moge w nia kliknac bo jest jedna, a w niej: protokul, typ, transmisja, itp... zaraz ide spac

chyba sie nie dogadamy:(mam wrazenie ze klikasz na jakas ikonke.popros kogos niech Ci sprawdzi czestotliwosc odswiezania i w miare mozliwosci zwiekszy-to prosta czynnosc wiec mysle ze prawei kazdy Ci sprawdzi.najlepiej popros jakiegos faceta:D

Gość czy tak czy nie

Gość takajednaod
klikam prawym przyciskiem myszy :) a tą czestotliwosc juz chyba sprawdzalam dzis z tym panem od biustow 70B i lesne mruczenie czy cos tam... :)

masz windowsa jesli tak to jaki?ten komputer to mac?kompletnie nie mam pojecia co robisz;) zastanowie sie pozniej nad tym

Gość takajednaod
musze juz isc, dzieki za chec pomocy :)

faktycznie nie czytalem tych postow;) i wtedy sie udalo a teraz ie mozesz:) przeciez napisalem to samo;)

Gość takajednaod
wtedy "wchodzilam " przez start, panel sterowania a nie przez prawy przycisk myszki :P papap

co do tych rad odnosnie monitora to ja bym na Twoim miejscu kupil za grosze uzywany np. sony e200 e220 bo g200 bedzie pewnie duzo drozszy a rozni sie tylko hubem lub ctx np. 711 nowych juz nie kupisz ale to swietne monitory a co do czestotliwosci to ja polecam 100hz;) jesli ktos czesto pracuje w jakims programi lub gra to ta czestotliwosc trzeba jeszcze zmienic w uruchom/dxdiag/zakladka wiecej pomocy/zastap i tam wpisac wartosc(tylko to musi byc wartosc jaka obsluguje monitor przy rozdzielczosci w ktorej pracuje dany program-to bardzo wazne)jesli tam sie wpisze to ta czestotliwosc bedzie stala bez wzgledu na wszystko inne bo normalnie to jest zmienna w zaleznosci czy kozysta sie z windowsa czy np. z gier.