Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vlad Palownik

Dlaczego tak jest ?

Polecane posty

Gość Vlad Palownik
Melissa - szczuply nie jestem ok, ale gruby tez nie a jak dziewczyna przy wzroscie 160 cm wazy 90 kg to chyba przesada co ? ;-) a co do mnie to wazne ze sie nie wylewa ;-)

.smarkata, ale nie oszukujmy się, przy pierwszym kontakcie najpierw patrzymy na wygląd, a charakter poznajemy dopiero później, w miarę roziwjania się znajomości. Natury nie oszukasz niestety.

Gość Melissaa
No dobra, ale twarz to Ty masz miśkowatą zdecydowanie. Nie mówię, że jesteś brzydki, bo bym skłamała, wydajesz się nawet sympatyczny, no ale do łożka to bym z Tobą raczej nie poszła ;)

Gość Vlad Palownik
Melissaa - wszystko kwestią gustu ;-) jednak jestem zdania, że o swój wygląd należy dbać i to bardzo

Peter---> Zgadzam sie! Przy pierwszym kontakcie tak! Ale mowimy tu o spotkaniach \"w biedronce\" ;) A takie spotkania zwykle poprzedza konwersacja dluzsza np na GG. I wtedy juz wyglad odchodzi na dalszy plan ;) No chyba, ze to spotkanie nastepuje po bardzo krotkiej znajomosci! Wtedy przyznaje racje w pelnej rozciaglosci ;)

Gość Vlad Palownik
krwawa orlica - masz racje że jeśli dłużej rozmawiasz z kimś na gg to kwestia wyglądu chodzi na dalszy plan. jednak jeśli coś więcej z tego ma być to eśli dojdzie do spotkania powiedzmy po miesiącu rozmowy to i tak partner / ka musi sie spodobać bo inaczej nic wiecej poza przyjaźnią nie zaistnieje. Nie ma takiej możliwosci ! Dlatego Ci co uważają że wygląd nie jest ważny są w błędzie i to ogromnym !! Parafrazując słowa Jana Tomaszewskiego - to nie jest błąd to jest WIELBŁĄD !!

Gość .smarkata
wygląd, twarz to nie tylko uroda...ja zwracam uwagę na twarz faceta, bo po twarzy widać charakter i doświadczenia... Peter >> a co ma zrobic dziewczyna, ktora ma wytrwalego adoratora na kazdym portalu. Facet ma talent i znajduje ją w tlumie mimo, ze odstal kosza?

Vlad Palownik---> Smarkata ma racje. Nie tylko twarz i uroda sklada sie na piekno!! Zgadzam sie naj najbardziej - aby zaistrzylo druga osoba musi sie podobac. Ale to nie tylko nos, oczy, usta, sylwetka... Np ostatnio byly wybory Miss. Rozne gusta i gusciki, kazdemu podobala sie inna. A mi np Miss Irlandii Polnocnej. Bo jakas taka sympatyczna i ciepla byla. A wszystkich to szokuje, bo niby taka szara mysz (wsrod innych) oczywiscie ;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Przecież ty masz nadwage!!!!!! No sorry ale jakim prawem śmiesz krytykować innych, skoro sam do pierwszej ligi się nie zaliczasz. Rzekłabym, że raczej jesteś w końcówce :P

Gość miranesssa
"zaznacze tu ze sam jestem zadbanym mezczyzna, szczuplym dobrze ubierajacym sie, tylko ze troszke niesmialym." Dlatego właśnie nie umawiam przez czat. Faceci to mają klapki na oczach (swoich wad nie widzą, za to idelanie potrafią krytykować wady kobiet) :D

ale się uśmiałam \"zaznacze tu ze sam jestem zadbanym mezczyzna, szczuplym dobrze ubierajacym sie, tylko ze troszke niesmialym\" a na zdjęciu jest łysiejący pyzuch,okularnik,z gębą jak buła,podwójnym podbródkiem,otyłymi płatkami uszu,kartoflanym nosem i z miną przygłupa:D ha ha ha

Gość Vlad Palownik
Atake!

Gość Frank_
Ja zauważyłem jeszcze coś innego. Zamieszczają takie zdjęcia, że pewnych niedoskonałości, czy ubytków w urodzie nie widać. Dopiero podczas spotkania wszystko wychodzi. Ale nie zgodzę się z tym, że na necie siedzą same zaniedbane, grube kobiety. Akurat swoją dziewczynę poznałem przez internet. A jest naprawdę bardzo ładna, w zeszłym roku została nawet vice-miss jakiegoś tam regionu. Ja w kazdym razie jestem zadowolny ;)