Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

syfy po depilacji w okolicach intymnych mam

Polecane posty

Gość lemon tv

takie ropne i czerwone i nieraz takie wielkie gule i wogle masakrycznie to wyglada. co mam zrobic zeby sobei z tym poradzic?

Włosy nie mogą się przebić i tworzą takie włśnie wypryski, mozesz spróbowac wycisnąc, zeby uwięziony włos wyszedł. A na przyszłość piling i smarowanie po goleniu spirytusem salicylowym

Gość lemon tv
no ja wlasnie staram sie wyciagac te wlosy, ale nie we wszystkich pryszczach one sa.

Spirytus salicylowy i piling powinny pomóc. Mi lekarka przepisała maść robiona w aptece, w skład wchodzi cholesterol i witamina A tylko, o ile dobrze pamiętam. Poproś lekarza, moze pomoze, mi łagodzi podraznienia. % zł kosztuje i jest jej sporo

Gość przytulka
a ogolnie na podrazniemnia co jest dobre?

Gość lemon tv
no wlasnie ludzie mowcie, nie wierze ze nikt nie ma takiego problemu z depilacja jak ja

Gość ja mam ten sam
problem! ratunku bo wyglada to oblesnie i juz nie wiem co robic! wstyd mi sie rozebrac przed moim facetem! 1 dzien jest ok ale potem wysckakuja te krostki i jest fatalnie... :(

Gość Dziobus
Ja mam to samo... po każdym goleniu przecieram spirytusem salicylowym i jest tego co raz mniej. Ostatni wyszła mi tylko jedna krostka. Fakt, szczypie przeokrutnie po przetarciu ale efekty są.

Gość to samo
ale ja przecieram po goleniu wodą utlenioną-jest lepiej, to samo robie z pachami, a wy?

Gość lemon tv
ale umnie te pryszcze pozstaja nawet kiedy nie usuwam wloskow

Gość rewelacja.
nie mam takiego problemu. stosuje peelingi ale tuz po depilacji smaruje wydepilowana skore balsamem spowalniajacym odrost wloskow a potem caly czas zasypki do okolic intymnych. mysle ze zwykla zasypka jak dla niemowlat tez sie nada. skora sie nie poci i nie sprzyja rozojowi bakterii. pozdrawiam :)

Gość rewelacja.
aha i majteczki bawelniane niezbyt wykrojone zeby zapobiec otarciom.

Gość mnie pomaga peeling
dzień przed depilacją, a na podrażnione miejsce stosuję Sudokrem albo maść przeciwgrzybiczną Clotrimazolum :D