Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jezebel Deva

A ja chcę faceta ochroniarza!

Polecane posty

Gość security
No to trudno. Ja szukam długowłosej brunetki z piwnymi oczami.

Gość security
Hipokryzja wylewa się z Ciebie dziewczynko :D

nazywaj to jak chcesz,szczerze współczuję ludziom,którzy mają w wyobraźni tak szczegółowy obraz ewentualnej partnerki zresztą o czym to rozmowa ,pewnie masz o 2 cm za mało wzrostu żeby z Tobą konwersować albo za jasne włosy

Gość security
Widzę, że jednak nie rozumiesz :D

Gość oho czyzby sie ktos znalazl
nie martw sie, znajdziesz lepszego ;)

Gość piwnooka brunetka
🖐️

Gość Cantara
A ja chętnie bym została sekretarką w Solidzie codziennie kilkadziesiąt zgrabnych tyłeczków w obcisłych portkach i te tatuaże...mrrrr

Gość security
Jak ty chcesz ochroniarza to ja chce piwne oczy! Rozumiesz teraz czy jesteś opóźniona? prowokacji nie zauważysz jak ci na glowe wejdzie. :D

Gość security
:D normalnie się popłakałem, jakie argumenty. też jestem zdrowy i sprawny, tylko mi się uczyć chciało :D

wiesz,mój eks facet jest ochroniarzem a ma magisterke z socjologii i kończy podyplomową psychologię więc schowaj swój żałosny nibyargument misiu pysiu też masz zapadniętą klatę?

nie wiem jakich Ty znasz facetów Amant generalizacja tego typu często jest wyrazem zawiści o czyjąś sprawność i atrakcyjność i nie zasłaniaj się intelektem,czy też jego brakiem

Gość security
daruj sobie :) jak miałaś eks ochroniarza to wróc do niego i po sprawie, zresztą po co tracę czas. Klatki zapadniętej nie mam dla Twojej informacji.. pysiu. sama chce ochroniarza i basta a jak ja pytam o byle detal to sie denerwuje - co za baby... ona moze, ja nie :D

Gość securityieat4breakfast
nie, po prostu możesz stracić coś wyjątkowego nastawiąjąc się wyłącznie na jedną rzecz. adios

Gość lo matko
widze ze sie odezwali nieudacznicy :) znam ochroniarza ktory oczywiscie studiuje i jest bardzo inteligentny wiec klapki zdejmijcie z oczu ludzie

rozbawiłeś mnie to zazwyczaj faceci szukają konkretnego typu-urody u kobiet oprócz tego, że ma być ochroniarzem,ma jeszcze mieć szereg cech-ale to już raczej kwestia kultury i wychowania,a nie koloru oczu