Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crimsson

Dlaczego dziewczyny staja sie grube

Polecane posty

Gość AlBundy
Chude kobiety mają lepsze życie

Gość czerwony komunista
nie ważne czy grube czy chude, ważne co w głowie siedzi

Gość Adam z Małkini
W dzisiejszych czasach 1. faceci stają się chudsi 2. kobiety tyją brrr

a ja sie zgadzam z zalozycielem tematu. Sama w pore sie opamietalam i zaczelam cwiczyc i zdrowo jesc, a to dlatego ze chce moc normalnie nosic mini ,chodzic w stroju po plazy i sie siebie nie wstydzic. A czemu jadlam?? Z nudow, poprostu zeby jesc,zeby na cos ,wydac siano, praktycznie bez powodow, ciagle kebaby,slodycze itp. Juz nie jem smieciowego zarcia ,cwicze ,i czuje sie znacznie lepiej,jakbym nabrala nowych sil do zycia. Wiec przestancie wyzywac chlopakow ze wam zwracaja uwage tylko sie za siebie wezcie!!!! Bo pozniej idzie 90 kilowa laska w wcisnientej mini z krotka bluzka ... bez kometarza

Gość zosia nimfomankaaa
a dlaczego mezczyzni staja sie impotentami do niczego nieprzydatnymi?

hmm czita ma rację.... co prawda ja zjadam wszystko ale z umiarem staram się dużo ruszać..nie objadać się tak ,że potem wstać nie dam rady...a na słodycze to mi szkoda kasy ;) wolę owoce bo przynajmnie wartościowe

Gość romantyczna julia
stają się grube bo non stop siedzą na forach takie jak te może byśćie tak poświęciły codziennie z godzinkę na ćwiczenia/spacer/rower to byście nie miały problemów a wy tylko żrecie i surfujecie - oczywiscie nie wszystkie, ale pewnie sporo

Gość dryń dryń dryń
ja na pewno nie od czasu do czasu zaglądam... na fora i tyle....

Gość dryń dryń dryń
ja nie siedzę non stop a jak już czasami mam kawę przy kompie....

Gość niebotyczna_zajebioza
tez czasem siebie nie rozumiem

Ja bym sie nie zgodzila

to bylo do komenatrza byczydzien o chudych facetach

Gość dryń dryń dryń
hmmm ani za chudy ani za gruby facet...powinien być

Gość ala ma kota i pieska
zaraz policzę i Ci podam ;)

Gość Hunny
Mam 176cm wzrostu i nosze rozmiar 38 przy wadze 60kg. Może dla was to dużo, dla mnie ok. Nie rozumiem, dlaczego ktoś mi zarzucił że jestem niska i guba, to szczyt chamska. Mogę mieć swoje zdanie. Nienawidzę uogólniania, wygląd nie świadczy o człowieku, nikt mnie nie przekona, że tak jest. Nie będę obrażać szczupłych kobiet i otyłych, choć wyrywając się z ogółu - trzeba się liczyć z potępieniem.... Pamiętam, w podstawówce: był taki jeden otyły chłopak. Wszyscy się z niego śmieli, że jest gruby i brudny (niewiele dzieciaków wiedziało, w jakich warunkach on mieszka :o). Z nikim nie rozmawiał. Pewnego dnia doprowadzili go do tego, że się rozpłakał i już nie wrócił... Nie skończył nawet szkoły podstawowej. Jesteśmy okrutni, taka jest prawda... Może nie powinnam pisać od razu popierdzielone, ale pan -zielony to mnie doprowadził do pasji swoim fanatycznym postem. Nie mogę uwierzyć, że to facet. W końcu nie musi zwracać uwagi na te grube, bez tapety i nowych białych kozaczków :o :o

Gość Hunny
to było do cycata_dziewczyna

Hunny przecież jestes jak trzeba ja jestem troche nizsza i też noszę 38 i uważam ,że jest ok... nie przejmuj się to jakiś debil Ci tak napisał przy takim wzroście żebys warzyła ze 45 kilo to musiałabyś byc z papieru

Gość pani na budowie
cycata_dziewczyna, wymyśliła sobie, że skoro bronie pulchnych dziewczyn to sama muszę ważyć nie wiadomo ile... oto jej post::: ""cycata_dziewczyna czemu od razu popierdzielone... Hunny to jaki nosisz rozmiar XXXL czy 52 ??? przy jakim wzroście 160 to sie nie dziwie ,że tak sie wsciekasz... mam racje??? właśnie ,że to wredne zakompleksione kaszaloty najwięcej leja jadu... i uprzylszają życie innym normalnym(niekoniecznie wieszakom) dziewczynom"" --- żal mi się robi tej kobiety. a jakby się dowiedziała, że podobają mi się faceci z brzuszkiem, to chyba mnie by przeklęłaby ;)

tak tylko ja mam uraz do grubych dziewcznyn.. tak jakos żadnej miłej nie spotkałam... jedyna babka przy kości i fajna to moja krawcowa ;) ale i ona (po 50) wkurzyła się ,że jest łasuchem... i je połowę mniej tego co wcześniej ... no i traci powoli na wadze...:)

Gość Hunny
nie mam otyłych koleżanek... może tylko bardzo wścibską i zakochaną w sobie znajomą... :P ale nie spotkałam się czymś, że są jakoś bardziej dwulicowe i nie sympatyczne niz szczupłe dziewczyny

Gość nienormalni
jesteście wszyscy nienormalni. Tylko ktoś kot nie ma niczego ciekawszego w życiu do roboty zakłada topik o tuszy. Człowiek spełniony nie zajmuje się życiem innych. Gruby czy chudy, z dużym nosem czy z małym to jego sprawa.bleh....żałosne, uciekam stąd.

Gość spoko spoko spoko
a ja tam każdą grubą spotkaną pamietam,że wredna jak 150... nikt mi k... nie wmówi za chiny,że sa miłe serdeczne ... gówno prawda

Gość spoko spoko spoko
pierwsze są zawistne... obrażają, obrabiają dupę każdemu jaki kto nie jest.. i bardzo sie wściekają jak widza zgrabne laski z jakims facetem np. lecą tego typu teksty"co on w niej widzi, co robi z takim szkieletem,jak brzydula, gość ma pewnie oczy w dupie, taka mu daje na każde zawołanie" tak to jest bardzo często drogie panie (nie mówię , ze wszystkie puszyste są takie) zdarzaja sie takie wredne "słoneczka-kaszaloty".. znam kilka przypadków ze swojego doswiadczenia... i zawsze mam na uwadze jak mam okazje poznac jakąś puszystą

Gość Podrywa mnie pan
A ja mam 49 kg i 165 cm i jestem zadowolona z siebie cwicze aerobik, chodze na silownie jestem zdrowa i zadowolona z zycia

Dlaczego dziewczyny staja sie grube? Bo siedzą w domu na dupie i wpieprzają dla rozrywki, a potem kwiczą że waga nie wyrabia :)