Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redaktorka FAKTU

legginsy getry do czego włozyc?

Polecane posty

ja nosze na legginsy dlugi sweter ze sciagaczem albo taki dluzszy bez sciagacza ale wiazany w pasie. mini tez moze byc, zwlaszcza dzinsowa, czasem nosze tez bawelniana obcisla tunike. pozdrawiam:) aha, latem baletki, jesienia oficerki:)

Gość onatowie
odp. najlepiej do śmietnika:)

Gość briggs
do skóry z żubrzego napleta

Gość lycraboy
Jak myslicie? facet moze w legginsach z lycry smigac na silownie??

Gość noszę
Może ale to już nie jest trendy

ciekawe dlaczego takie \"syper\" te leggisy nie byly pol roku temu:P? Ciekae czy wtedy by ktos tak uwazal i w ogole je na siebie wlozyl, jestescie fashionvictims;)

Gość noszę
Jednym sie podobają innym nie. To normalne. Ja ubieram pod spodnie, jak jest zimno, leginsy lub rajstopy, ponieważ są uniwersalne, jeżeli wiemy, że będziemy przebywać w różnych miejscach (w ktorych nie bedziemy mogli sie przebrać) to można dopasować odpowiednią grubość, tak żeby na dworze nie marznąć a w pomieszczeniu sie nie przegrzać.

Gość dziewczyna z ameryki
studiuje w Stanach i u nas prawie co druga tak chodzi na zajecia: czarne getry i do tego dluzszy sweterek zakrywajacy pupe! Nosza tez czasem na te getry dzinsowa spodniczke mini! ale jestem w californii wiec jest jeszcze cieplo:) W polsce taka moda bedzie pewnie dopeiro w lecie nastepnego roku!

Gość noszę
Brawo dziewczęta z Ameryki!

Gość Trendy
Legginsy są bardzo seksowne....mozna do nich ubrac np. tunike w czarno-białe paski....I do tego szal najlapiej turkusowy...Jeśli chodzi o buty to tylko zamszowe kozaczki(w brązie)... Efekt murowany!!!!:D:)

Gość Trendy
Można jeszcze nosic legginsy z dziurką....sa praktyczniejsze.....!!

Gość noszę
Ubieram pod spodnie jak jest zimno. W którym miejscu leginsy mają dziurkę?

ja mam czarne ligginsy w zlote wzorki, do tego wkladam zlote kozaczki i czarną mini....chociaż też mysle nad takim długim sweterkiem :)

Gość hodzik
nie uwazamy, ja juz dawno wyrosłam z chodzenia w mini.

Gość noszę
Spódniczka jest super z leginsami będzie odlotowo.

Gość ANANASI
Doeadze wam jestem młodziutka ale znam się na modzie niezdradze swego wieku ale doradze dobrze wiec getry zakładamy do spódnic no i do spodni też np.możemy założyć bluzkę długą pasek gruby oczywiście na bluzkę legginsy no i jakieś małe butki chyba wiecie o co mi chodzi napewno nie jakieś trapery no i getry no i oczywiście takie kolory które do siebie pasują podam najprostrzy przykład bluzka biała z jakimiś napisami np.złotymi pasek np.złoty lub czarny legginsy czrne getryczarne muszą być takie same kolorem jak legginsy no i buciki złote lub czarne muwie wam nie jeden chłopak za wami pujdzie patrzcie na wiek Następny przykład legginsy takie do połowy łydek bo tamte były długie więc legginsy krutkie np.brązowe do tego spódniczka np.brązowa w białe kropki bluzka np.brązowa w białe kropki bluza np.brązowa w białe kropki buty np.złote no i gotowe Jeszcze jeden przykład z getrami więc spódniczka mniej więcej do połowy kolan np.brązowa bluzka może być z dużym dekoldem np.zielona korale na szyję długiee np.zielone buciki wiecie o co chodzi już pisałam nie trapery np.brązowe i getry np.w paski ale kolory muszą pasować do stroju mam nadzieję że pomogłam bieliznę zakładajcie do koloru abo białą niedawno kupiłam sobie fajne legginsy do połowy łydek brązowe z koronką na dole superowe niezdradzam wieku ale zaufajcie mi niewyjdziecie na idiotki Jak coś to na gg 8952837 lub na skype jestem zapisana : ananasi2006

Gość ANANASI
Doradze wam jestem młodziutka ale znam się na modzie niezdradze swego wieku ale doradze dobrze wiec getry zakładamy do spódnic no i do spodni też np.możemy założyć bluzkę długą pasek gruby oczywiście zakładamy go na bluzkę legginsy no i jakieś małe butki chyba wiecie o co mi chodzi napewno nie jakieś trapery no i getry no i oczywiście takie kolory które do siebie pasują podam najprostrzy przykład bluzka biała z jakimiś napisami np.złotymi pasek np.złoty lub czarny legginsy czrne getry czarne muszą być takie same kolorem jak legginsy no i buciki złote lub czarne muwie wam nie jeden chłopak za wami pujdzie patrzcie na wiek Następny przykład legginsy takie do połowy łydek bo tamte były długie więc legginsy krutkie np.brązowe do tego spódniczka np.brązowa w białe kropki bluzka np.brązowa w białe kropki bluza np.brązowa w białe kropki buty np.złote no i gotowe Jeszcze jeden przykład z getrami więc spódniczka mniej więcej do połowy kolan np.brązowa bluzka może być z dużym dekoldem np.zielona korale na szyję długiee np.zielone buciki wiecie o co chodzi już pisałam nie trapery np.brązowe i getry np.w paski ale kolory muszą pasować do stroju mam nadzieję że pomogłam bieliznę zakładajcie do koloru abo białą niedawno kupiłam sobie fajne legginsy do połowy łydek brązowe z koronką na dole superowe niezdradzam wieku ale zaufajcie mi niewyjdziecie na idiotki Jak coś to na gg 8952837 lub na skype jestem zapisana : ananasi2006 P.S.Czarny niepasuje do brązowego ale pasują do siebie kolory np.do wszystkiego pasuje biały i złoty i brązowy bardzo dobrze pasuje do zielonego no i brąz jeszcze pasuje do czerwonego ale tylko wtedy gdy komuś podoba się kolor czerwony

Gość ananasi ja wiem ze ostatnio
dysortografia jest popularna, ale najpierw kup sobie slownik a pozniej zajmij sie moda i nie ma to byc zlosliwy przytyk bo sama zamierzam sobie kupic legginsy:)

Gość srający gołąbek
co to znaczy wyrosłam z chodzenia w mini? ja mam 31 lat i nadal chodze w mini bardzo krótkiej. mam ładne szczupłe nogi i bede chodziła dotąd aż w biodrach się w nich nie zmieszczę. Stare baby nosza za kolanko proste i klasyczne a ja czasami mam ochote wyglądac młodo i sexi. tych lat mi juz nikt nie odda więc korzystam, bo czuję za za kilka juz lat to faktycznie nie będzie juz wypadało włozyc miniówki.....takiej krótkiej oczywiście.

Gość rajstopka
ja wole rajstopy

Gość fenOmenQa
Ja osobiscie nie chodze w tych geterkach, bo mam za chude nogi :(((( ale bardzo mi się podobaja do jeansowej miniowki albo takiej sukieneczki- tuniki POLECam BO FAJNE ;)

Gość noszę
Mnie też się podobają, a najbardziej zadowolony jestem z tego, że mogę kupić leginsy o różnej grubości, tak jak rajstopy.

Gość chłopak w rajstopach getrach
Od ok 2 lat zacząłem chodzić w kobiecych fatałaszkach rajstopy, getry. Najwięcej tych ostatnich jest w secondhandach chodzi mi o getry czy jak kto woli leginsy z lycry błyszczące. Są strasznie podniecające. Wchodzę do sklepu oglądam towar i jak widzę że są to udaję żę ich nie zuważyłem i podchodzę podniecony do lady i pytam czy nie ma pani np rajstop albo getr. pokzuje mi i pytam czy nie mógłbym przmierzyć parę sztuk. zgadza się i mówi. "Niech nie zakłada pan na gołe nogi, lepiej je najpierw uprać."Odpowiedziałem że: Założe rajstopy i dopiero potem getry. i idę za kotarę przed założeniem leginsów zakładam rajstopy z mikrofibry przed chwilą kupione i zakładam getry na nie. oglądam się w nich a ekspedientka stoi za zasłoną i pyta czy pasują. masuje sobie nogi jest bosko. borę 4 sztuki leginsów i 2 razy body z lycry z rękawami

Gość Patryk17
Ile masz lat bo ja też bardzo lubię nosic body getry rajstopki oraz trykoty

Gość neoo
Te secondhandy to mam rozumiec ze to sklep z odzieza uzywana ?? potocznie zwanego "lumpexem" ??

Gość daga_1987
a ja właśnie sobie kupiłam spódniczkę mini jenasową i legginsy i mam do tego adidaski reeboka takie balerinkowate...:)) oczywiście czarne jak legginsy..:))

Niezły ten koleś :D fetyszysta :D Ja osobiście nie lubiałam takiej mody bo pamiętam jak byłam mała te katalogi typu Burda itd. a w nich leginsy, getry. Ale teraz chętnie bym założyła może któraś da mi namiary na jaki sklep internetowy z takimi? Pozdrawiam

Gość mayasun
Cześć dziewczyny !! Macie może jakieś fotki znanych lasek, czy modelek, albo jakiekolwiek inne w legginsach? Byłoby super gdybyście miały.