Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to i głupie pytanie

jaki myślicie,jak ktoś ma skąpe miesiączki to może iść w parze

Polecane posty

Gość moze to i głupie pytanie

z niepłodnością?

Gość ja mam za obfite znowu
tak:(

Gość natalka83
ja mam skąpe miesiączki jednak lekarz powiedział mi że to nie ma nic do rzeczy wszystko zależy od organizmu kobiety , jest dużo kobiet które mają regularne miesiączki nie skąpe i nie za mocne a nie moga mieć dzieci

mój gin też powiedział ,że skąpe miesiączki to nic złego, gorzej jak są obfite. Jednak przy skąpych miesiączkach warto sprawdzić czy jest owulacja i jakie jest grubość endometrium. U mnie są skąpe @ i starami się o dziecko. I mam nadzieje,że będzie dobrze.

Gość azxnurtgfsmckaf
Co Wy rozumiecie pod określeniem "skąpe"???? . Mój okres trwa 1-1,5 dnia i zużywam góra 3-4 podpaski. W zasadzie mogłabym używać wkładek higienicznych. Taka sytacja trwa od roku, wcześniej było normalnie - okre 3-4 dni, bez potopów. Boje sie iść do gina.

Gość azxnurtgfsmckaf
podnoszę

Gość *AtomówkAaa
to lepiej idz. lepiej sie zbadac i miec z glowy

Gość Alladynka
Do poprzedniczki odość niepowtarzalnym nicku:-) Ja miałam całkiem podobna sytuacje-nagle moje miesiączki stał sie bardzo skape, przypominały raczej plamienie, a wszystko to poprzedził długi bo 60dniowy cykl. Tak było rok az musialam miec wywoływany okres bo nie było go 3 miesiące. Okazało sie że mam hiperprolaktynemie a co sie z tym wiąże niski progesteron, brak owulacji. Teraz lecze sie i okres wygląda jak kiedys. Koniecznie zajmij sie tym zebys potem nie miała powaznych problemów.

ja badalam hormony i bylo ok, owulacja ok, endometrium ok. a @ sa skąpe. gin powiedział,że tak moja uroda a ja już nie wiem co mam o tym myśleć. W pierwszym dniu użyć muszę podpaski ale w kolejnych 3 już wystarczą mi wkładki. Gin nie widzi żadnych przeciwskazań do zajścia w ciążę.

Gość zwinka
oooo, znalazłam dziewczyny z podobnym problemem! też mam okres trwajacy max. 2 dni , ale przeważnie zaczyna się w danym dniu i kończy w tym samym. tak mam, jeśli w ogóle mam okres, bo najczęściej muszę wywoływać, bo nie pojawia się przez np. 7 miesięcy... :( ---->>> Alladynka, powiedz mi, czy brałaś moze jakieś tab. anty? bo ja brałam Diane i chyba to cholerstwo mi tak wszystko rozregulowało...

Gość A może sie odchudzacie

Gość tez tak mam
mam ten sam problem, moje miesiaczki sa tak skape ze moge miec tylko wkladki higiiniczne, wzasadzie to podpasek nie uzywam nawet. U mnie tak jest przez to ze kiedys bralam antykoncepcyjne tabletki, teraz strasznie zaluje:( bo nie wiem czy bede mogla miec dzieci jak narazie lipa:(

Gość azxnurtgfsmckaf
Nie odchudzam sie , nigdy nie brałam tabletek. Taka zmiana zaszła nagle, w ciagu miesiąca. Na dodatek prawy jajnik daje mi od czasu do czasu ostro popalić. Bywa tak, że nie moge chodzić z bolu. Cholewka, chyba trzeba iść do gina :o, nienawidze tych wizyt.

A czy któraś z dziewczyn zaszła w ciążę przy skąpych @? Mój gin nie widzi prowodu dla którego zajście u mnie w ciążę było by niemożliwe. Wszelkie badania były ok. Na razie staramy się od maja i nie wiem czy iść do innego gina czy jeszcze poczekać.